Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

QUOTE(Kikker @ 2015 12 14, 18:39)
Nereikia labai aišku tikėtis kad jau bus nesuglamžyti drabužiai bet kažkaip nelabai girdėjau tokių atsiliepimu kad labai glamžytu drabužius g.gif

Na aš lyginu su senąja skalbimo mašina. Anksčiau tikrai nebuvo tokie suglamžyti kaip dabar ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
daugiau kaip 10 metų naudojau Wirphool skalbykle. Nors ji dar veikia nusprendziau keisti... renkuosi tarp modeliu:

Skalbimo mašina BOSCH WLT24440BY
Skalbimo mašina Siemens WS12T440BY
Skalbimo mašina Samsung WW80J6410CW/LE

Mane itikineja kad nereikia pasiklaiuti tik firmomis kaip kad pirkti tik Bosh... beje jas surinkineja Rusijoje...
Atsakyti
Taip pat labai domina Whirlpool FSCR 90423
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2015 12 16, 11:09)
Sveiki,
daugiau kaip 10 metų naudojau Wirphool skalbykle. Nors ji dar veikia nusprendziau keisti... renkuosi tarp modeliu:

Skalbimo mašina BOSCH WLT24440BY
Skalbimo mašina Siemens WS12T440BY
Skalbimo mašina Samsung WW80J6410CW/LE
Mane itikineja kad nereikia pasiklaiuti tik firmomis kaip kad pirkti tik Bosh... beje jas surinkineja Rusijoje...

Jūs labai klystate Bosch renka Vokietija,Ispanija,Turkija,Lenkija ir Rusija (bet tik siaurus modeliukus)
Samsung po 5 metų turėsite keisti tai faktas kaip blynas .....
Pradžiai pasidomėsiu kokių išmatavimu tinka skalbyklė ...nes pasirinkti modeliukai WLT...WS...tai iš siaurų serijos ir Wjirlpool FSCR 90423 jau 64 cm gylio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 16, 13:00)
Jūs labai klystate Bosch renka Vokietija,Ispanija,Turkija,Lenkija ir Rusija (bet tik siaurus modeliukus)
Samsung po 5 metų turėsite keisti tai faktas kaip blynas .....
Pradžiai pasidomėsiu kokių išmatavimu tinka skalbyklė ...nes pasirinkti modeliukai WLT...WS...tai iš siaurų serijos ir Wjirlpool  FSCR 90423 jau 64 cm gylio doh.gif

Jo siam Whirphool bugne telpa 9 kg. Man svarbu kad vandens naudoja pagal rubu kieki o ne maksimaliai pagal tarkim plovima.... o daznai tikrai nreik daug sutalpint. kazkodel labai susidomejau siuo modeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 16 gruodžio 2015 - 12:17
QUOTE(deilii @ 2015 12 16, 12:15)
Jo siam Whirphool bugne telpa 9 kg. Man svarbu kad vandens naudoja pagal rubu kieki o ne maksimaliai pagal tarkim plovima.... o daznai tikrai nreik daug sutalpint. kazkodel labai susidomejau siuo modeliu...

Jau dauguma firmų turi daviklius kurie naudoją vandens pagal užkrovą....yra modeliuku kurie turi ''Svorio sensorių'' jie gali nustatyti skalbinių svorį, todėl ji gali nurodyti kiek skalbimo priemonės reikia naudoti 4u.gif
Yra nemažai firmų kurios plauna 9-10 kg 4u.gif Viskas priklauso tik nuo biudžeto
Electrolux EWF1497HDW2-Italija
Whirlpool FSCR90423-Slovakija
AEG L89495FL2-Italija
BOSCH WAW32599SN-Vokietija
10 kg
Whirlpool FSCR10431-Slovakija
Electrolux EWF1408WDL2-Italija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 gruodžio 2015 - 12:33
Puikiai ta suprantu smile.gif tai turbut mano minetas Whirphool nevertas demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2015 12 16, 12:51)
Puikiai ta suprantu  smile.gif  tai turbut mano minetas Whirphool nevertas demesio  g.gif

Kodėl nevertas,sakyčiau už labai patraukią kainą galimą ją įsigyti ir dar siūlyčiau įsigyti papildomą garantiją pvz + 3 metai bendrai turėsite 5 metų garantiją kurios metų nereikės rūpintis taisymo išlaidomis,
Nors dar užmeskite akį ir ant BOSCH WAP28498SN
http://www.bosch-hom...WAP28498SN.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 16, 14:03)
Kodėl nevertas,sakyčiau už labai patraukią kainą galimą ją įsigyti ir dar siūlyčiau įsigyti papildomą garantiją pvz + 3 metai bendrai turėsite 5 metų garantiją kurios metų nereikės rūpintis taisymo išlaidomis,
Nors dar užmeskite akį ir ant BOSCH WAP28498SN
http://www.bosch-hom...WAP28498SN.html

Aciu smile.gif turbut si varianta ir rinksiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2015 12 16, 14:05)
Aciu  smile.gif turbut si varianta ir rinksiuosi  4u.gif

Labai tikiuosi kad tai geriausias sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
parekomenduokit gera imontuojama skalbimo masina, pasirodo mums neimontuojama niekaip netinka doh.gif bandau ieskoti, bet tik kelis modelius ju randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 12 16, 14:13)
parekomenduokit gera imontuojama skalbimo masina, pasirodo mums neimontuojama niekaip netinka doh.gif bandau ieskoti, bet tik kelis modelius ju randu unsure.gif

Nėra plataus asortimento bet siūlau pasižiūrėti Siemens WI14S441EU
http://www.siemens-h...l?source=browse
Atsakyti