Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(misheliina2 @ 2015 11 14, 23:46)

Cia kiek klause sirdutes daktarai nei karto negirdejo, o lt pediatrei sukele itarima sirdutes uzesi isgirdo ir padarem echo sirdies ir rado ta skylute, sake iki metu turi uzsitraukt tai po puses metu vel reikes echo sirdies padaryt.
Aciukas, tikiuosi viskas isaugsim ir galiausiai busim sveiki. to ir visom mamom linkiu tik sveiku leliuku 4u.gif  4u.gif

Čia ta vadinamoji ovalioji anga atvira. Mums taip pat dar neužsidariusi. Kas pusę metų reikia pasitikrinti. Pamenu, labai išsigandau, kada išgirdau. Po to pasidomėjau, kad labai daugeliui vaikučių taip būna. Tik kiekvienam skirtingu metu užsidaro. Linkiu ir jums ir mums, kad tie reikaliukai susitvarkytų 4u.gif

O mano mergica eina iš proto pastarosiomis dienomis. Tiek naktį, tiek dieną prastai miega arba nemiega, verkia, zyzia nesuprasi nuo ko doh.gif vyras atostogauja, tai sakau vaikui per daug dėmesio, išėjo iš ritmo. Nu ryt jau į darbą, sugrįšim gal ir mes į savo rutiną. wub.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Natalija_V @ 2015 11 14, 22:17)
Tino, vis noriu paklausti, kaip naktys? Nebesikartoja pilvu skausmai? Perskaiciau apie skaninima kosiu bananu ir man gi paranoja, kad tas bananas visiems blogis smile.gif Nes tik isemus bananus baiges naktiniai pilvo skausmai. Tada isemiau ir brokolius, dabar jau sugrazinau ir viskas gerai. Bananai sugris gal nuo dvieju metuku, gal nebedirgins. Oranziniu darzoviu, jauciu, dar ilgiau teks neduoti.

Siandien penkiolika minuciu viena pardeje matavausi skudurus. Aisku, nei vienas netiko. Ka beapsirengiu - atrodau kaip kaimo jurge. Nesuosi i kabina ir vaizduojuosi kaip ciotkai bus biggrin.gif Uzsidedu ir zvengiu. Bet ne esme, esme tame, kad buvau viena, mazoji su teciu zaide prie kepykleles siuksliname vaiku kampelyje. Tai kaip nuotaika pakilo, eina sau  lotuliukas.gif Ir vaiko net pasiilgau  lotuliukas.gif

o tai ar nusipirkai ką, taip ir nesupratau, ar tik matavaisi ? lotuliukas.gif
nu š... tos mūsų naktys verysad.gif anksčiau viena atsibusdavo klykdama neaišku ko ir jokioj pozoj miegot negalėjo. gal pilvas, gal dantys buvo. dabar keletą paskutinių naktų kita vis verkt pradeda (šiąnakt tai vos ne kas pusvalandį), bet bent jau ant kito šoniuko paverti ir toliau miega. tai neaišku kas. g.gif ir atsirūgus buvo... gerai, kad nors valgyt vėl pradėjo, pieną gert vėl. o ką tas bananas daro ? aš irgi maniau, kad nuo uogų į košę dedamų, bet kad nedėjau ir tas pats. ir dar blogumas - pradėjo keltis 8val. ryto doh.gif
o šiaip dienom tai viena baisiai nuotaikinga, linsma, vis kvatoja, o kita tik biški kas ir klykauja, vis kas nepatinka, tai pozą keist reikia, tai žaidimus. nu žodž tėveliai diskotekas vakarais daro savo auditorijai ax.gif jau abi sėdi. ir taip - jau kaip suima už žandikaulio, tai seneliam atrodo protezus iškabins, o man odos patempimo procedūros irgi būna lotuliukas.gif

aš irgi ketvirtadienį ištrūkau į Moters pasaulį. išleidau pinigų krūvą, o atrodo nieko padoraus nenusipirkau. na, bet vis nosį iškišau ir prasiblaškiau. ir tiesą sakant, aš irgi stebėjausi moterim su vežimukais - kad ten taip nėr kur praeit, turbūt nėra jokio malonumo pačiai bandant prasibrauti blush2.gif aš saviškes palikau vyrui su mama.

ir būsiu absoliuti tundra, bet man tos autokėdutės tai kažkoks nesusipratimas. tokiems mažiems ir nepatogios, ir nėr kaip tą vaiką prižiūrėt. mus vežiojosi ant rankų ir nieko neatsitiko, o čia... nu bet suprantu, kad čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 15 lapkričio 2015 - 12:51
Tino, tai pagalvot daug ka galima, bet kam bumbet rolleyes.gif tai galima ir ant storu zmoniu bumbet, taip sunku praeit, dar tie cia maisosi kelyje unsure.gif 4u.gif
Kitos nelabai gali tiems vyrams palikt, dirba, isvyke ir begales kitu priezasciu, as pvzd pati maitinu, tai jei palikciau tureciau po 3val jau grizti ir tt. tai tokia ten ir apziura. Bet cia mano nuomone, as vaziavau, gal todel taip sakau. Buvo ir su vaikuciais.

Kaip buna muges mieste irgi sunku prasilenkt, iseini su seima, tai ka leliukas jau ne dalyvis. Tik ten dar ir pavojinga, nes eina su alumi, cigaretemis ir tt.Nesciosioms pilvuku irgi geriau nekaisiot , bet jei moteris gerai jauciasi. As iki paskutinio men i naujas siuntas Humanose ejau biggrin.gif , zmones klause ar nepykina kvapai, na, bet man nebuvo jokiu kliuciu.

O del keduciu ir musu laiku, tai ir tu auto maziau buvo ir tu psichu, kurie keliuose jauciasi kaip prie kompiuterinio zaidimo ekrano.

Bet aisku kaip tu sakai, cia kiekvienas pagal save galvoja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 11 15, 12:50)

ir būsiu absoliuti tundra, bet man tos autokėdutės tai kažkoks nesusipratimas. tokiems mažiems ir nepatogios, ir nėr kaip tą vaiką prižiūrėt. mus vežiojosi ant rankų ir nieko neatsitiko, o čia... nu bet suprantu, kad čia tik mano nuomonė.

Pritariu tau visu 200 proc del autokeduciu- man tai kazkokia kanciu sedyne vaikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 15, 07:45)
:

Armante, as tau i az parasysiu del tu foto  4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 11 15, 09:54)
Armante, ir as, ir as noriu pamokeliu  drinks_cheers.gif man ir kaciukus fotkint daznai reikia, labai noriu ismokt  4u.gif

truputi parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 11 15, 14:07)
Tino, tai pagalvot daug ka galima, bet kam bumbet  rolleyes.gif tai galima ir ant storu zmoniu bumbet, taip sunku praeit, dar tie cia maisosi kelyje  unsure.gif  4u.gif 
Kitos nelabai gali tiems vyrams palikt, dirba, isvyke ir begales kitu priezasciu, as pvzd pati maitinu, tai jei palikciau tureciau po 3val jau grizti ir tt. tai tokia ten ir apziura. Bet cia mano nuomone, as vaziavau, gal todel taip sakau. Buvo ir su vaikuciais.

O del keduciu ir musu laiku, tai ir tu auto maziau buvo ir tu psichu, kurie keliuose jauciasi kaip prie kompiuterinio zaidimo ekrano.

Taip, jei su mažium gerai jautiesi, išsimiegojus ir visko nori, vežimas kompaktiškas, tai ko nevaikštinėt visur kartu. Man su dviem ir dar nemiegančiom tokių minčių net nekyla. Aš nenoriu niekur net į jokius svečius eit smile.gif vistik turiu pasakyt kad laukiu kol jos paaugs ir geriau miegos, nors ir kaip sakoma maži vaikai maži vargai...

Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 11 15, 17:44)
Taip, jei su mažium gerai jautiesi, išsimiegojus ir visko nori, vežimas kompaktiškas, tai ko nevaikštinėt visur kartu. Man su dviem ir dar nemiegančiom tokių minčių net nekyla. Aš nenoriu niekur net į jokius svečius eit smile.gif vistik turiu pasakyt kad laukiu  kol jos paaugs ir geriau miegos, nors ir kaip sakoma maži vaikai maži vargai...

Joa, tikrai tau kita kalba. Bet maniske, kaip visai normaliai reaguoja i aplinka, kodel gi ne. Na ir tik vienai patrugde smile.gif pagalvojo gal daug kas, visi mes kazka pagalvojam, bet nebutinai ir jau skelbiames, tuo labiau viesa vieta, pirktas bilietas ir tt. Manoji labai buvo patenkinta, pradzioj buvo kedutej, pabaigoj maciau labai sukaito, tai isemiau is kedutes, nesiausi rankose drauge pastume vezima, tai maniske netvere dziaugsmu, dairesi i tas lempas i zmones akis isputus ir vis is dziaugsmo mosykavo rankytemis wub.gif

beje, jau taviskes sedi wub.gif sveikinimai. O kaip atsisedo? papasakok,na tiesiog viena diena pacios, ar kartu ta pacia diena, ar skirtingai? idomu labai, as irgi labai laukiu, bet ji dar tik kelis kartus apsivertus yra, tai sedejimo dar reiks palaukti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 11 12, 19:22)
o jei rimtai tai nuo naujos kėdutės. Dabar daug geriau, nes važiuoja priekiu į kelią, pradėjo matyti kas aplink darosi.
Kaip ir minėjau mums padėjo perkelti vaiką ant priekinės sėdynės. Tai nereiškia, kad nebebuvo bėdelių važiuojant, bet bent jau neklykdavo nuo pat pradžių. Vėlokai susivokėm, gal 7-8 mėn. N buvo. Vėliau jau padeda užkandžiai ir visokie daikteliai apžiūrėjimui. N kurį laiką apžiūrinėdavo mano darbines vizitines, daug įvairių buvau jai prinešus. Dainos padėdavo, kur ir rankom ką nors rodyti galima (klausė žvirblis čiulbuonėlis). Linkiu apsišarvuoti kantrybe, tikrai nelengva  4u.gif

kiek girdejau, nuo nauju metu priims istatyma, kad vaikus iki 2 metu privaloma bus vezt atbulus . taip daug saugiau avarijos atveju.

beje, su uzkandziais masinoje irgi reikia labai atsargiai, nes staigiai pastabdzius, vaikas gali paspringti.

joris pradzioj lyg verkdavo, dabar priprato. niekur nesides..paklykia ir nustoja. Tvarka yra tvarka. Yra toks posakis - tegu vaikas klykia sveikas, nei nesveikas ...
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 11 15, 17:57)
Joa, tikrai tau kita kalba. Bet maniske, kaip visai normaliai reaguoja i aplinka, kodel gi ne. Na ir tik vienai patrugde  smile.gif pagalvojo gal daug kas, visi mes kazka pagalvojam, bet nebutinai ir jau skelbiames, tuo labiau viesa vieta, pirktas bilietas ir tt. Manoji labai buvo patenkinta, pradzioj buvo kedutej, pabaigoj maciau labai sukaito, tai isemiau is kedutes, nesiausi rankose drauge pastume vezima, tai maniske netvere dziaugsmu, dairesi i tas lempas i zmones akis isputus ir vis is dziaugsmo mosykavo rankytemis  wub.gif

beje, jau taviskes sedi  wub.gif sveikinimai. O kaip atsisedo? papasakok,na tiesiog viena diena pacios, ar kartu ta pacia diena, ar skirtingai? idomu labai, as irgi labai laukiu, bet ji dar tik kelis kartus apsivertus yra, tai sedejimo dar reiks palaukti  cool.gif

įsivaizduoju kaip vaikam įdomu ten smile.gif lotuliukas.gif
oi, net nežinau, kažkur per savaitę. nuo 7,5 mėnesių gana daug sodinom prilaikant, treniravom maitinimo kėdutėse, o dabar jau viena gana ilgai išsėdi neprilaikoma, o kita dar svyruoja, bet užtat pati sėdasi. tai kaip ir skirtingai gaunasi. bėda ta, kad ta viena aktyvistė nebenori niekaip kitaip gulėt, o tik sėdėt, o juk dar pavargsta, tai ir klykauja - norai nesutampa su galimybėm hihihi.gif
beje, o rankytės kaip dirba - kaip aštuonkojų čiuptukai taip tik susigniaužia ir išsitiesia, kad tik ką sugriebt. nu čia reikia pamatyt. ir drąskosi kaip kačiukai hihihi.gif

beje, šifonyte, sveika prisijungus - sveikinu wub.gif pagaliau turi savo svajonę, kurios taip ilgai laukei 4u.gif
Ruta, burbuliacija, Atisa, o kokie grožiai - ir jau kokie visi dideli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 15 lapkričio 2015 - 19:11
QUOTE(Armante @ 2015 11 15, 17:57)
Joa, tikrai tau kita kalba. Bet maniske, kaip visai normaliai reaguoja i aplinka, kodel gi ne. Na ir tik vienai patrugde  smile.gif pagalvojo gal daug kas, visi mes kazka pagalvojam, bet nebutinai ir jau skelbiames, tuo labiau viesa vieta, pirktas bilietas ir tt. Manoji labai buvo patenkinta, pradzioj buvo kedutej, pabaigoj maciau labai sukaito, tai isemiau is kedutes, nesiausi rankose drauge pastume vezima, tai maniske netvere dziaugsmu, dairesi i tas lempas i zmones akis isputus ir vis is dziaugsmo mosykavo rankytemis  wub.gif

beje, jau taviskes sedi  wub.gif sveikinimai. O kaip atsisedo? papasakok,na tiesiog viena diena pacios, ar kartu ta pacia diena, ar skirtingai? idomu labai, as irgi labai laukiu, bet ji dar tik kelis kartus apsivertus yra, tai sedejimo dar reiks palaukti  cool.gif

Armante, tu uzpykai ant tos moters, o gal ji tiesiog norejo gero ir pasake taip todel, kad viesos vietos tokiems vaikams tikrai nera rekomenduotinos del virusu, ligu, perkaitimo-persalimo isejus i lauka ir pan. gal moteris is savo patirties sneka, o gal yra kokia gydytoja ir nori tiesiog sudrausminti mamyte 4u.gif biggrin.gif taip, gal ir galima patyleti, ka dazniausiai mes ir darom, o kartais gal ir i sveikata tokie pasakymai ir patarimai tongue.gif nenoriu pasakyti, kad kazka blogai darai, bet del viesu vietu ir visokiausiu ligu tai tikrai ne pati geriausia vieta tavo vaikui, kad ir kokia gera ji bebutu 4u.gif turiu drauge, kurios vaikas sirgo veziu nuo gimimo ir ji irgi drausmndavo mamas pamaciusi vaikusius keliu menesiu prekybcentriuose del ju sveikatos - gal ir nereikia, bet ji savo asmenine patirtimi labai isgyveno savo vaiko baisius dalykus ir taip noredavo apsaugoti kitas 4u.gif zinoma ten vezio nepasigaus, bet ji taip jautesi geriau ir mane daranti kazkam gera mirksiukas.gif
esam visi visuomenes dalis ir gal jau kaip tik uztektu tiems lietuviaims tik patylet ir slepti savo mintis biggrin.gif na pasake tai pasake, nusipypsai ir nueini nepriemusi to i sirdi 4u.gif nes juk emocijas savas kontroliuojame patys, ji nenorejo taves suparint, o susiparinai biggrin.gif nesupyk - as irgi isdesciau savo mintis o ne nutylejau biggrin.gif 4u.gif

Beje, atisa - norejau paklausti del pienuko - ar tau jo sumazejo paretinus nutraukimo laika? 4u.gif irgi tikrai nenriu uzlipt ant mazolio, bet tiesiog smalsu kaip tau yra, nes as traukiuosi vis reciau ir reciau kazkaip tai nemazeja lyg ir, na ten simtuku maziau daugiau visada pasvyruoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 15 lapkričio 2015 - 19:19
nei as uzpyksiu nei ka rolleyes.gif nematau cia del ko, aplamai as retai kada veliuos i diskusijas, nes zmones kaip bebutu visi turi savo nuomones, o ten imti tarsytis, gincytis, nematau prasmes. Imti svetimiems aiskinti kaip jiems gyvent. Uzpykau, nes ji ne is gero, tiesiog amzinai nepatenkintu buna ir gadina nuotaikas ir kitiems smile.gif
Bet as jau pamirsau ir jums pasipasakojau ir pamirasau, ale va kazkaip issirutuliojo ta tema rolleyes.gif
Visada bus nesutapimai, nes zmones skirtingi, vieni keliauja su vaikais nuo gimimo net i kitas salis, kiti, del zinoma tik jiems aiskiu priezasciu, neisvaziuoja net iki savo giminaiciu. Bet priezasciu niekas nezino, keliauja gal su super ramiu vaikuciu, neislenda del kitu priezasciu.Jei tie keliaujantys imtu aiskinti,kad keliauti gali visi, nu nebutu teisinga, tad renkames kas kam.
Aisku, ligu bijau, noriu geriausio savo vaikui, bet tuo paciu nemanau,kad ir turim niekur neiseiti.

aplamai cia ir tt ir tt.
Cia kiekvienoje situacijoje kalbetume kitaip. Galima sakyti ka tiem vaikams veikti, jiems neidomu, Jiems idomu visur, kur yra ju tevai smile.gif aplamai neidomu nei kambarius tvarkytis nei darzus raveti. bet ateityje gali tekti.

Ai, dar pvzd drauge sako gal tu noresi su vyru, sakau, oi ka jis ten veiks. Cia buvo mano nuomone. O paskui nuejus ju daug pamaciau, galejau eidama bumbeti, ka moters pasaulyje veikia vyrai unsure.gif
Panos, as ne piktybiskai, tiesiog papasakojau, o gavosi lyg as vaika noriu uzkrest. Apie tai pamastau, bet iseinam ir i kavines, ir apsipirkt i parduotuves. manau buciau is tu,kuri ir dirba su vaiku.Bet cia as. Kitos kitaip ir nemanau,kad cia blogas bruozas patylet. Kartais smile.gif

Padekime nelaimese, nepraeikime gatvese kaip zmogui reikia pagalbos, bet kistis i seimas (svetimas), manau galima ir patylet, arba tikrai gero noredami.
Atsakyti
Armante, gal gali imest ta pati ka rasei Burbuliukui su Atisa mirksiukas.gif
Mano dama jau smigo blink.gif idomu kelinta ryt kelsimes doh.gif
As irgi tik uz sauguma ir be auto kedutes net keliu metru nevezciau. O del patogumo...nu jos ale sukurtos spec leliukam tai manau geriau jau joje nei patogiai, bet nesaugiai ant ranku.

Tino, super, kad jau sedit thumbup.gif

Krown, kur girdejai del tu keduciu? Siaip linkus abejot del tokio sprendimo, nes kur vaikui kojas susidet?
Atsakyti