Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū, kuri įkėlėte šio paltuko nuorodą, man jis patiko ir užsisakiau, aišku labiau kaina sužaidė lotuliukas.gif
http://www.ideel.com...lor_id=3855086#
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2015 10 24, 04:31)
Aciu visai komandai uz nepriekaistinga darba! Saunuoles esate  4u.gif  4u.gif

QUOTE(tatrud @ 2015 10 24, 14:51)
Aš irgi norėčiau padėkoti komandai už puikų darbą:

aciu jums 4u.gif

QUOTE(Akvilija @ 2015 10 24, 15:01)
Nežinau kuriai iš komandos dėkoti kas šiandien ideel gaudė, bet noriu labai labai padėkoti, Jūs nerealios!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Linamog siandien ideeli slave bigsmile.gif

Atsakyti

Fabrizio Chini batai, pirkti is yoox, 40 dydis, 57 eurai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 10 25, 08:27)

user posted image

Turiu labai panasius. Super. Prie visko tinka ir neiseina is mados biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 24, 22:24)
Labai gerai, kad nespejot  irnesakyk.gif Man tai joks lygis, kai puse USA nesioja MK, nes tai pats perkamiausias brendas USA. O SM veikia kaip sniego gniuzte.. Sunku atsilaikyti, kai gera kaina, nors net nereikia  doh.gif  lotuliukas.gif

Kad puse USA nesioja nei silta nei salta manau biggrin.gif bet ir LT tas pats biggrin.gif bet Žalia Rūta vieni megsta issiskirt ir puostis isskirtiniais rubais, o kiti jaucia kaifa turedami tai kas ant bangos wink.gif bet is kitos puses jau geriau MK nei LT dizaineriu treningai doh.gif
P.s. noreciau as but Michael Kors'as - versliukas klesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 25 spalio 2015 - 07:57
QUOTE(rudaplauke @ 2015 10 25, 08:27)

user posted image

turiu situs, jei kam reikia realiu foto, rasykit az. labai geri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 25 spalio 2015 - 08:17
QUOTE(spygliz @ 2015 10 25, 07:56)
Turiu labai panasius. Super. Prie visko tinka ir neiseina is mados  biggrin.gif
Papildyta:

Kad puse USA  nesioja nei silta nei salta manau biggrin.gif bet ir LT tas pats biggrin.gif bet Žalia Rūta vieni megsta issiskirt ir puostis isskirtiniais rubais, o kiti jaucia kaifa turedami tai kas ant bangos  wink.gif bet is kitos puses jau geriau MK nei LT dizaineriu treningai  doh.gif
P.s.  noreciau as but Michael Kors'as - versliukas klesti smile.gif

man tai sitoje vietoje suveikia kokybe, metus nesiojau mk laikroduka beveik kasdien, o atrodo kai naujas biggrin.gif ir dar pirktas 3 kart brangiau smile.gif tai kaip neimt uz tokia kaina, doh.gif kur jau cia atsilaikysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriukas @ 2015 10 24, 21:26)
Gal žinote, kokiu laiku Sandrixx dalins pirmadienį? Sekmadienį, kaip supratau, nedalina?

Pirmadienį nuo 14 val. iki 19 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2015 10 25, 09:42)
man tai sitoje vietoje suveikia kokybe, metus nesiojau mk laikroduka beveik kasdien, o atrodo kai naujas biggrin.gif ir dar pirktas 3 kart brangiau smile.gif tai kaip neimt uz tokia kaina, doh.gif kur jau cia atsilaikysi blush2.gif

As kai ju kainu neseku nzn pigu cia buvo ar ne biggrin.gif as taip pat uz kokybe. O jau kas per daiktas skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 10 25, 08:52)
As kai ju kainu neseku nzn pigu cia buvo ar ne biggrin.gif as taip pat uz kokybe. O jau kas per daiktas skonio reikalas.

pigu buvo, pirkau pernai su nuolaida uz 122 dol smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 25 spalio 2015 - 08:57
QUOTE(ram9ne @ 2015 10 25, 08:56)
pigu buvo, pirkau pernai su nuolaida uz 122 dol smile.gif

drinks_cheers.gif As jau beveik tris metus kasdien nesioju, ir kaip naujas. biggrin.gif Paieskojus yra ir gana saikingu MK laikrodziu modeliu, ne visi su svarovskiais. biggrin.gif
Mane tai labai pradziugino Marc Jacobs rankiniu kainos. bigsmile.gif Seniai tokiu nebuvau macius. biggrin.gif
Aciu dar karta Linamog, uz pagautus gerius. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif ir vel prasysiu pagalbos su dydziais smile.gif Noriu RL dzinsiuku Denim & Supply linijos smile.gif siaip nesioju 34 dydi dzinsu smile.gif tai kuris cia man tiktu? 25 ar 26? Kalbu apie siuos dzinsus http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2015 10 25, 10:14)
Labas rytas!  4u.gif ir vel prasysiu pagalbos su dydziais smile.gif Noriu RL dzinsiuku Denim & Supply linijos smile.gif siaip nesioju 34 dydi dzinsu smile.gif tai kuris cia man tiktu? 25 ar 26? Kalbu apie siuos dzinsus http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag  ax.gif

Reikėtų klubus plačiausioj vietoj pasimatuot, man su 90cm 26 tinka visi iš Denim & Supply, AE 0 nešioju. 26 man rodos čia kažkas tarp 34 ir 36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 25 spalio 2015 - 09:23