Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(username @ 2015 11 02, 12:42)

Kas patikės, kad aš nuoširdžiai ji myliu...

Tik laikas, praeitos audros tai įrodo 4u.gif O Jūs dar tiek neilgai..
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 02, 12:03)
Tik laikas, praeitos audros tai įrodo 4u.gif O Jūs dar tiek neilgai..

Man tai jau ilgai. Atrodo visa gyvenima ji pažinojau...
O audrų buvo ir dar laukia nemažai. Bet aš nebijau. Žinojau, kur lendu ir eisiu iki galo.
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 02, 11:42)
Dabar man neramu tik dėl to, kaip atrodysiu aš visiems... Juk tai as busiu ta blogiete...
Turbūt turės praeiti nemažai laiko kol kas nors norės mane pažinti smile.gif

Na aš neskubėčiau su pažintimis, kad neatrodytų iš vienos lovos, į kitą...
Kad nuoširdžiai myli nereikia niekam ir įrodinėti, čia au Jūsų reikalas.

Tai ką jis dabar sakė? Deda skyrybų dokus žmoai ant stalo? kada?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 02, 12:16)
Na aš neskubėčiau su pažintimis, kad neatrodytų iš vienos lovos, į kitą...
Kad nuoširdžiai myli nereikia niekam ir įrodinėti, čia au Jūsų reikalas.

Tai ką jis dabar sakė? Deda skyrybų dokus žmoai ant stalo? kada?

Turbūt joks teismas ne išskirtų. Visų pirma turi metus laiko negyventi kartu. O jie vede vos metus.
Kartu spręsime kaip gyventi kur. Tiesiog paliks ir tiek.
Laukiu, kad gris po darbų. Kalbėsime plačiau.
Dėl pažinciu aš taip pat nenoriu skubėti. Bet faktas kad visi supras kad jis pas kitą. O kur kitur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 02 lapkričio 2015 - 12:23
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 02, 11:28)
Koks toks? g.gif Gal jis tiesiog savaitės pabaigoje turi kokių reikalų ir negali, todėl pasiūlė pradžioje.  Vyrai paprastesni, jie tikrai mažai suka galvą ir analizuoja situaciją...

Aš irgi manau, kad čia reikalai ir visų pirma, kaip patogiau jam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(username @ 2015 11 02, 12:21)
Turbūt joks teismas ne išskirtų. Visų pirma turi metus laiko negyventi kartu. O jie vede vos metus.
Dėl pažinciu aš taip pat nenoriu skubėti. Bet faktas kad visi supras kad jis pas kitą. O kur kitur...

kas čia per nesąmonė - metus negyventi kartu.
Va pažįstama nunešė dokumentus, nepraėjo nei m
ėnesio ir teismas jau paskirtas, data nustatyta
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 02, 13:21)

Nu nereikia gyvent metus atskirai. Susituokę yra virš metu ir gali skirtis bendru pareiškimu be jokių gyvenimų atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 02, 12:28)
Nu nereikia gyvent metus atskirai. Susituokę yra virš metu ir gali skirtis bendru pareiškimu be jokių gyvenimų atskirai.

As pati niekaip nesusitvarkau skyrybų dok. Nes vyras nesutinka. Taip ir tęsiasi. Manau ne nuo to reikia pradėti šitoj situacijoj. Tie dokumentai man nulis.
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 02, 12:52)
As pati niekaip nesusitvarkau skyrybų dok. Nes vyras nesutinka. Taip ir tęsiasi. Manau ne nuo to reikia pradėti šitoj situacijoj. Tie dokumentai man nulis.

O kai nesutinka, tai kas tuomet? Kiek laiko gali temptis šitas reikalas?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 02, 12:21)

Tiksliai nežinau, bet esu girdėjus, kad reikia metus laiko išgyventi atskirai ir neišskiria, tuo atveju, jei pora susituokus mažiau nei metus. Jei metai suėjo, tokio termino nebeturėtų būt. Tai jis jau pas tavee ant visam grįš? ax.gif
Atsakyti
Dabar nežinau kaip jis tiksliai įsivaizduoja eiga visa. Sunkiai dirba todėl svarbiais klausimais telefonu nekalbėsiu. Manau per šią savaitę vis tiek gris ir pakalbėsim apie viską.
As nujaučiu, kad pas mane tems po kelis daiktus... Nzn kodėl bet nemanau kad ims ir pasakys jai, aš tave palieku. Manau tiesiog negrįš... Ir nieko neaiškins. Bet čia tik mano nuomone. O kaip jis mąsto tiksliai sužinosiu dar.
Dėl savo skyrybų tai jei atvirai, laukiau kada sutiks bendru sutarimu. Mažiau niuansų. Taip ir nesulaukiau. O duoti į teismą ir įrodinėti jo kalte na man nei priimtina, nei norisi pinigus taskyti. Na gi ateis diena kai pats norės skirtis galu gale. Ir ramiai nunesim pareiškimus. Tiesa pasakius jis man apskritai dabar mažiausiai rūpi.
Atsakyti
Kiek nauju istoriju smile.gif , o kai kurios vis dar svaigsta, tai skiriasi, tai taikosi
wixxx, ar jau paslydai?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 02, 13:42)
Niekada negali būti tikras dėl nieko,net dėl savęs.
Bet aš žinoma stengsiuosi, kad taip nenutiktu.
Dirbsime su santykiais.  Kaip jis pats sakė, negi tu galvoji aš viską metęs dar drįsčiau pažiūrėti kažkur...  Turint omenyje kad dėl manęs turės atsisakyti visko. Ka buvo sukūręs. Ir atkesti visų pasmerkima.
Dabar man neramu tik dėl to, kaip atrodysiu aš visiems... Juk tai as busiu ta blogiete...
Turbūt turės praeiti nemažai laiko kol kas nors norės mane pažinti smile.gif

Ma klausimas pasistojo. Ka jis per metus laiko spejo sukurti? Kiek to visko ten pas ji yra? Tik asmeniniai daiktai, kuriuos jis tyliai po kelis persines is vienu namu i kitus. Matomai is zmonos buto, pas kita moteri i buta. verysad.gif
Username nenoriu varazinti, bet daznai tokie santykiai ilgai neissilaiko. Ne is jo puses. Is tavo puses. Kai jau jis bus visas tavo su visom savo smutkem. Kai nereiks jo laukti, kankintis, pavydeti zmonai. Kai pamatysi, kad jis eilinis vyras, del kurio nereikia su niekuom kovoti, pati jo nenoresi. Mano tokia nuomone apie ji susidare. kad ten ne Dievo dovanele. Bet laikas parodys. O dabar tave pilnai suprantu. mirksiukas.gif
Atsakyti