Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 347

Mergaites dekui uz siuntinuka 4u.gif bet striukyte man didoka gal kas is Kaunieciu noretu keistis
user posted image
turiu L reiketu M

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2015 11 13, 20:25)
MeistroMargarita, o Levis dar daug truksta?  mirksiukas.gif

jau pora krepsiuku susirinko . tuoj perkam 4u.gif
Papildyta:

Prisijunkite 4u.gif

www.uniqlo.com
150-20$
user posted image

www.aeropostale.com
-40% clearance
user posted image

www.dillards.com

user posted image

Atsakyti
Merginis prisijungit prie columbia, yra vaikams geru prekiu

http://www.columbia....m...igh&start=0

http://www.columbia....n...igh&start=0
Atsakyti

QUOTE(limete @ 2015 11 12, 16:40)
skubu padėkoti mergaitėms už siuntinuką  4u.gif
seniai tiek kosmetikos nebuvau gavus  blush2.gif  "ant greitųjų" išbandytas buvo tik Shu Uemura lūpų blizgis va toks
nu žinokit superinis  thumbup.gif kai išsitraukiau buvo baimės, kad bus oranžinis, bet ant lūpų jis bespalvis. neturi jokio kvapo, o koks malonus ant lūpų!  wub.gif  visiškai nelimpa, ilgai laikosi (jau spėjau du puodelius arbatos išgert ir vis dar jaučiu, kad yra) ir sakyčiau paputlina. dar bandysiu ant lūpdažio kokio išbandyti, bet pirminis įspūdis yra labai labai geras  thumbup.gif
ir dar va šitą aliejų bandysiu - būtinai papasakosiu įspūdžius, jei bus įdomu smile.gif
O Paulos kiek priemonių laukia  blush2.gif

Taip pat labai apsidžiaugiau Guess sijonuku - liemuo šiek tiek su guma, o visas toks standus ir struktūriškas (išlaiko formą). Kaip tik mąsčiau vienai iš Kalėdinių vakaronių panaudoti, tai tikrai puikiai tiks  4u.gif
Uniqlo sijonukas toks paprastas, bet pataikiau dydį - bus sunešiota  ax.gif

O štai su J.Crew dydžiais kaip apsišoviau. nors imk ir nusišauk
gun_rifle.gif žinojau, kad didinti, bet kad numetus 7kg S dydyje skęsiu, tai visai nesitikėjau...
Gal kas norėtų mainyti į XS? arba parduodu.

Nuostabusis merino sijonukas pas mane navy, S dydis. nerealus - minkštutis, dailiai krenta. mažai trūksta, kad apsiverkčiau, nes siluetas gyvai užsidėjus atrodo labai labai gerai  wub.gif

Minkštas ir šiltas boyfriend tipo megztukas pas mane pilkas, S dydis

Ir lengvutė gražutė palaidinė su kaspinu baltas, S dydis

Dar kartelį ačiū Daliux ir MM  wub.gif

aciu, Limete 4u.gif sijona tai galetumet ir i tema atnesti parodyti uzsidejus smile.gif

QUOTE(LisaLove @ 2015 11 13, 17:40)
Negaliu nepasidalinti, tokia miela reklama, kelis kartus peržiūrėjau jau wub.gif  Ir Kalėdų nuotaika kaip tik  thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=kuRn2S7iPNU wub.gif

wub.gif

QUOTE(tiubiteika @ 2015 11 13, 22:11)
Mergaites dekui uz siuntinuka 4u.gif  bet striukyte man didoka gal kas is Kaunieciu noretu keistis
user posted image
turiu L reiketu M

aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
vaišinu bigsmile.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 11 13, 23:13)
aciu, Limete  4u.gif  sijona tai galetumet ir i tema atnesti parodyti uzsidejus smile.gif
wub.gif

Nebespejau - pereme viena mergaite ir issiunciau siandien blush2.gif
Bet tikrinu factory vis - mazu imes. Griebkit man XS navy, jei online nebuciau, o netyciom imestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 13, 23:22)
vaišinu bigsmile.gif  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ateinu padekot uz kruva gerybiu, nius viskas tiko/patiko rolleyes.gif linkejimai zaliasss uz skubu priemima smile.gif
Viskas- thumbup.gif ACIU,mergaites:)
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 13, 22:22)
vaišinu bigsmile.gif  blush2.gif

bet Jus kokia tai kulinare labai thumbup.gif

QUOTE(Vinija @ 2015 11 13, 23:29)
Ateinu padekot uz kruva gerybiu, nius viskas tiko/patiko rolleyes.gif linkejimai zaliasss uz skubu priemima smile.gif
Viskas- thumbup.gif  ACIU,mergaites:)

aciu Jums uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Aciu MM&Daliux uz siuntinuka 4u.gif , aciu Zaliass uz visad malonu ir operatyvu priemima 4u.gif
Esu laiminga papildzius savo spinta J.crew geriais,viskas tiko idealiai,na gal tik vienas visgi xs dydzio butu geriau atrodes bet tinka ir s
kai grisiu po parodos,pasidarysiu foto sesija ax.gif
pasirodysiu bigsmile.gif
Myliu Jus ,myliu J.Crew wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida_: 14 lapkričio 2015 - 08:29
sveikos. Gal saks'e kokia nuolaida turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2015 11 13, 23:11)
Mergaites dekui uz siuntinuka 4u.gif  bet striukyte man didoka gal kas is Kaunieciu noretu keistis
user posted image
turiu L reiketu M

is kurios cia parduotuves striukyte? Grazi splavyte wub.gif
Atsakyti