Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Laba diena,
Prisiduodu su 65.3
Pasitare su mb nuo siandienos pradedame stabilizacija
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 22, 10:52)
Laba diena,
Prisiduodu su 65.3

o kiek vyras numete?
Atsakyti
Panelytės, rašykit man nulį.... verysad.gif Nors ir ne ruduo, bet grybauju šią savaitę blink.gif
Atsakyti
Sveikinimai visom lieknėjančiom, jungiuosi ir aš į Jūsų gretas.
Ūgis 160. Trys dienos atakos - minus 3 kg. Gal reikėjo 5 dienas atakos. Nežinau. Prašau įtraukti į lentelę.

Papildyta:
Oi neįjungiau parašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jorejore: 22 vasario 2016 - 13:31
man per savaite nukrito 0,5 kg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jorejore @ 2016 02 22, 13:28)
Sveikinimai visom lieknėjančiom, jungiuosi ir aš į Jūsų gretas.
Ūgis 160. Trys dienos atakos - minus 3 kg. Gal reikėjo 5 dienas atakos. Nežinau. Prašau įtraukti į lentelę.

Papildyta:
Oi neįjungiau parašo.

Sveika atvykus!
Koks pradinis svoris, koks tikslas? Jei viršsvoris nėra didelis, trijų atakos dienų pakanka.5 dienos labiau tinka toms/tiems, kurių tikslas apie -30kg.
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 22, 10:52)
Laba diena,
Prisiduodu su 65.3

Tai kiek stabilizuotis laiko reikės?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 22, 12:24)
o kiek vyras numete?

7,5 kg
Stabilizuosimes apie du menesius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 22 vasario 2016 - 17:32
Sveiki, kadangi sveriausi vakar tai mano svoris toks pat ax.gif
Atsakyti
Toza kaip tu? ar juda svoris?

tuoj bus lentele 4u.gif
naujokei labas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 22, 17:31)
7,5 kg
Stabilizuosimes apie du menesius

saunuolis smile.gif
sekmes 4u.gif

user posted image

jorejore ar teisingai irasiau strata?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 22, 20:01)
Toza kaip tu? ar juda svoris?

4u.gif nesisveriu...žiauriai sunku man ta stabilizacija, jau apie kritima net negalvoju...65.4 paskutini kart buvo... stengiuos nepriaugt, bet kuo daugiau galima visko-tuo labiau paslyst traukia....norai keisti...pamatau pupeles virtas net drebu....kaip didziausias delikatesas...siandien jau bandziau vien baltymus pasidaryt, bet paluzau ant pomidoru ax.gif gal ryt pavyks - susiruosiau i darba pusryciam, varskes keksiuku, pietums vistos su pasukom, vakarienei gal koki kiausini suvalgysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 22 vasario 2016 - 20:16
QUOTE(toza @ 2016 02 22, 20:13)
4u.gif  nesisveriu...žiauriai sunku man ta stabilizacija, jau apie kritima net negalvoju...65.4 paskutini kart buvo... stengiuos nepriaugt, bet kuo daugiau galima visko-tuo labiau paslyst traukia....norai keisti...pamatau pupeles virtas net drebu....kaip didziausias delikatesas...siandien jau bandziau vien baltymus pasidaryt, bet paluzau ant pomidoru ax.gif gal ryt pavyks - susiruosiau i darba pusryciam, varskes keksiuku, pietums vistos su pasukom, vakarienei gal koki kiausini suvalgysiu...

as irgi bijau stabilizacijos unsure.gif man geriua kai labia griezti remai smile.gif kitaip nuklysiu biggrin.gif
Atsakyti