TBS sveitiklis su papajom, nerealus  
 pats geriausias koki esu turejusi, labai gerai nusviecia kuna, oda svelni, minksta  

QUOTE(Lalaa @ 2008 01 18, 10:03)
TBS sveitiklis su papajom, nerealus  
 pats geriausias koki esu turejusi, labai gerai nusviecia kuna, oda svelni, minksta  
Mes čia šveičiamės kavos tirščiais
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 18, 12:25)
sveikos girdejau kad labai gerai sausai odai sveisti kavos tirsciais ar tai tiesa?
QUOTE(Tukiuke @ 2008 01 18, 11:43)
sveikos girdejau kad labai gerai sausai odai sveisti kavos tirsciais ar tai tiesa?
Na nežinau ar būtens sausai odai gerai, bet mano blauzdų oda išsausėjusi. Tai aš į tirščius pilu alyvuogių aliejų ir kedrų eterinį aliejų. Na tai man tikrai nepakenkė toks pilingas
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 18, 13:48)
Na nežinau ar būtens sausai odai gerai, bet mano blauzdų oda išsausėjusi. Tai aš į tirščius pilu alyvuogių aliejų ir kedrų eterinį aliejų. Na tai man tikrai nepakenkė toks pilingas  
dekui pabandysiu
                Pas tevus gyvendama gana daznokai kavos tirsciais sveisdavausi kuna.  
  Dabar prisiminiau sia patirti ir nusipirkau kavos (nes turima tik sveciams, pati negeriu, o vyras tirpia geria), tai siandien isklausiau vyro priekaistu kaip as su ta kava pirmo auksto kanalizacija uzkimsiu (mes pirmam aukste gyvenam)  
 Nu et kaip malonu liest odyte po sveitimo, net nesvarbus priekaistai tapo  

as ir sveisdavaus 
 bet gavau velniu nuo vyro,kad visa vonia nutaskyta tirsciais 
 nor atrodo isplaudavau viska...  
  mane tik po to kvapas nervindavo,nes kavos negeriu siaip 
 tai pildavaus dar pieno i tirscius,kad dar pasvelninti odyte ir eterinio aliejuko.tada nieko visai budavo 

Naaa, sudominot, tikrai. Ir as pabandysiu kavos tirsciais pasitrint. Pilingiukas, masaziukas ir busiu naujas zmogeliukas 

QUOTE(busima_mama @ 2008 01 20, 18:34)
Pas tevus gyvendama gana daznokai kavos tirsciais sveisdavausi kuna.  
  Dabar prisiminiau sia patirti ir nusipirkau kavos (nes turima tik sveciams, pati negeriu, o vyras tirpia geria), tai siandien isklausiau vyro priekaistu kaip as su ta kava pirmo auksto kanalizacija uzkimsiu (mes pirmam aukste gyvenam)  
 Nu et kaip malonu liest odyte po sveitimo, net nesvarbus priekaistai tapo  
Tai kad neuzkimsti kanalizacijos as po proceduros kurmio uzpilu, po to po pusvalandzio nuplaunu ir jokiu bedu
                Sudominot  
  Reiks ir man pabandyti  
  Ale bėda viena, kad nieks pas mus tokio kavos negeria  

kelis kartus bandzius, visai neblogi rezultatai, bet turi savu minusu-vonia pageltonuoja ir baltus apatinius kokia savaitele gelsvai dazo 

QUOTE(coliukė @ 2008 03 06, 13:27)
Tai kad neuzkimsti kanalizacijos as po proceduros kurmio uzpilu, po to po pusvalandzio nuplaunu ir jokiu bedu  
Kas tas kurmis?