QUOTE(Edena @ 2015 10 28, 15:16)
Tino kokia mesa duodi mergicoms..? na kad sava pienuka duodi tai cia lb svarbu , nezinau kas ten tave isdurnino, jis reikalingas dabar pagal PSO berods iki 3 metu ?!

Bet as tiek nezadu traukti, iki maximumo kiek kantrybes bus..
aš turiu iš kaimo veršienos, tai dažniausiai verdu su daržovėm, bet kai pritrūkau, tai paprasčiausios pirktos sprandinės išviriau. nesilaikysiu aš čia tų ekologiškumo madų. jau ir taip nemažai turim savo augintų dalykų.
išdurnino ta prasme, kad pienas yra maistas, tai jei po košės jau jo ir nebereikia dubliuoti. bet juk tos košės dar nedaug suvalgo, tai tuomet papildau pienu. na, taip išdurnino ta, kuri pieno neturi... ne, mano programa minimum buvo iki 6 mėn., o maksimum iki metų duoti pieno, bet dabar matau, kad jau jo vis mažiau tereikia.
Karmensita, man pieno labai sumažėdavo po bemiegių naktų - staigiai

net streso nereikėdavo. todėl dažnai naktim pasilikdavo su jom vyras, kad man visai pienas nedingtų. o dėl streso nežinau, turbūt didelio nepatyriau, tai nežinau.
QUOTE(Krown @ 2015 10 29, 11:55)
sakyciau visuomeneje paskleista nuomone tik del maitinimo pienu labai daro dideli spaudima mamoms, kurios neturi jo tiek daug, jaucia kalte kad misinuko duoti reikia ir pan.na bent jau as jauciuosi tokia nepilnavertiska, kad negaliu ismaitinti abieju savo vaiku tik savo pienu, o taip netureciau jaustis

bet ikrauta programa galvoj, kad pienas auksas, visa kita sh..tai ir viduj kirminas grauzia pastoviai

bet vis pagaunu save taip mastancia ir neleidziu sau saves plakti, uzaugs musu pupsikai su tuo, ka turiu ir ka duodu

jau gana, kad kai nueini pas gydytojus kokius ar siaip pabendrauji su mamom kurios tik krutimi maitino ir isklausai vos ne paskaita ka prarandi, koks rysys prie to papo ir pan.

Mama mija - paauginkit dvynukus ant to papo po to patarinekit norisi pasakyt, bet vis dar susitvardau

ir dar tas klausimas pasakius kad neuztenka pieno: " o kodel manai kad tau jo neuztenka?" afigiet - lyg kiekvienai tikrai 100% duota ten to pieno kibirais
sutinku su kiekvienu teiginiu

aš vis dar suspėju pasigraužt, kad ne tiesiogiai žindžiau aš jas, o iš buteliukų daviau pieną - tipo be fizinio kontakto

na, bet išmaitinau praktiškai iki 5,5 mėnesių vien pienu. tik eksperimentuodama pradžioj ir pabaigoj daviau mišinį.
Atisa, o tai Tu dar bandai traukt dažniau nei 3 val. pagal tą savo programą ?

siaubas, tikrai verta medalio. bet juk 5 mėnesių jau prasideda primaitinimas ir pieno poreikis vis mažės, tad visai neblogai pratraukei, nebesikankink šitaip. jeeetau, man jau kas 6 valandas traukt daėdė, o čia

nu Tu didvyrė
Natalija, sveik

nusilpus visai

dabar jau pasveik, o paskui stiprinkis visaip