Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(felisha @ 2015 11 19, 14:05)
pietavimas kartu galbūt, jei labai retai. Bet aš vistiek nerizikuočiau.
Papildyta:

na pas mane yra ir šiaip kolegų vyriškos giminės su kuriais aš pietauju ir gana dažnai, na o pagunda buvo/yra vienas iš jų blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(felisha @ 2015 11 19, 14:05)

nejuokinga beee.gif  biggrin.gif
pasakiau, kad blogai jaučiuosi ir iškart išėjom.

mano vyras yra net vežęs mus su pagunda iš renginio, nu ten tai buvo situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 19, 14:10)
na pas mane yra ir šiaip kolegų vyriškos giminės su kuriais aš pietauju ir gana dažnai, na o pagunda buvo/yra vienas iš jų blush2.gif
Papildyta:
mano vyras yra net vežęs mus su pagunda iš renginio, nu ten tai  buvo situacija  doh.gif

Nesuprantu, kam tau reikalungas vyras, kuri tu zemini?
Atsakyti

ir pas mane yra, ir bendrauju su kitais. bet esmė tame, kad bendraudama su juo, nepajusi kaip koks žvilgsnis karštesnis ar judesys išduos. ir kitas momentas - jei kas pastebės su neutraliu bendradarbiu ir pagalvos kažką, tai tas pagalvojimas tuo ir baigsis. o jei su juo? ir pamatęs atkapstys daugiau sąsajų? tokių siūlų galų geriau nepalikinėt mirksiukas.gif
Papildyta:

mano vyras yra net vežęs mus su pagunda iš renginio, nu ten tai  buvo situacija  doh.gif

blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2015 11 19, 14:16)
Nesuprantu, kam tau reikalungas vyras, kuri tu zemini?

Aš vyrui irgi leidžiu pietaut su kolegėm ax.gif

O dėl to važiavimo tai netyčia ten taip išėjo, tiesiog taip susiklostė aplinkybės
Papildyta:
QUOTE(felisha @ 2015 11 19, 14:32)
ir pas mane yra, ir bendrauju su kitais. bet esmė tame, kad bendraudama su juo, nepajusi kaip koks žvilgsnis karštesnis ar judesys išduos. ir kitas momentas - jei kas pastebės su neutraliu bendradarbiu ir pagalvos kažką, tai tas pagalvojimas tuo ir baigsis. o jei su juo? ir pamatęs atkapstys daugiau sąsajų? tokių siūlų galų geriau nepalikinėt mirksiukas.gif
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  doh.gif

Kai mūsų santykiai prasidėjo mes su pagunda daug kalbėjomės apie tai, aš jam daug kartų sakiau, kad aš negalėsiu vienoj patalpoj sėdėt, jei vyksta kažkokie darbiniai pasitarimai, tie žvilgsniai ir tt. Bet laikas parodė, kad tik mes tuos žvilgsnius ir matėm, aš matydavau, kaip jo veido spalva keisdavosi, koks žvilgsnis būdavo, bet galvoju, kad tik aš tai ir mačiau, nes tik man tai buvo ir įdomu, nežinau gal klįstu blink.gif
Atsakyti

blink.gif ir graudu ir juokinga thumbup.gif . Jaučiu iš kažkokio darbinio baliaus?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 19, 15:04)
blink.gif ir graudu ir juokinga  thumbup.gif . Jaučiu iš kažkokio darbinio baliaus?

Na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 19, 14:40)

Kai mūsų santykiai prasidėjo mes su pagunda daug kalbėjomės apie tai, aš jam daug kartų sakiau, kad aš negalėsiu vienoj patalpoj sėdėt, jei vyksta kažkokie darbiniai pasitarimai, tie žvilgsniai ir tt. Bet laikas parodė, kad tik mes tuos žvilgsnius ir matėm, aš matydavau, kaip jo veido spalva keisdavosi, koks žvilgsnis būdavo, bet galvoju, kad tik aš tai ir mačiau, nes tik man tai buvo ir įdomu, nežinau gal klįstu blink.gif

tikėkimės, kad klysti. bet jei kas pastebėtų nežinotum juk, nepasisakytų.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 11 19, 15:35)
tikėkimės, kad klysti. bet jei kas pastebėtų nežinotum juk, nepasisakytų.

na tai jau praeitis, dabar darbas mūsų nebesieja, gal iš dalies ir gerai
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 19, 08:55)
Išvyka čia kelioms dienoms? Kur lėksit?

Dviems. Kadangi aš noriu viešai pasivaikščiot, į restoraną nueit ir tt, tai greičiausiai važiuosim į artimą užsienį smile.gif

Koks vakaras buvo wub.gif Kaip stipriai buvau pasiilgus visgi. Net ne savo malonumo, o grynai jo kūno. Prisiglausti prie jo nuogo, glostyti, visą išbučiuoti. Svaigau liesdama jo rankas ir mėgaudamasi plaukus glostančiais delnais. Buvo labai gera. Labiau psichologiškai nei fiziškai.
Kam įdomu - lupt irgi gavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 19 lapkričio 2015 - 22:18
QUOTE(felisha @ 2015 11 18, 11:30)
Jūs taip manot? Aš ne. Bet yra žmonių, kurie mato tik gyvenimą iš savo taško, savo tiesą, savo kelią ir savo jausmus. Tik tokie vargu ar išvis gali būt gerais draugais.
Na bet ne apie draugus tema mirksiukas.gif
Tema apie kolegas ir koleges . lotuliukas.gif
Viena kart turejau tokia kolege kuriai patikdavo vibr..i.kas sako -zinai ko vyrai negali -pavibruot lotuliukas.gif mirsiu bet neuzmirsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 19 lapkričio 2015 - 22:26
Man pasimatymas nusikele verysad.gif
Pagunda gaude mane skypej kad informuot kad ryt nepavyks susitikti. Si karta visiskai nenusivyliau, siandien jis darbe tik pirma diena po penkiu dienu komandiruotes, tai reikejo numatyti.
Daug bendravom kol buvo komandiruoteje, daug apie save atskleide ko nezinojau, apie darbo specifika. Tikiuosi dabar vienas kita suprasim labiau.
Uztai kad as turejau atsaukti buta, pasisiule kita karta pats skambintis uzsakinet ir pirmas laukt bute wub.gif

Mrau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 19, 09:55)
Išvyka čia kelioms dienoms? Kur lėksit? Turbūt taip, nemoku aš meilužiaut, pati greit įkrenu į kitą žmogų, santykius... Jei jausčiau, kad aš tam žmogui tik dėl sexo, net negalėčiau būt su juo...

Mes einam į restoranus, buvom ir kine, Durskininkuose pasiplaukiot/ paslidinėt, pietaujam kartu kasdien, ir apsipirkt į pardes einam... bet matyt ta baime mane pakirto, nes vakar paprasau duot man erdves, daryt pertrauka, nes pavargau nuo nuolatines baimes. Dabar aisku nieko neraso, o man daros liudna... noriu ji apkabint  verysad.gif

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 19, 11:36)
off-line, Bepročiai. Pakolkas daugiausia spaudimo ir šnabždėjimo yra čia, forume. Aš nemoku bendraut kas pusę metų... man arba reikia max arba nieko.

vilnera, Labai šaunus pamokslas. Dar kartelį, taip mes bepročiai. Tiek su savo, tiek su jo vaikais einam kartu ir į kavines ar pasivaikščiot.

Off, pasirodo ne vieni mes bepročiai, yra ir daugiau  lotuliukas.gif .

pasikeitusi, kitą kartą kai būsi Druskininkuose, tai pastebėk žmones ir pamatysi, kad ten tokių meilužiautojų tikrai ne viena pora. O kas viešbučiuose darosi bigsmile.gif.

Ziauru... Gaila tavo vyro... 100 procentu pazistami jus mate ir snibzdasi uz nugaros. Isstatai savo vyra kaip pajaca pries kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnio_nešta: 20 lapkričio 2015 - 00:11