Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

Labas vakaras,

Man kilo keli klausimai, renkantis patikimą laisvai pastatomą skalbimo mašiną g.gif :
1. Ar labai jaučiasi skalbinių kiekis tarp 7 ir 8kg talpos. Skalbiu maždaug 4 skalbimus per savaitę šiuo metu senojoje 8kg Candy skalbyklėje.
2. Noriu, kad skalbimo mašina naudotų elektros energijos, vandenį ir laiką (ir t.t.) atitinkamai pagal skalbinių kiekį to skalbimo metu. Bosch, Electrolux, Siemens ir AEG naudoja skirtingus terminus, o aš jau susipainiojau informacijos srautuose.
3. Tylus veikimas - nuo ko jis bepriklausytų, man to reikia.
4. Kiti privalumai: A+++ energijos klasė, atidėjimo funkcija.
5. Nežinau, ar labai reikalingi: lengvas lyginimas, garinimas ir sistema, kad miltelius ištirpintų prieš jiems patenkant į būgną.
6. Ar įmontuojama po stalviršiu skiriasi nuo laisvai pastatomos?
7. Ką daryti, jei sena skalbimo mašina neatplauna skalbinių? Toks jausmas, kad skalbimo miltelius valgo, o skalbinius tiesiog vandeny prasuka ir te doh.gif

Aprašymuose tiek daug gražių žodžių, bet gal jau visos naujesnės skalbyklės turi ir gerus būgnus, pradinius arba papildomus skalavimus, putų kiekio kontrolę, apsaugas nuo vandens išsiliejimo.

Kaina - kuo mažesnė, bet iki 400-450 Eur. Vietos yra, kiek tik reikės. Įkraunama per šoną.

Pasiūlykit, kas atitiktų mano pageidavimus iš Bosch, Electrolux, Siemens arba AEG.
Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SimoLuka @ 2016 01 04, 22:21)
...Tačiau mokėti galiu +- 300€. Papildomos garantijos nepirksiu smile.gif. Ką patartumėt ar pasiūlytumėt?
Tarp kitko: kainos kaaip sukeltos.. ir sakyčiau gerokai prieš €. Anksčiau už 1500 lt jau gana gerą daiktą galėjo nusipirkti. ...

Ir dabar galima biggrin.gif
Jei dar nežinote valiutos keitimo kursas buvo 3,4528, taigi 1500/3,4528=434€
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 05, 00:40)
išpakavus ir atidarius naują skalbyklę joje buvo vandens. atrodė kaip koks prisikaupęs kondensatas ar pan. ar taip galėjo būti naujame daikte? gal kas žinot ar esat susidūrę.

Prieš supakuojant, gamykloje skalbyklės išbandomos. Toliau aiškinti reikia?
P.S. Ir transportavimo varžtų nepamirškite išsukti ...
Papildyta:
QUOTE(RRB_K_H @ 2016 01 05, 04:19)
Man kilo keli klausimai, renkantis patikimą laisvai pastatomą skalbimo mašiną ...
Pasiūlykit, kas atitiktų mano pageidavimus iš Bosch, Electrolux, Siemens arba AEG.

EWF1486GDW
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 sausio 2016 - 09:02
QUOTE(ether @ 2016 01 04, 18:45)
Ačiū, Jūs skaitote mano mintis smile.gif

Jei galite, pakomentuokite dar, koks esminis skirtumas tarp BOSCH WAP28498SN ir  WAP28368SSN?
Ir ar šios klasės skalbyklėms tikslinga pirkti pratęstą garantiją?

Ačiū!

Skirtumas LED ekranėlyje ir modeliukas WAP28368SN turi šiek tiek skurdesnių papildomų programų Itin greita 15', Greita/mišrūs skalbiniai, Vilna, Vilna/Rankomis skalbiami, „Delicate/Silk“ (švelniems / šilkiniams skalbiniams) o WAP28498SN ( Pūkinių drabužių, Tamsūs skalbiniai, Marškiniai, Sporto drabužiai, Itin greita 15', Greita/mišrūs skalbiniai, Vilna/Rankomis skalbiami, Ploni/Šilkas)
Šiom nerekomenduoju...nebet labai didelė šeimyną ir skalbyklė dirba kiekvieną dieną pilnų pajėgumu.
Papildyta:
QUOTE(SimoLuka @ 2016 01 04, 20:21)
Sveiki,
Reiktų skalbimo mašinos: 5-6 kg, per šoną, baltos spalvos, tylumas aktualu, taip pat ir energijos klasė. Daugiau man jokių pričindalų nereikia. Tiesiog skalbyklė dirbtų savo darbą - gerai skalbtų. Tačiau mokėti galiu +- 300€. Papildomos garantijos nepirksiu smile.gif. Ką patartumėt ar pasiūlytumėt?
Tarp kitko: kainos kaaip sukeltos.. ir sakyčiau gerokai prieš €. Anksčiau už 1500 lt jau gana gerą daiktą galėjo nusipirkti. Bet.. Čia jau visai ne į temą smile.gif.

O išmatavimai ar yra svarbūs?
Papildyta:
QUOTE(aganiute @ 2016 01 04, 21:18)
Labas vakaras,
Skubiai reikia patarimo del skalbimo masinos, nes turima sugedo nepataisomai :| 
masina butu naudojama beveik kasdien, labai noretusi kad dirbtu kuo tyliau, turi tilpti i spintele tad max ismatavimai aukstis 83.5, gylis 55 ir plotis 59.  Butu gerai funkcijos greitas skalbimas, ir kitos pagrindines.
kaina  iki 600 eur
ka rekomenduotumete?aciu smile.gif

P.S. o ar yra koks normalus variantas skalbimo masinos + dziovykles viename? rubai sausi buna, nesuglamzyti? :|

Ne visų skalbyklių šiai dienai nusiima dangčiai todėl nelabai platus asortimentas ...
Keletą modeliukų
BOSCH WAP28498SN arba SIEMENS WM14P467DN
http://www.bosch-hom...WAP28498SN.html
http://www.siemens-h...WM14P467DN.html
Papildyta:
QUOTE(RRB_K_H @ 2016 01 05, 02:19)
Labas vakaras,

Man kilo keli klausimai, renkantis patikimą laisvai pastatomą skalbimo mašiną  g.gif  :
1. Ar labai jaučiasi skalbinių kiekis tarp 7 ir 8kg talpos. Skalbiu maždaug 4 skalbimus per savaitę šiuo metu senojoje 8kg Candy skalbyklėje.
2. Noriu, kad skalbimo mašina naudotų elektros energijos, vandenį ir laiką (ir t.t.) atitinkamai pagal skalbinių kiekį to skalbimo metu. Bosch, Electrolux, Siemens ir AEG naudoja skirtingus terminus, o aš jau susipainiojau informacijos srautuose.
3. Tylus veikimas - nuo ko jis bepriklausytų, man to reikia.
4. Kiti privalumai: A+++ energijos klasė, atidėjimo funkcija.
5. Nežinau, ar labai reikalingi: lengvas lyginimas, garinimas ir sistema, kad miltelius ištirpintų prieš jiems patenkant į būgną.
6. Ar įmontuojama po stalviršiu skiriasi nuo laisvai pastatomos?
7. Ką daryti, jei sena skalbimo mašina neatplauna skalbinių? Toks jausmas, kad skalbimo miltelius valgo, o skalbinius tiesiog vandeny prasuka ir te  doh.gif

Aprašymuose tiek daug gražių žodžių, bet gal jau visos naujesnės skalbyklės turi ir gerus būgnus, pradinius arba papildomus skalavimus, putų kiekio kontrolę, apsaugas nuo vandens išsiliejimo.

Kaina - kuo mažesnė, bet iki 400-450 Eur. Vietos yra, kiek tik reikės. Įkraunama per šoną.

Labai dėkoju  4u.gif

Pagal Jūsų pageidavimus ir poreikius tinka AEG L98699FL2
Garų f-ja - skirta atšviežinti audinius, sumažinti raukšles, pašalinti kvapus.
ProTex Plus - veikia nepaprastai švelniai ir apsaugo Jūsų drabužius nuo nuskalbimo.
Tiesioginis įpurškimas - užtikrina, kad sumaišytas vanduo ir skalbiklis tolygiai pasiskirstys po skalbinius, todėl ant drabužių neliks neišskalbtų ar baliklio paliktų dėmių.
Inverter - naujasis mažiau energijos naudojantis variklis užtikrina didžiausią efektyvumą ir patvarumą, tobulą skalbimą, nepriklausomai nuo pasirinktos programos.Triukšmas skalbiant 47 dB
Silent System Super technologija - veikia nepaprastai tyliai.
Svorio sensorius - gali nustatyti skalbinių svorį, todėl ji gali nurodyti kiek skalbimo priemonės reikia naudoti.
Fuzzy Logic technologija, prisitaikanti prie apkrovos.Bet biudžetas viršija ax.gif
Skalbyklės būną arba įmontuojamos arba stacionarios....jai norite statyti po stalviršiumi tada reikia žiūrėti skalbyklę kurios viršus nusiima kitu atveju bus nestandartiniai baldai...
Nežinau, ar labai reikalingi: lengvas lyginimas, garinimas ir sistema, kad miltelius ištirpintų prieš jiems patenkant į būgną.Spręsti tik Jums.....
7.Bandykite pakeisti skalbimo priemones...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 01 05, 10:08)
Ir dabar galima  biggrin.gif
Jei dar nežinote valiutos keitimo kursas buvo 3,4528, taigi 1500/3,4528=434€

Taip, tikrai žinau, koks yra valiutos kursas. Aš kalbu apskritai... Nes kai reikia dabar rinktis ne tik skalbimo mašiną, tai pagrinde kainos 600 -700 Eur.
Bet kaip ir sakiau, tema ne apie tai.

Ką jūs pasiūlytumėt?
Tarkim nuo 300 iki 434 Eur? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 01 05, 11:25)
O išmatavimai ar yra svarbūs?

Kol kas dar nežinau, ar ta didesnioji tilptų ar ne.
Atsakyti
Dėkui, Kikker!
Atsakyti
QUOTE(SimoLuka @ 2016 01 05, 12:11)
Kol kas dar nežinau, ar ta didesnioji tilptų ar ne.

Tai svarbu ..tada siūlau išsimatuoti kokio gylio telpa.....
pasižiūrėkite BOSCH WAP28498SN
Atsakyti
QUOTE(SimoLuka @ 2016 01 05, 14:11)
.....Ką jūs pasiūlytumėt?
Tarkim nuo 300 iki 434 Eur? smile.gif

EWF1486GDW
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 01 05, 15:02)
EWF1486GDW

Dėkoju.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 01 05, 14:41)
Tai svarbu ..tada siūlau išsimatuoti kokio gylio telpa.....
pasižiūrėkite BOSCH WAP28498SN

Dėkoju.
Papildyta:
Gal dar pakomentuosit:
Bosch
WLG24160BY

Electrolux
EWS1066SEU

LG
F1296NDA3.ABWQCMR

INDESIT
IWSC61253 C ECO EU.M
Atsakyti
O kaip ši skalbimo mašina?
MIELE WDA111 D 10195410 g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2016 01 05, 17:18)
MIELE WDA111 D 10195410  g.gif

Nėra tokio modelio.
Bet yra WDA111WCS.
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2016 01 05, 15:18)
MIELE WDA111 D 10195410  g.gif

geriau tada WAW32699SN BOSCH
Papildyta:
Yra ir toks
https://www.avitela....a111-d-10195410
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 05, 17:53)

Siūlyčiau pasitikrinti "gyvai' ant skalbyklės modelį ...
Atsakyti