Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Maluna @ 2007 05 04, 15:38)
Bandziau sveisti veida su tirsciais, neee nepatiko.Gruboka, siurkstu, nors ipyliau aliejaus schmoll.gif ewch ko mes moterys neprisigalvojam smile.gif

Tai gal per stipriai trynei? wink.gif Man tai patinka thumbup.gif Nors turiu Thermo Peeling veidui (užkaista bešveičiant), bet taip pat sėkmingai naudoju tirščius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 04, 13:11)
o tai nuo to a la medaus kojos poto nepasidare siurkscios??? g.gif  g.gif

Nea, kaip tik labai labai svelnios wub.gif
Atsakyti
Tirščiai su medum.... super. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 05, 07:33)
Nea, kaip tik labai labai svelnios  wub.gif

QUOTE(Rinesa @ 2007 05 05, 11:00)
Tirščiai su medum.... super. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Viskas, įkalbėjot biggrin.gif Lėksiu medaus pirkt ir pabandysiu ryt tą dieviškąją kombinaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2007 05 05, 12:00)
Tirščiai su medum.... super. wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 05, 12:54)
Viskas, įkalbėjot  biggrin.gif Lėksiu medaus pirkt ir pabandysiu ryt tą dieviškąją kombinaciją  biggrin.gif

Parasyk po to savo pojucius mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir man reiks kavos tirscius su priedais pabandyt, gal bus normaliau nei vien su kava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2007 05 04, 17:38)
Bandziau sveisti veida su tirsciais, neee nepatiko.Gruboka, siurkstu, nors ipyliau aliejaus schmoll.gif ewch ko mes moterys neprisigalvojam smile.gif

as net nesugalvociau veiduko trinti su kava doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man kava - sio menesio atradimas. Visiems rekomenduoju, o savo senus skrabus isdalinau draugems. Po pilingo su kava jauciuosi kaip kudikis, niekad tokios svelnios odos nesu turejusi. Su priedais dar nebandziau, taciau i tirscius ipylus paprasciausios duso zele, gaunasi super rezultatas. Tik jusu visu deka, kurios rekomendavo pabandyti kava, dabar dziaugiuosi svelnia oda. ACIU!
Atsakyti
kavos tirčius esu bandžiusi, bet labai dėkui už patarimus į juos įsidėti įvairių priedų doctor.gif
Atsakyti
Pabandžiau su medum thumbup.gif Patiko labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnelė @ 2007 05 12, 16:15)
Man kava - sio menesio atradimas. Visiems rekomenduoju, o savo senus skrabus isdalinau draugems. Po pilingo su kava jauciuosi kaip kudikis, niekad tokios svelnios odos nesu turejusi. Su priedais dar nebandziau, taciau i tirscius ipylus paprasciausios duso zele, gaunasi super rezultatas. Tik jusu visu deka, kurios rekomendavo pabandyti kava, dabar dziaugiuosi svelnia oda. ACIU!

Sveikinu atradus nauja superine grozio priemone drinks_cheers.gif

QUOTE(dambi @ 2007 05 13, 00:13)
kavos tirčius esu bandžiusi, bet labai dėkui už patarimus į juos įsidėti įvairių priedų  doctor.gif

Kai ka is priedu pridesi - uzbek pasigirt mirksiukas.gif
Pasidalinsi savo pacios atrastais recepteliais ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 13, 23:11)
Pabandžiau su medum  thumbup.gif Patiko labai  wub.gif

drinks_cheers.gif saunuole, dziugu, kad patiko thumbup.gif

Busim visos kaip is pieno plaukusios wub.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Ale zinokit cia rimtas bajeris, kad nuo tirsciu oda ruduoja lotuliukas.gif
pas mane labai neryskus, bet yra atspalvis odos rudas (paprastai vaikstau iki melynumo balta oda blink.gif ) thumbup.gif wub.gif
Cia ziurekit mum ne tik ant skrabo, bet tuoj ir ant idegio kremo ar soliariumo suekonomint iseis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 14, 12:14)
Ale zinokit cia rimtas bajeris, kad nuo tirsciu oda ruduoja  lotuliukas.gif
pas mane labai neryskus, bet yra atspalvis odos rudas (paprastai vaikstau iki melynumo balta oda  blink.gifthumbup.gif  wub.gif
Cia ziurekit mum ne tik ant skrabo, bet tuoj ir ant idegio kremo ar soliariumo suekonomint iseis  lotuliukas.gif

Tuoj dar kokį namudinį grožio receptą žurnale atkasiu (kavos tirščius taip ir radau ax.gif ) ir kūno priežiūrai išvis minimumą išleisim bigsmile.gif
Atsakyti