Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 29, 15:07)
4u.gif aciu
Kas juokingiausia - as saldumynu visai nemegeja tongue.gif
Reiktu susirasti koki desros gabala ir isideti i avatara g.gif  tongue.gif
Sorry uz oftopicus blush2.gif

Ccoolliiuukkee, sekmes bandant savaitgali tirscius ir parasyk ispudzius po to mirksiukas.gif

butu visai neblogai ,katinu prisiviliotum tongue.gif lotuliukas.gif butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 29, 15:07)
4u.gif aciu
Kas juokingiausia - as saldumynu visai nemegeja tongue.gif
Reiktu susirasti koki desros gabala ir isideti i avatara g.gif  tongue.gif
Sorry uz oftopicus blush2.gif

Ccoolliiuukkee, sekmes bandant savaitgali tirscius ir parasyk ispudzius po to mirksiukas.gif

nu va skubu pasidalinti yspudziais thumbup.gif labai liuks smile.gif tik kita karta kavos reiktu daugiau pasilikt,o dabar buvo 3puodeliai kavos,2saukst medaus,tai ta kose man gavos skysta,bet tepant viskas gerai ax.gif o jau odos minkstumas ir svelnumas neapsakomas wub.gif o dar meduciu kvepiu tai be komentaru 4u.gif
Atsakyti
o as specialiai nusipirkau pigios kavos (optima linija uz 3 Lt su centais lotuliukas.gif )uzplikau tos kavos kiek noriu nupilu skystima ir trinuosi biggrin.gif o koks skirtumas jakobs ar optima gi tirsciai vienodi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vakar po ilgos pertraukos vel nusiveiciau kuna kavos tirsciais wub.gif
labai tingedavau uzsipilti kavos,tai kitais sveitikliais naudojausi,bet supratau kad visgi su kava man labiausiai patinka rolleyes.gif

beje,kas kiek laiko jus atliekat tokia procedura?as tai karta i savaite,bet kazkur skaiciau kad tas kuno dalis kur linkes atsirasti celiulitas su kava trinti reikia dazniau g.gif
tai kaip? smile.gif
Atsakyti
Esu isbandzius visokiu kuno, veido sveitikliu... Bet supratau, kad nei kaina, nei vardas nieko nesako, ka yra kavos tirsciai thumbup.gif Man pats paciausias budas...
Atsakyti
na pati procedura(vaizdas) nelabai patinka, bet jau rezultatas ax.gif , o jei pati kavos negeri , tai gali pasidaryti kavos ir nupilti, jus visos su kazkuo maisote, as tai tirscius vienus tepu, o paskui su duso zele nusiplaunu, o gal odai taip negerai(na nebet celiulitas issigasta lotuliukas.gif )?
Atsakyti
QUOTE(sswaigalas @ 2008 06 02, 00:23)
na pati procedura(vaizdas) nelabai patinka, bet jau rezultatas ax.gif , o jei pati kavos negeri , tai gali pasidaryti kavos ir nupilti, jus visos su kazkuo maisote, as tai tirscius vienus tepu, o paskui su duso zele nusiplaunu, o gal odai taip negerai(na nebet celiulitas issigasta lotuliukas.gif )?

Man atrodo, tu pagal oda ziurek, jei reaguoja normaliai, vadinasi ok ax.gif
Man vieni tirsciai pvz biski per siurkstu, bet mano oda jautroka g.gif todel ir maisau 4u.gif
Atsakyti
vakar isbandziau ir as biggrin.gif mazai tirsciu buvo tai tik blausdasa po depiliacijos tryniau, bet jau kaip faina 4u.gif dabar visada taip darysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sswaigalas @ 2008 06 02, 01:23)
as tai tirscius vienus tepu, o paskui su duso zele nusiplaunu, o gal odai taip negerai(na nebet celiulitas issigasta lotuliukas.gif )?

Aš irgi taip pat darau drinks_cheers.gif Gal reikės kada su medum pabandyti ax.gif
Atsakyti
Merginos, aš norėjau paklausti ar šia kavos tirščiu procedura galima atlikti iškarto po depilecijos? 4u.gif
Atsakyti
pasiskaičius apie jūsų labai pamėgtą kūno pylingą kavos tirščiais ir aš vakar nutariau pabandyt smile.gif ir galiu pasakyti, kad tai super pylingas ir be to, pigus smile.gif žadu ir toliau porą kartų per savaitę naudoti smile.gif
Atsakyti
kavos tirscius labai seniai atradau thumbup.gif tik vat kazkaip uzmirsus ir apleidus buvau,o gal paviliojo brangios priemones blush2.gif pamaciau jusu tema ir vel prisiminiau biggrin.gif as visad i tirscius idedu sauksta alyvuogiu aliejaus,glotnumas odos neispasakytas po to thumbup.gif
Atsakyti