o štai pietūs, rekomenduoju, kas mėgstate kinietiškus patiekalus:
RECEPTAS IŠ SMVistiena saldziaruksciame padaze
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui
Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (as pati nemarinavau ir gavosi tikrai puikiai)Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų P.S.Jeigu norit,kad vistiena butu traski,o ne minkstute-pries dedant kepti pavoliokite i kiausinio baltyma
Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Konservuotu ananasu(galima deti dar ir sezamo seklu)
1 didele morka
Pirmiausiai pakepinau morkite,pjaustyta lazdelemis su cesnaku,o paskui sudejau visus kitus ingredientus Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes
Skanaus Skonis nerealus,beto nera labai jau ir brangu
SKANAUS
aš tai nukaulinu visą vištą, odą išmetu, iš kauliukų visų išverdu šeimynai sriubos, o visą mėsytę darau pagal receptą, labai skanu
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...