Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

Aš tai vakar MEGOJ "Spalvoti kvapai" parduot. nusipirkau pylingą iš kavos tirščių ir cukraus...apie 30 Lt mokėjau... g.gif jaučiu efektas nusišveitus bus lygiai toks pats,kaip nusišveitus su savo gamybos pylingu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė: 30 rugsėjo 2006 - 21:24
Geriausia tai masažo metu tokias procedūras atlikti.Nei galvos sukti dėl to, kad kanalizaciją užkimšit,nei kiek ir kokių eterinių aliejų įmaišyt..... Atsigulei ir džiaukis masažo malonumais....oda graži ,limfinė sistema išjudinta,kraujotaka suaktyvinta,bėgiot nereikia nes geras masažas atstoja prabėgtą krosiuką...Tai va mielosios, ateikit pas mane masažuotis mirksiukas.gif Jei sugalvosit parašykit i až smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau savaitgalį kavos tirščius ir labai patiko thumbup.gif , odytė tikrai daug švelnesnė mirksiukas.gif ir pabandžiau atsargiai veiduka su tirščiais nušveisti, tai žinot net spuogai sumažėjo bigsmile.gif (vasara nuo saules atsirado keletas spuogu)
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2006 10 02, 10:45)
Išbandžiau savaitgalį kavos tirščius ir labai patiko thumbup.gif , odytė tikrai daug švelnesnė mirksiukas.gif  ir pabandžiau atsargiai veiduka su tirščiais nušveisti, tai žinot net spuogai sumažėjo bigsmile.gif (vasara nuo saules atsirado keletas spuogu)

Taip labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip dažnai Jūs atliekat tokias procedūras? unsure.gif
Atsakyti
O man idomu, ar galima tiesiog kava imt, sausa, o ne "isgerta"? nes as tai naturalios negeriu. tai gal tiesiog vandeniu uzpilt, o po to imt, kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Alissa @ 2006 10 08, 00:42)
O man idomu, ar galima tiesiog kava imt, sausa, o ne "isgerta"? nes as tai naturalios negeriu. tai gal tiesiog vandeniu uzpilt, o po to imt, kaip galvojat?

Ash tai ir kavos negeriu, tai uzpilu, palaikau ir nupilu vandeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 08, 10:39)
Ash tai ir kavos negeriu, tai uzpilu, palaikau ir nupilu vandeni smile.gif

Nu va as taip ir padariau. Labai patiko. O jau kvapas. Ir man visai netrukdo, kad lieka, atvirksciai labai patinka, o del tamsumo, tai tikrai vos vos tamseja oda. Tokia net ne spalva, o matine tokia tarsi tampa, lygesne splava. Nu labai patiko. Aciu merginoms, kuris toki dalyka sugalvojo smile.gif
Atsakyti
Suviliojot jau blush2.gif lekiu kavos gert ir į dušą ax.gif
Atsakyti
As irgi susigundziau cia jusu visu aprasymais. Nesu niekad bandziusi kavos tirsciu, bet artimiausiu metu tikrai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti

Norejau paklausti, kiek shaukshtuku kavos jus dedat, kad jums uztektu? Nes ash tai 3-4 uzpilu, bet man bishki per mazai tos kavos gaunas blush2.gif
Atsakyti
Mazdaud 3-4 valg.saukstus kavos smile.gif
Atsakyti