Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

jauciu nebeturi nei viena atenos verysad.gif ,kodel praradote,man ji tokia grazi,niekada neturejau,senai noriu,kazkaip maniau tarp forumieciu gal kas tures,atsiliepkit,pas ka jei randasi,busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Palauk dar truputėlį, gal ne visos matė tavo šauksmą. Klivija dar neatsiliepė. Gal kuri iš naujokių turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 11, 22:48)
Palauk dar truputėlį, gal ne visos matė tavo šauksmą. Klivija dar neatsiliepė. Gal kuri iš naujokių turi g.gif

Taip, tikėtina, kad Klivija gali turėti.

Aš atsisakiau, nes pabarstukė ir šiaip nesu lenko fanė, ypač man jo silvanai neaaaa... O iš tokios gamos yra panašių - pas Paramonovus net keli, tada Marilyn Monroe, DS Beloe Zoloto kurie tokie dideli neužauga ir žiedų nesėja vien nuo to, kad į juos pūsteli.
Atsakyti
ds beloe zoloto turiu,bet va reikia atenos ir viskos,as nespjaunu i lenkiukus,megstu ir papugiukus ir pastelinius,patinka ivairove,o pabarstuku buna nemazai veisliu blush2.gif man atrodo man klivija lygu sake,kad neturi,gal maisau unsure.gif
Atsakyti
Marilyn Monroe toli šviečia kas liečia grožį irnesakyk.gif ji pelenė palyginus su Atena biggrin.gif Bet didžiulis minusas Atenos tas žiedų mėtymas doh.gif Kažin kaip mano Marilyn Monroe g.gif senė numirė, fragmentai davė vaikų ir pamečiau iš akiračio ...
Bet pas mane rekordininkė žiedų mėtyme buvo Anna. Dvi dienos ir guli žiedas šalia, o dar ir skupaila žiedų atžvilgiu.
Atsakyti
jo,turejau anna,augo sunkiai,dar sunkiau zydejo,nespejo prazydet,ziedai nukrito,tvojau lauk,tik vietai uzimt. irnesakyk.gif dabar turiu asia,dar nezydejo,paziuresiu kas cia per egzempliorius gausis man,gal kuri auginate rolleyes.gif
Atsakyti
Aš turiu Asia iš tavęs mirksiukas.gif Ir man įdomu kas bus iš jo. Kai persodinėjau tai kiek pavadinimų negirdėtų radau, net neatsiminiau kad tokių turiu biggrin.gif Jei augs tai bus įdomu laukti žiedų, nes tie seniai žinomi ir jau pabodę.
Atsakyti
man irgi nauju laukt smalsu,ypac fantaziniu,arba,kurie dar nezydejo pas mane,kiti is rudens sodinti fragmentai labai sunkiai perejos,nesenai atskyriau mazus ds drama gueen vaikus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 02 11, 23:51)
,nesenai atskyriau mazus ds drama gueen vaikus mastau.gif

čia irgi veislė su spec poreikiais, nežinau ar šieno, ar pieno, nes jau taip sunkiai auginama, kad verkti norisi lotuliukas.gif

Asia aš turėjau, jau tada atsimenu, kad sunkiai randama jinai buvo. Įspūdžio tikrai nepadarė, paskui atsirado panašių naujų M&H, Altaj ir nepamenu kur aš tą Aziją dėjau - ar kam nors į siuntinį ar į kompostą, nes irgi jau seniai nebeturiu. O Ana tai ir mano nuomone verta tik kompostinės, jeigu reikėtų surašyt veislių minusus, tai čia gali būti kaip pavyzdys, kad jinai juos visus turi ir vieną didelį pliusą - paveiksliukus pamato ir niekaip neįtikinsi žmogaus, kad neverta jos ieškoti - jinai graži lotuliukas.gif

Iš Kleščinskio kol kas mano labai mylimi Kitty, Monet ir Listy, dar turiu labai daug nežydėjusių, tai gal dar kas kabins.
Atsakyti
ir velniams as tokiu prisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Tai va kad mes perkam iš paveiksliukų nepaskaitydamos apie tą veislę, bent jau aš. Pasižiūriu- graži, dar tokios neturiu, imu biggrin.gif Bendrai ir gerai- pati įsitikini, realiai pamatai kaip atrodo, pamatai minusus. Na reikia sulaukti balandžio ir prasidės žydėjimas wub.gif Turėsim ką rodyti ir aptarinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Atena žiūriu prastai - pas Beluckienę nėra, pas Kleščinskį jau pernai nebuvo, mano visi užsieniniai draugai neturi. Tai jeigu ir pas Kliviją nėra, o būtinai reikalinga, prašykis pas baltarusę nebent. Pas ją yra smile.gif
Atsakyti