Afrikoj jie patys tarpusavy šaudosi.
O mušti nieko negalima.
Bet kodėl negalima jų vadinti negrais, man yra didi žmonijos paslaptis. Irgi senais laikais esu gavus už tai baną kitam forume - kad rėkiau, kodėl Victoriassecret negrai taip lėtai papinykus siunčia

Aš gyvenime nenorėjau nieko jiems daryti blogo, kadangi nafiga. Bet jei juos reikia įvardint, tai na... Kaip kitaip? Siūlo vadint afroamerikiečiais. Bet tai nesąmonė, nes afroamerikiečiai yra negrai, kurie gyvena Amerikoj. O kiti? Siūlo vadinti juodžiais, bet taigi irgi nebus tikslu. Nes juodis yra tas, kas juodas, o juodi taip pat yra aborigenai, bet jie ne negrai, o visai kita rasė. Be to, aš lietuvaitė, man jau net ir vengrai juodi, man juoda moteris yra moteris juodais plaukais, o kaip pasakyt, kad ji ir kitos rasės?
Aš suprantu, kad Amerikoj juos engė, ir jie ant amerikonų pikti ir neleidžia jų vadinti. Betgi kada Lietuvoj engė negrus? Pas mus tuo metu buvo baudžiava, mus pačius engė. Mes priešingai, krepšinio šalis, mums negras - tai kažkas, kas gerai žaidžia krepšinį. Kitokių mes nė nematę, ir mums negras yra joks ne įžeidimas, o žodis kaip žodis. Sporto srity - netgi pagyrimas!
Aš, pavyzdžiui, esu blondinė, ir visą gyvenimą tokia buvau. Ir moteris, o moteris engė, joms nedavė balsavimo teisės iki pat 20 a. Davai nustokit vartoti žodžius "moteris" ir "blondinė", jie yra įžeidžiantys! Sakykit "vyrė" ir "auksaplaukė". Norrrs, su geltoniu visos blondės kovoja, taigi sakykit "platinaplaukė". Nors ne, tada manys, kad žila. Sakykit "nežila platinaplaukė" arba "nenugeltoninta auksaplaukė"

Kažin, kaip kam patiks ir kaip manęs durna neišvadins už tokius reikalavimus. O su negrais yra lygiai tas pats! Ir visi tipo sutinka.
O tai geriau tada juos vadinti Ruberoidais, ir jokių banų?