Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2015 11 05, 12:00)
Aš irgi žiūriu tas sunkytes. Jei mano mergina 147, sveria ~ 36 tai L ar XL ?

Cia reikia ziuret jau pagal atsiliepimus, jei sukenle mazinta tada XL, bet jei ne tada imcia L.

Visai nesenai megstuka draugė ėmė 6 metu mergaitei pilnesnei ėmė L dydįm jos ūgis apie 122cm, sakė tiko tik rankovės ilgesnės, bet jas atlenkt galima, o iš ilgio viskas gerai.

Aš pati vadovaujuosiu atsiliepimu prie drabužio ir jei pagal dydziu lentele ant ribos visada imu į didesnę pusę. Jau geriau lai priauga negu maza smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuska @ 2015 11 05, 12:59)
Jeigu mano kudena vaikis 122cm, tai siu kelnyciu turbut imti S dydi (pagal ju size charta pasiziurejus)?

aš neimčiau S nes bus tik tik, o čia dėkinga smodelis su apačioj mankietuku, tai gali būt ilgesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimute @ 2015 11 05, 12:09)
kokio dydžio reikėtų new balance nešiojant 38 dydžio batus?  4u.gif

dydziai priklauso nuo modelio

QUOTE(Blykstė @ 2015 11 05, 12:33)
Labas,
Ar spės iš Sephoros nupirkta kosmetika ateit iki Kalėdų? blush2.gif

spes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 11 05, 12:59)
Jeigu mano kudena vaikis 122cm, tai siu kelnyciu turbut imti S dydi (pagal ju size charta pasiziurejus)?

Aha. as dabar kudenai 126 paemiau M, tai ir platokos ir ilgokos, o S turim, tai jam jos plocio geros, bet ilgio truksta. bet ir tos ir tos sueis biggrin.gif vienos i darza damust, kitos "i miesta" biggrin.gif

As galiu grizus pamatuot. 122 cm vaikui jos tikrai bus labai ilgos.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2015 11 05, 13:04)

Papildyta:
aš neimčiau S nes bus tik tik, o čia dėkinga smodelis su apačioj mankietuku, tai gali būt ilgesnės smile.gif

tos kelnes yra gana storokos. ir jeigu jam kabes kaip garmoske, atrodys kaip kvazimodas. Antra, jei vaikas kudas, jos tokios nesiauros, jos jam kris. Jos siek tiek skiriasi nuo pernyksciu, nes pernykstes be mandzetu.

As geriau pamatuosiu, kad butu aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 lapkričio 2015 - 12:27
QUOTE(Kitokia9 @ 2015 11 04, 20:54)
didelis ačiū už siuntinuką Rudaplaukei ir Loren už dalybas  notworthy.gif  pagaliau nuo manęs atstojo sūnus, naktim miegot ramiai galėsiu po 2 mėnesių smegenų knisimo  yu.gif

Ka tokio pirkot?
QUOTE(Zimute @ 2015 11 05, 11:32)
Papildau: pėda 25,5 cm  4u.gif

Speju, nelabai tiksliai ismatavot, mano peda 25cm, aviu 38,5-39 dydi.

IHERB arbatoms HARNEY 20% nuolaida
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 lapkričio 2015 - 12:47
Gautos įv. miestų 426 dėžės. Susimokėjusioms į paštą siuntinukai iškeliaus rytoj 4u.gif
Atsakyti
JMD pamatuokit kelnyciu ilgi, aciū 4u.gif Ir aciu uz uzrodyma, saltajam sezonui fainos kelnytes, o dar kai mano vaikis kategoriskai atsisako po kelnemis mautis pedkelnes doh.gif , tai sios kelnytes butu iseitis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 11 05, 14:12)
JMD pamatuokit kelnyciu ilgi, aciū  4u.gif  Ir aciu uz uzrodyma, saltajam sezonui fainos kelnytes, o dar kai mano vaikis kategoriskai atsisako po kelnemis mautis pedkelnes  doh.gif , tai sios kelnytes butu iseitis  smile.gif

jos tikrai fainos. Vaikui svarbiausia svelnu, minksta, jauku ir silta. Ir dar nupirkti ta dzemperiuka, kur idejau, ar panasu biggrin.gif jis plonytis, svelnutis, bet nerealiai siltas! uztenka ant maikytes uzvilkt ta daikciuka ir silta jam ir jauku biggrin.gif arba golfuka su heattech technologijom. As pati viena toki turiu, tai ant nuogo kuno tas golfas ir ant virsaus packable striuke. einu atsiplesus, nes karsta. dar viena uzsisakiau, laukiu kol nupirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 05, 15:18)
jos tikrai fainos. Vaikui svarbiausia svelnu, minksta, jauku ir silta. Ir dar nupirkti ta dzemperiuka, kur idejau, ar panasu biggrin.gif jis plonytis, svelnutis, bet nerealiai siltas! uztenka ant maikytes uzvilkt ta daikciuka ir silta jam ir jauku biggrin.gif arba golfuka su heattech technologijom. As pati viena toki turiu, tai ant nuogo kuno tas golfas ir ant virsaus packable striuke. einu atsiplesus, nes karsta. dar viena uzsisakiau, laukiu kol nupirks  biggrin.gif

Ainu zvalgytis smile.gif
Atsakyti
Turim laisvus siuos, norincios rasykite i el.pasta:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas gaudote 4u.gif
https://www.jcrew.co...r...&hash=row17
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungti prie Beautyhabit? -daug visokio gerio, nisiniu kvepalu ir t.t. Parinktu iki free shipo ax.gif

http://www.beautyhabit.com

Atsakyti
AEROPOSTALE
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 lapkričio 2015 - 14:08