QUOTE(mėnulis @ 2012 08 06, 18:16)
O kodel raudonuosius butina nusunkti visaip ir t.t, juk tiek daug voznios? Negi negalima su visais kauliukais virti normalia uogiene, tik aisku be sakeliu

Tik vienoj vietoj radau toki recepta, jei nesuklydau. Negi tie kauliukai nesuverda?

Isvirciau gal tokia su kokiais apelsinais ar imbierais pameginsiu ar gvazdikeliais, nzn dar, o tie drebuciai jau nusibodo. Ar kas verda raudonuosius paprastai, kaip iseina butu idomu suzinoti
Aš tai nenusunkinėjau, dariau paprastai, gavosi su kauliukais aišku, nu bent man jie netrukdo ir gavos labai geras skonis, dariau iš didesnės dalies juodų ir mažesnės dalies raudonų, tai jei jūs turit tik raudonų, tai turbūt reiktų daugiau cukraus. O dariau pagal šį receptuką:
QUOTE(magnifica @ 2006 07 31, 15:36)
Darau labai paprastutę juodųjų serbentų uogienę, kuri visiems labai labai patinka
Užpilu serbentus cukrumi (1 l uogų - 3/4 l cukraus), palaikau per naktį. Tada verdu. Kai tik užverda, nugriebiu putas ir paverdu max 5 min (jei ilgiau, uogos ištyžta).
Niam niam