Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 347

Panos, o jūs inhaliatorius esat užsakinėjusios?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 11 03, 22:33)
Enzo ir batelius ir kedukus turiu su 25.5 9 usa perku..atitinka reiskia:)

Aciu už informacija smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 03, 21:38)
Panos, o jūs inhaliatorius esat užsakinėjusios?
g.gif

kokius konkreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 11 03, 22:47)
kokius konkreciau  4u.gif

vaikams kur kvėpuot garais, aš net nežinau nuo ko pradėt ieškot, bet labai "šustro" nesinori.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 03, 22:51)
vaikams kur kvėpuot garais, aš net nežinau nuo ko pradėt ieškot, bet labai "šustro" nesinori.. g.gif

Is visokiu akciju (grupinis, kartu) labai daznai pasiulymai buna..kazkada pirkau..geras, veikia..liuks:)
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 11 03, 23:06)
Is visokiu akciju (grupinis, kartu) labai daznai pasiulymai buna..kazkada pirkau..geras, veikia..liuks:)

gal jums pasisekė g.gif .. nes kiek aš pirkau, tai laaabai nusivyliau.. unsure.gif Dabar tik maistui jei akcijos yra, tai susigundau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 03, 23:19)
gal jums pasisekė g.gif .. nes kiek aš pirkau, tai laaabai nusivyliau.. unsure.gif  Dabar tik maistui jei akcijos yra, tai susigundau... blush2.gif

O kas jam negerai buvo? Maniskis su papildomais priedais tai kartais ir kitiems ligoniukams buna paskolintas...zodziu kokius 5 metus naudojamas..tfu tfu nenuolat o kai tik reik:)
Atsakyti
Ateinu pavėluotai, bet padėkoti už begalę daiktų kurie visi tiko idealiai
Geox batukai pavasariui dukrai itikau kaip niekad minkstučiai fainučiai tikrai nesigailiu
Batai iš Yoxx
Levi's kaip visada ir su dydžiais ir sau ir vyrui itikau turėsim kuriam laikui abu mirksiukas.gif
BB kremas iš Missha nesitikejau kad bus toks geras aisku dar tik kartą pabandžiau bet dengia gerai spalva irgi gerą pasirinkau patogus dozatorius as keliu nykščius už jį thumbup.gif Missha kadangi užsisakiau du tai vieną galiu perleisti jei ką domins
Iš Ann Taylor keli megstukai superiniai tikiuosi kad nesusiburbuliuos greitai
Atsakyti
QUOTE(faina*faina @ 2015 11 04, 08:48)
Ateinu pavėluotai, bet padėkoti už begalę daiktų kurie visi tiko idealiai
Geox batukai pavasariui dukrai itikau kaip niekad minkstučiai fainučiai tikrai nesigailiu
Batai iš Yoxx
Levi's kaip visada ir su dydžiais ir sau ir vyrui itikau turėsim kuriam laikui abu  mirksiukas.gif
BB kremas iš Missha nesitikejau kad bus toks geras aisku dar tik kartą pabandžiau bet dengia gerai spalva irgi gerą pasirinkau patogus dozatorius as keliu nykščius už jį thumbup.gif Missha kadangi užsisakiau du tai vieną galiu perleisti jei ką domins
Iš Ann Taylor keli megstukai superiniai tikiuosi kad nesusiburbuliuos greitai

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Labas,
mergaites gal kuri turite parduoti M dydzio tokius leginsus ? http://www.saksoff5t...bUYFMvQFiPRk9NQ
4u.gif
Atsakyti
Labukas ,galit pasiulyti gera dezika ,pries tai naudojau Elizabeth Arden man patiko mirksiukas.gif
ir kremo iskau nuo rauksliu,paakiu patinima nuimtu
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

Gal yra persigalvojusiu del MK laikroduku kur ideel buvo po 55 pinigus? Perimciau skaiciukus kokio be blizguciu laikroduko ax.gif Ar ten atsauke tuos laikrodukus uz tokias kainas?

Labai noreciau kazko tokio

user posted image

Arba tokio

user posted image

Aciu
Atsakyti