Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 11 24, 10:34)
jo astma tik komplikacine, tikiuos tikroji neatsiras, as pati ja turiu sad.gif  doh.gif
turiu pompa na kur nuo astmos pustis butinai liepe nusipirkt . tai ir naudojam, maziukui jau zymiai geriau . kai islekem i priimamaji tai jau prastai buvo , dar atsiprasant ziurke ten dirbo , tai saipes iki negalejimo, pamirsau skunda parasyt pries iseinant....
maziukas sveria apie 9kg kaxkur , pati zinau kad per daug, bet nereik 10k to kartot ir vadint visaip. Is kur tas mano vaikas bus mazas jai vyras didelis yra, as maza irgi buvau rubuile , ir aplamai mano akim mano vaikas jis ne storas o didelis . Na jis atrodo kaip pusmetinukas ax.gif  as ir nepergyvenu prades daugiau judet ir isivaiksios  smile.gif
bet tokie pasakymai kaip nutukelis ir t.t zeidzia sad.gif
dar dvi seseles. sako o kokia grazi mergaite  doh.gif  biggrin.gif

Svarbu, kad pasveikot. Bet tie gydytojai ir seselės kokie nesupratingi. Sugeba tik pamokslauti, o nepataria ką daryti. Tai jau geriau, kad daug sveria, negu per mažai.
Atsakyti
Krown, man gydytoja sakė, kad žalias kakutis normalu, priklauso nuo to, ká pati valgei. Sakė, ypač žaliuoja, kai valgai agurkú, bananú.
Tas grafikas tai darbas darbelis. Bandau po trupučiuká keltis ryte plius minus tuo pačiu laiku, migdyti plius minus tuo pačiu ir maitinti ne dažniau kaip 3 val. Ir pataikyt, kad pietú abu numigtú nes būdavo dienos, kai vienas ištisai miega, kitas ištisai nemiega. Arba miega pakaitom po 20 min. Žalias miškas man dar čia, bet kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 11 24, 21:36)
Krown, man gydytoja sakė, kad žalias kakutis normalu, priklauso nuo to, ká pati valgei. Sakė, ypač žaliuoja, kai valgai agurkú, bananú.
Tas grafikas tai darbas darbelis. Bandau po trupučiuká keltis ryte plius minus tuo pačiu laiku, migdyti plius minus tuo pačiu ir maitinti ne dažniau kaip 3 val. Ir pataikyt, kad pietú abu numigtú nes būdavo dienos, kai vienas ištisai miega, kitas ištisai nemiega. Arba miega pakaitom po 20 min. Žalias miškas man dar čia, bet kaip nors.

aciu 4u.gif bananai mano megstamas valgis bigsmile.gif
del grafiko tai tikrai cia aukstoji matematika, ypac kai reikia suderinti du skirtingus zmogeliukus juo vadovautis 4u.gif as irgi jau su baime laukiu laiko kai jie prades budrauti, idomu ar tai darys kartu ar skirtingai, kaip vakare miegoti seksis, kaip diena seksis nemiegoti ir pan. biggrin.gif
O jus jeigu jau valgot kas 3 h tai jau progresas ir zingsnis i prieki thumbup.gif po to pereisist prie 4 h ir pamazu ismesit naktini valgyma - bus tikrai lengviau 4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija, aciu-jau tikrai geriau, grizo mano ramus vaikas 4u.gif tik pasiskundziau SM, ir grizo biggrin.gif ir pora naktu nebesikele nakti (bet man kaip ir tau-tik pasigiriu, ir baigiasi biggrin.gif )
Uztai uzvakar pamoke jis mane bigsmile.gif susitvarkiau, dar pasedejau prie kompo, nusiprausiau-ziuriu,jau puse pirmos. O tokia nusikalus po tu visu ligu jauciausi, kojos vos pavilkau.. Galvoju, ai,pamaitinsiu,nereikes keltis paskui. Na ir ka, ikisau buteliuka, o jis man eme ir atsibudo doh.gif visiskai doh.gif juokiasi,balbatuoja,miego nei vienoj aky blink.gif as jau alpstu, o jis krykstauja doh.gif tai siaip ne taip 2 uzmigo.Sitas kartas ir buvo paskutinis, kai mieganciam zmogui bandziau valgyt ikist biggrin.gif daugiau jau nebekelsiu cool.gif

Matau kakuciu tyrinejimais uzsiimat biggrin.gif lens.gif maniskio labai pakietejo,kai koses pradejo valgyt.

As tai negaliu atsidziaugt tuo kombainu thumbup.gif praktiskai jis pas mane kasdien dirba . Kol dar turejau savu vaisiu,tai prisidariau ivairiu tyreliu. Siandien superine gavosi-obuoliai su dziovintom slyvom wub.gif na taip skanu,kad pati puse induko suvalgiau ir vel teko daryt lotuliukas.gif ir maziui kaip patiko,tik ziuresim,kaip su viduriukais bus po slyvu ax.gif o dickei vakarienei vis kokiu ryziu ar grikiu leidziu pasidaryt garuose, sviestuki isideda ir essen.gif ir svarbiausia-koks uzsiemimas! Paciai valgyt daryt! biggrin.gif
Atsakyti
Karmensita- sveikinu jusu seima ir graziaja braziliuke su 3 menesiukais! bigsmile.gif wub.gif bukit sveiki ir gero budo, tebunie tas neramumas tik is reikalo, ne del charakterio biggrin.gif 4u.gif kurie ims su tais 3 menesiais ir pasibaigs! biggrin.gif mano poryte siuncia oro bucinuka mazajai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 25 lapkričio 2015 - 10:33
QUOTE(Lock @ 2015 11 24, 20:36)

QUOTE(Krown @ 2015 11 24, 23:00)
del grafiko tai tikrai cia aukstoji matematika, ypac kai reikia suderinti du skirtingus zmogeliukus juo vadovautis  4u.gif as irgi jau su baime laukiu laiko kai jie prades budrauti, idomu ar tai darys kartu ar skirtingai, kaip vakare miegoti seksis, kaip diena seksis nemiegoti ir pan.  biggrin.gif
O jus jeigu jau valgot kas 3 h tai jau progresas ir zingsnis i prieki  thumbup.gif po to pereisist prie 4 h ir pamazu ismesit naktini valgyma - bus tikrai lengviau  4u.gif

Del dienos miego kartu tai galiu pasakyt sunkoka kad abu pastoviai miegotu vienu metu, labai daznas reiskinys kai vienas miega, kitas ne. Po to atvirksciai doh.gif Buna ir kad abu uzparpia kartu, bet bent mum kuo toliau tuo sunkiau abu uzmigdyt. Vienas ziurek merkiasi, o kitas akim staciom nei per kur nenori miego ir ka tu jam smile.gif
Sakyciau svarbiau kad vakare abu migdytusi kartu, o dienom tai jei gaunasi kartu valio, jei ne, tai taip diena ir praeina nieko nenuveikus biggrin.gif Vis pasiguodi kad tai tesis ne amzinai ir tikiesi kad gal ryt kas gausis biggrin.gif vistiek gi skirtingi du zmones auga, nesustyguosi visko pagal save. Mano vienas aplamai linkes ir ryte ilgiau pamiegot ir dienom daugiau, o kitas ryte zymiai anksciau bunda ir diena miega trumpiau, tai kazkaip ir nesitikiu kad mum gausis pastoviai graziai kartu miegot. Na gal kai paaugs ir moegos viena miega, o dabar... Kaip yra taip gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 11 25, 13:21)
Del dienos miego kartu tai galiu pasakyt sunkoka kad abu pastoviai miegotu vienu metu, labai daznas reiskinys kai vienas miega, kitas ne. Po to atvirksciai doh.gif  Buna ir kad abu uzparpia kartu, bet bent mum kuo toliau tuo sunkiau abu uzmigdyt. Vienas ziurek merkiasi, o kitas akim staciom nei per kur nenori miego ir ka tu jam smile.gif
Sakyciau svarbiau kad vakare abu migdytusi kartu, o dienom tai jei gaunasi kartu valio, jei ne, tai taip diena ir praeina nieko nenuveikus biggrin.gif Vis pasiguodi kad tai tesis ne amzinai ir tikiesi kad gal ryt kas gausis biggrin.gif  vistiek gi skirtingi du zmones auga, nesustyguosi visko pagal save. Mano vienas aplamai linkes ir ryte ilgiau pamiegot ir dienom daugiau, o kitas ryte zymiai anksciau bunda ir diena miega trumpiau, tai kazkaip ir nesitikiu kad mum gausis pastoviai graziai kartu miegot. Na gal kai paaugs ir moegos viena miega, o dabar... Kaip yra taip gerai smile.gif

Pritariu! As irgi manau kad svarbiausia isivesti rezima tame kad ismiegotu nakti kartu ir cia nebutu bedos, o jau diena kaip pasiseks biggrin.gif ner ko noret tikrai is dvieju skirtingu asmenybiu, kad viska darytu kaip is rasto irnesakyk.gif as tai labai laiminga kad tris menesius as gyvenau kaip karaliene, persimiegodavau, spedavau viska ir dar laiko likdavo kol jie miega, ateityje manau tokios prabangos tikrai nebeturesiu biggrin.gif tad pirmieji menesiai man buvo aukso amzius wub.gif paziuresim kaip toliau viskas deliosis ax.gif jau ir diegliai panelei atrodo traukiasi po biskutuka bigsmile.gif ech kaip faina cool.gif
Atsakyti
Sutinku, kad vaikai skirtingi, bet manau vardan jú pačiú grafikas būtú svarbu. Kai viská daro skirtingai, sunku susekti kiek kas miegojo bent kol kas man. Ir paaiškėja, kad normaliai nemiegojo, o po 20 min gultukuose ar dar kur nors. Arba pusę dienos parpė, o atėjus vakarui akys plačios. arba iš nuovargio tiek zirzia, kad nebeužmiega. Žodžiu, įdomu ir nenuobodu:)
Viená dienâ jie daug miegojo, net negalėjau tuo patikėt, bet supratau, kad mėginsiy gamint pietus. tik nuėjau, pabudo. Atsitempiau į virtuvę gultukus, skubiai gaminu, o jiems pasakoju ká darau, daržoves rodau. Vienam tas užsiėmimas labai patiko, išsišiepęs žiūrėjo ir klausės, o kitas buvo nusisukęs ir zirzė, nepatiko jam:))) pas mus dažniausiai taip ir būna.
Atsakyti
Karmensita, Krown- su trim menesiukais jus! 4u.gif Nu ka, gabaliukas kelio jau nueitas bigsmile.gif sekantys trys menesiai- naujas etapas rolleyes.gif

Maniskiai tai sekmingai miega diena kartu. Gal visgi ipratinimo reikalas. Nors jie ir labai skirtingos asmenybes, bet kazkaip kai rezima isivedem tai miega vienodai dienom. 4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija kaip tu diena juos migdai? Man tai be sansu mazaji uzmigdyt jei jis nenori, didiji tai dar dar uzlaust kartais imanoma. Va ir dabar vienas parpia o kitas voliojasi patenkintas ir daryk tu jam ka nori doh.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas iskilo ar tepat kokius kremus veidui vaikam kai jau dabar apie 0 lauke?
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 11 25, 12:54)
Burbuliacija kaip tu diena juos migdai? Man tai be sansu mazaji uzmigdyt jei jis nenori, didiji tai dar dar uzlaust kartais imanoma. Va ir dabar vienas parpia o kitas voliojasi patenkintas ir daryk tu jam ka nori doh.gif

Zinok net nezinau, man net ju uzlauzinet nereik. Tiesiog po tam tikro laiko jie pavargsta ir nori miego. Seniau istempdavo 1.5val, dabar istempia 2.5-3 val nemiegoje, o tada jau NORI miego, abu. tai pasupuoji, paguldai i lova ir miega. Dabar kaip ir prie dvieju miegu perejom, vienas nuo 12-2 (daug maz) o kitas nuo 4-5. Taip va ir mikdau.
Pries rezima tai irgi budavo kad neveinodai miegodavo, bet abu neblogi miegaliai yra, ner taip kad nemiegotu po n valandu, tai tik laikus teko paderint ir dabar abu kartu ir ilsisi ir budrauja 4u.gif
Atsakyti
O jomajo sekasi gi zmonem biggrin.gif mano mazasis ziaurus nemiegalius tai jau nededu vilciu kad mum kas gausis su normaliu dienos miegu. Ji net lauke isvezus reikia pastoviai vezima judint kad miegotu, stovinciam be sansu doh.gif
Atsakyti