Labas rytas, per savaite -700g, svoris 62.1
Sveikos,
lentelę pamačiusios vienos apsidžiaugę, kitos nusivylę dingot?
aš išvažiavus buvau, nei svarstyklių, nei neto... Bet užtai maisto daug ir skanaus
Ir rezultatai šiandiena akivaizdūs. Dar pms + tai išvis laaabai gera diena iškrovai. Tą ir darau.
lentelę pamačiusios vienos apsidžiaugę, kitos nusivylę dingot?
aš išvažiavus buvau, nei svarstyklių, nei neto... Bet užtai maisto daug ir skanaus

Labas rytas, as ir jungiuosi prie iskrovaujanciu

sveikos, man siandien irgi iskrova. planas valgyti tik 1 k. - vakare (nes nuo vakarienes su seima vis tiek niekaip neissisuku). kolkas planuose garuose virta vistienos krutinele su darzovemis.
Labas, nu ką bandysiu ir aš po savaitgalio palengvėt 
pusryčiams bananas, o vakarienei planuoju varškės su daržovėm valgyt

pusryčiams bananas, o vakarienei planuoju varškės su daržovėm valgyt

Sveikos
Aš irgi iškrovauju. Nors nebematau prasmės, nes svoris nebekrenta ir netgi šiek tiek auga, nepaisant to kad iškrovauju vis dar dukart savaitėje. Ir žinau ką darau ne taip: nebesportuoju (tingiu) ir labai atsipalaidavau nepasninko dienom (pradėjau pyragus kept .naujas hobis
)
Tai šiandien jau valgiau:
300 ml pasukų Bifi
ir valgomas šaukštas man mažylės daržovienės t.y. išviriau per daug negi mesi. Kalorijų nežinau kiek galėtų būti, bet nemanau kad daug: visą daržovienę viriau iš gabaliuko triušio, vienos bulvės, vienos morkos, rieklės poro, gabaliuko saliero šaknies, kelių šakelių brokolio. Viską sublenderiavus dar dėjau arbatinį šaukštuką alyuogių aliejaus. Tam valgomam šaukštui duočiau kokias 100 kcal.
Vakarienei tikuosi pabaigti likusias pasukas.
Bet vakaras parodys.
Šiaip man sukiau pasninkaujasi kai lauke šąla ir dienos trumpėja. Taip or norisi jaukiai su arbatėle is kokiu skanėstu prieš teliką pakiurksoti
Ai bet raminu save: na priaugsiu kažkiek, ateis pavasaris ir vėl numesiu
Svarbu labai vadžių neatleisti
.
O kaip jum sekasi nepasninko dienom su savim kovoti? Aš kai nedirbu, o sėdžiu namie (vaikiuką augimu), man labai sunku .
Aš irgi iškrovauju. Nors nebematau prasmės, nes svoris nebekrenta ir netgi šiek tiek auga, nepaisant to kad iškrovauju vis dar dukart savaitėje. Ir žinau ką darau ne taip: nebesportuoju (tingiu) ir labai atsipalaidavau nepasninko dienom (pradėjau pyragus kept .naujas hobis

Tai šiandien jau valgiau:
300 ml pasukų Bifi
ir valgomas šaukštas man mažylės daržovienės t.y. išviriau per daug negi mesi. Kalorijų nežinau kiek galėtų būti, bet nemanau kad daug: visą daržovienę viriau iš gabaliuko triušio, vienos bulvės, vienos morkos, rieklės poro, gabaliuko saliero šaknies, kelių šakelių brokolio. Viską sublenderiavus dar dėjau arbatinį šaukštuką alyuogių aliejaus. Tam valgomam šaukštui duočiau kokias 100 kcal.
Vakarienei tikuosi pabaigti likusias pasukas.
Bet vakaras parodys.
Šiaip man sukiau pasninkaujasi kai lauke šąla ir dienos trumpėja. Taip or norisi jaukiai su arbatėle is kokiu skanėstu prieš teliką pakiurksoti

Ai bet raminu save: na priaugsiu kažkiek, ateis pavasaris ir vėl numesiu

O kaip jum sekasi nepasninko dienom su savim kovoti? Aš kai nedirbu, o sėdžiu namie (vaikiuką augimu), man labai sunku .
Labas rytas,
iskrova atlaikyta.
Pusryciams buvo - grudeta varske su vysniu uogiene, kava.
Vanduo, kava.
Vakariene - keptos zuvies gabaliukas su darzovemis.
Man savaites dienomis tai viskas ok, sunkiausiai man sekasi atlaikyti savaitgalius
iskrova atlaikyta.
Pusryciams buvo - grudeta varske su vysniu uogiene, kava.
Vanduo, kava.
Vakariene - keptos zuvies gabaliukas su darzovemis.
QUOTE(BiteRite @ 2015 11 02, 14:53)
O kaip jum sekasi nepasninko dienom su savim kovoti? Aš kai nedirbu, o sėdžiu namie (vaikiuką augimu), man labai sunku
.
Man savaites dienomis tai viskas ok, sunkiausiai man sekasi atlaikyti savaitgalius

Sveriuosi kasdien, nes stebiu skyscius organizme, tinstu nuo druskos...
Tai pastebejau, kad dvi dienos iki pasninko, po 0,5 kg uzsoka, matyt organizmas jau perprato sistema ir ruosiasi badui, man netrukdo tie svyravimai, bet idomiai. Sveriuosi jau kokius 5 metus kasdien, nieko panasaus nera buve.
Vis mastau si sistema sukurta tiems kas nori valgyti beleka, o viena dvi dienas pasninkauja. As ir taip kasdien valgau sveikai, ar turi prasme tokiu atveju tie pasninkai.
Papildyta:
Pasninkas pavyko puikiai. 12 val 300g obuoliu tarkuotu su cinamonu - 120 kcal. 19 val menkes (50g) briuseliu (130g)morku (20g) troskinys - 100kcal. Ir prie kino labai norisi triauskint ka nors, tai moliugu seklos 60g svoris be luksto 40g - 240kcal
Viso 460 kcal

Vis mastau si sistema sukurta tiems kas nori valgyti beleka, o viena dvi dienas pasninkauja. As ir taip kasdien valgau sveikai, ar turi prasme tokiu atveju tie pasninkai.
Papildyta:
Pasninkas pavyko puikiai. 12 val 300g obuoliu tarkuotu su cinamonu - 120 kcal. 19 val menkes (50g) briuseliu (130g)morku (20g) troskinys - 100kcal. Ir prie kino labai norisi triauskint ka nors, tai moliugu seklos 60g svoris be luksto 40g - 240kcal
Viso 460 kcal
QUOTE(carisimi @ 2015 11 03, 09:14)
As atvirksciai manau, kad tos kurios ne iskrovos dienomis valgo bele ka, tai su sia dieta svorio nenumes. Man su sia dieta puikiai svoris krenta, bet ne iskrovos dienomis tikrai nevalgau bet ko. Ir apskritai valgau 3 kartus per diena, jokiu bandeliu, pyragu, miltiniu patiekalu. Tik bulviu, ypatingai keptu orkaiteje, atisakyti negaliu.
QUOTE(Elvita @ 2015 11 03, 09:32)
As atvirksciai manau, kad tos kurios ne iskrovos dienomis valgo bele ka, tai su sia dieta svorio nenumes. Man su sia dieta puikiai svoris krenta, bet ne iskrovos dienomis tikrai nevalgau bet ko. Ir apskritai valgau 3 kartus per diena, jokiu bandeliu, pyragu, miltiniu patiekalu. Tik bulviu, ypatingai keptu orkaiteje, atisakyti negaliu.
Praeitoje temoje liko mano "prisistatymas", svorio nemetu, pasninkauju del sveikatos 1 k. per savaite. Bet ir kasdien valgau ypac sveikai.
QUOTE(carisimi @ 2015 11 03, 09:55)
Praeitoje temoje liko mano "prisistatymas", svorio nemetu, pasninkauju del sveikatos 1 k. per savaite. Bet ir kasdien valgau ypac sveikai.
Na, jei as kasdien valgyciau ypac sveikai, tai tikrai nesukciau sau galvos iskrovauti ar ne... Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu