Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Roga @ 2016 12 28, 22:21)
Sveikos, kaip įtariau, po metų atkritau tth 0'00005, o ft4 22,34. Talonas po mėnesio pas endikrinologa. Ryt bandysiu pas ją įsiprašyti, vdrug priims, nors hormonu išrašys.

Kaip jus gyvenate su tokiu tth? Sirdis neissoka is krutines?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 29, 16:56)
Kaip jus gyvenate su tokiu tth? Sirdis neissoka is krutines?

Kala taip, kad tik vaistai nuo širdies palaiko. Depresija užvaldžiusi tokia, kad daugiau nieko nenoriu. Gavau sausio 9 val. Į kauno klinikas.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 12 29, 17:45)
Kala taip, kad tik vaistai nuo širdies palaiko. Depresija užvaldžiusi tokia, kad daugiau nieko nenoriu. Gavau sausio 9 val. Į kauno klinikas.

Sekmes ir kaip nors pralaukite tas kelias dienas. Jauciu des kokias 5 tab metizolio.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 29, 18:55)
Sekmes ir kaip nors pralaukite tas kelias dienas. Jauciu des kokias 5 tab  metizolio.

Man nuo metizolio šakės, vartoju terozoli, čiut geriau, bent svoris neauga nuo jo. Kaip nors reikia išgyventi 10 dienų.

Ačiū.
Atsakyti
Nu va, šiandien pridaviau tyrimus, sausio 5d. pas endokrinologą. Savijauta blogėja vos ne kasdien, dar prasidėjo kažkokie čiūdai- kartais užeina toks jausmas, lyg kas pirštus prie gerklės laikytų ir spautų, smaugtų... ir tas išlenda daugiausiai stresinėse sąlygose ar kai labai didelis nuovargis būna. O jis būna, šią savaitę darbe antrą pamainą, tai nei vieną dieną net pietų pertraukos neturėjau, po 10 valandų už vairo gaunasi. Visai nebeatlaikau darbo krūvio, vos iki namų parsitempiu verysad.gif

Su šventėm visas smile.gif
Atsakyti
Roga, o tai jūs neturit vaistų? Šiaip niekada nesiūlau užssiimti savigyda, bet su tokiu tth aš nelaukčiau ir pradėčiau gert bent po 2 tabletes... 4u.gif
denaxa, žinau tą smaugimo jausmą... žiauriai nemalonus.. laimei mane jis retai beužklumpa... jaučiau tą smaugimą pirmais metais kai pradėjo kvailiot skydliaukė...
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 12 30, 16:54)
Roga, o tai jūs neturit vaistų? Šiaip niekada nesiūlau užssiimti savigyda, bet su tokiu tth aš nelaukčiau ir pradėčiau gert bent po 2 tabletes...  4u.gif
denaxa, žinau tą smaugimo jausmą... žiauriai nemalonus.. laimei mane jis retai beužklumpa... jaučiau tą smaugimą pirmais metais kai pradėjo kvailiot skydliaukė...

Kiek pamenu, tirozolis neregistruotas vaistas?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 12 30, 17:54)
Roga, o tai jūs neturit vaistų? Šiaip niekada nesiūlau užssiimti savigyda, bet su tokiu tth aš nelaukčiau ir pradėčiau gert bent po 2 tabletes...  4u.gif

Neturiu vaistų, nes metus laiko nereikėjo, tai ir nelaikiau. Visada man tirozolio gydytoja receptą išrašo. Žodžiu tenka kentėti. Pastebėjau, kad rūkas kartais akis aptraukia, bet neskauda.
Atsakyti
Tai va, buvau pas endokrinologę, rezultatai džiuginantys- viskas absoliučioj normoj, skydliaukė susitvarkė be gydymo, gydytoja sakė- čia dėl to, kad pora mėnesių sėdėjau namie ir išsimiegojau. Tokia siaubinga savijauta- dėl nuolatinio neišsimiegojimo ir nuovargio, liepė daugiau miegoti ir keisti darbą smile.gif Na, ir klimaksas dar. Ir kas pusmetį būtinai tikrintis. Aš turiu dar vieną versiją- tada tyrimus pridavinėjau po darbo, po naktinės pamainos, o dabar- prieš darbą, buvau išsimiegojusi. Va šiandien ir prisiminiau, kad mums darbe yra pasakyta niekada nepraeidinėti komisijos po darbo, nes 100 procentu garantuotai nepraeisi- išsikreipia visi tyrimai. gal man nieko tokio ir nebuvo,a? Tik klimaksiniai reiškiniai? nes savijauta tai tikrai labai nekokia...
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 30, 16:37)
Kiek pamenu, tirozolis neregistruotas vaistas?

Tikrai registruotas, recepto nereikia net.
Papildyta:
Denaxa džiugu labai, sunku net patikėti, kad taip gali būti.
Atsakyti
Sveikos,
kokia Jūsų nuomonė apie klinikos gydytoja Ra dze vi čiene? šiandiena pas ją buvau, nustebusi, sako tokio atvejo, kaip mano dar neturėjusi, pagal fizinę būkle aš neturiu sirgti, bet kraujas visai ką kitą rodo. tai paėmė vėl kraujo. išrašė vėl hormono vasario 6 dieną vėl važiuoju.
kas patiko jos rūpestis, sako nepamiršk carsilio nusipirkti, ir pas 14 dienų pasidaryti leukocitus. ko pas mus kaime nei karto neužsiminė.
Atsakyti
O ką ji turėjo omeny apie Jūsų fizinę būklę? Kokia ta Jūsų fizinė būklė? Įdomu kodėl visi masiškai vartoja Carsilį. Mano endo sakė, kad nereikia man jokio Carsilio, ne tokias dideles dozes geriu. Ir kam daryt leukocitus kas 14 dienų? Mano leukocitų per mažai ir aišku, kad turbūt dėl Metizolio, bet dar nei viena endo nepasakė ką daryt su tais per mažais leukocitais. Ai buvo vienas pasiūlymas, kurį endo pasiūlė ir pati nerekomendavo... Sakė Prednizolonas kelia leukocitų kiekį. biggrin.gif
Atsakyti