QUOTE(Armante @ 2015 11 19, 15:21)
taiva, as irgi galvoju, gal geriau cia man ir nesinervuoti, na dar siandien pameginsiu. Bet tada toks migdymas priestarauja mano pacios nusistatymams, kad papas yra ne migdymui, o maistas, nes tada visa vakara ji ir prakaba prie to papo
nes noriu greiciau uzmigdyti. O jei einam miegot visi kartu, sugulam, ji pavalgo ir uzmiega. Ir pabunda tik visai ryte jau kelinta naktis
Ingbri, mano situacija butu gan keista del to darbo. Vyras daug dirba, aisku jo ir darbo rezultatas geriau apmokestinamas, o tada jis turetu pabut su ja, na bet turbut surizkuosiu.

Ingbri, mano situacija butu gan keista del to darbo. Vyras daug dirba, aisku jo ir darbo rezultatas geriau apmokestinamas, o tada jis turetu pabut su ja, na bet turbut surizkuosiu.
O jeigu pabandyt 20 val guldyt? nes pagal bioritmus tai isvis skaito nuo 19 iki 7.00 turi keltis tik pavalgyt ir toliau miegoti , as laikausi nuo 20 iki 8.00nes man paciai taip tik iseina val thu thu thu gaunasi, esme kad dienos miegas tokio amziaus visas miegas sudejus kartu nuo pabudimo ( siuo atveju nuo 8 ryto iki 20 val vakaro) turi trukti ne ilgiau 3 valandu ( ar 1 x3 val ar 2 miegai po 1,5 val) ir pan., maniskis ismiega bendrai per visa diena tik 2 val, tai viskas atsiremia i dieninio/naktinio miego subalansavima. Jeigu diena miega ilgiau nei 3 valandas visus miegus sudejus tai ir gaunasi kad miego nesinori anksciau