Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

ir as tikiuosi kad po savaites silciau bus biggrin.gif bet kol kas prognoze nurodo net iki 25 salcio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2016 01 02, 14:07)
ir as tikiuosi kad po savaites silciau bus biggrin.gif bet kol kas prognoze nurodo net iki 25 salcio biggrin.gif

Ot nesiseka doh.gif
Jau šiandien blauzdas nušaliau, kojų, rankų pirštai užgėlė. Prieš nedidelį vėjuką žandai nuplikyti. Brrrrrrrr..........
O laksčiau po pardes IWAGUMI vaizdeliui viską rankiodama. Rezultatai tokie: nupirktas pogruntis, rastos (bet nenusipirktos) žolikės, užklausta-užsiprašyta šviestuvas, bet neaišku ar bus. Akmenų patinkančių neradau. Buvo netikusi forma, dydis ar per mažas skaičius derinukui. Visų galimų taškų kur akmenys, neapšniukštinėjau, nes pauodegį nušaliau. Reiks striukę keisti į kailinius(visai pamiršau, kad dar tokie spintoj kabo) ir kitą savaitę aktyviai ieškoti akmenėlių. Kai tik juos surinksiu-bus galima startuoti, kad ir be šviestuvo, su staline lempa.
Visai ne pagal planą tie -25 laipsniukai. Bet, kad užsidegiau, tai gal atlaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 12 31, 18:01)
Bus kitoks nei didysis akvas, bus galima laikyti prakutusį mailių, bus neaukšti augalai (pagaliau turėsiu kur perkelti iš didžiojo akvos didiplį diandra) ir bus lengva tą mailių išgaudyti, kai prisireiks. Bet vaizdelis akvuke atrodys geriau, nei dabar keli atliekami augalai. O ir įrangos naujos pirkti nereiks, tik gerą apšvietimo lempą įsitaisyti.

Tad po švenčių-tiesiu taikymu į pardes ieškoti visko ko tik reikia. Sunkiausia bus akmenis susimedžioti, bet kokio šlamšto nesumesi.
Taigi Nauji Metai-nauji darbai thumbup.gif
Nu, iškęst nebegaliu kaip įsigazavau  lotuliukas.gif

Gerai skamba planai thumbup.gif
As noresiu dar savo 12 l pertvarkyt, nporisi kazko geriau, bet sunku butu kuistis kur krevetes ir mailius g.gif

QUOTE(xsakurax @ 2016 01 02, 12:56)
Sveiki jungiames prie jusu anksciau vis paskaitinedavau. Turiu klausimeli , o kaip jus transportuojate zolytes ir zuuvytes ziemos sezonu. Dekui labai.

As ir su viesuoju vezdavausi po striuke, einu su atsikisusiu pilvu, kazkaip aplinkiniai itartinai ziuri biggrin.gif
O paskutini karta tai isimeciau i rankine ir "ijungiau" siltuka. Viskas sekmingai pavyksta smile.gif dar buna ir tokios zeles kur galima saldyt kameroj arba mikrobangej pasildyt, tai islaikytu siluma.
Atsakyti
Sveiki smile.gif help.gif surrender.gif 4u.gif

Reikia Jusu patarimo,nusipirkau 3 nestuke.gif gupijas, ju pilvukai jau gerokai deideli, kaip man zinoti kada jas geriausiai deti i nersykla ? smile.gif kartu akvariume be gupiju gyvena 2 kardonesiai, 2 raudonos molinezijos smile.gif
Nersykla turiu tokia :http://e-akvariumai.lt/akvariumine-iranga/nersyklos?product_id=4197
Dekui ir atsiprasau jeigu kazkam mano klausimas pasirodys neprotingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2016 01 02, 15:31)
Sveiki smile.gif  help.gif  surrender.gif  4u.gif

Reikia Jusu patarimo,nusipirkau 3  nestuke.gif gupijas, ju pilvukai jau gerokai deideli, kaip man zinoti kada jas geriausiai deti i nersykla ?  smile.gif kartu akvariume be gupiju  gyvena 2 kardonesiai, 2 raudonos molinezijos smile.gif
Nersykla turiu tokia :http://e-akvariumai.lt/akvariumine-iranga/nersyklos?product_id=4197
Dekui ir atsiprasau jeigu kazkam mano klausimas pasirodys neprotingas  blush2.gif

Nelabai ir aš graibausi kada gyvavedes atskirti. Kartais plauko apvali lyg kamuolys, atrodo tuoj, tuoj sprogs lyg bomba, o atskiri.... tik už kokios savaitės teikiasi išsiperėti. Pagal mano stebėjimus ir skaitytus parašymus, anga pro kurią turi atkeliauti mailius smarkiai praplatėja. Geresnei apžiūrai labai praverčia lupa. Va, tada ir čiumpu tokią mamytę su sieteliu. Bet jau reikia būti namuose, kad galėtum laiku pastebėti. Šiaip dažniausiai neršia anksti ryte, bet man vis pasitaiko apie 22.00-23.00.
Atsakyti
notworthy.gif nuosirdziai dekui ploja.gif bandysiu kazkaip stebeti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 01 02, 13:37)
Stengiuosi nepirkti turguje, kai taip šalta kaip šiandien. Jau geriau palaukti šiltesnio laikotarpio.
Parduotuvėje perkant ar nuvykus pas veisėją į namus, idealu turėti ir transporto priemonę, kad iškart nešaldžius namučio vežti. Aš nešuosi megztą šiltą kepurę ar kokį didelį šaliką-apmuturiuoju maišelį su žuvikėmis ir į rankinę.  Pardavėjai, neturintiems arti transporto, rekomenduoja maišelį kišti užantin, užsitraukti striukę ir greitu tempu varyti namų link.
Geras būdas, o ypač moteriškei su nemažu biustu-puikiai prilaiko, neslysta. thumbup.gif  Dar užkryžiuoji šaliką ir galima užsandarinti striukę. Tokiu būdu turim natūralų gamtinį pečiuką lotuliukas.gif
Tik reik žiūrėt, kad gerai maišelį užrištų. Man yra buvę, kad pradėjo leisti vandenį-stovėjau prieš žmones išsižergusi šlapia lyg kokia apsisiusiojusi karvė. lotuliukas.gif

Tas kas veža žuviukus dideliais kiekiais iš kaimynės Lenkijos, turi įsitaisę spec. dėžes, pakuotes su geru apšiltinimu. Bet aš kai tokia veikla neužsiimu, tai smulkiau paaiškinti negaliu.

Su žolėm sunkiau-užantin neįsikiši. Man irgi dabar yra problemų, kai reikia didelį kiekį į pardę nuvežti, o mašiniuko nėr. g.gif Nevežu. Nepristatau. Laukiu šiltesnių laikų. Prieš šalčius, kai vežiau, tai kišau lotosus į keletą maišų, popierium apvyniojau ir tokį sluoksniuotą nešuliuką nuvežiau. Nieko neatsitiko.
Jei dabar IWAGUMI įrenginėsiu, bus nedideli augalai, tai apmuturiavus maišelį šiltu dideliu šaliu, kišiu į rankinę ir parsivešiu. Turėtų nesušalti, nes tikiuosi šiltesnių orų.

O jau siandien tai isvis nesilta. Labai dekui uz atsakyma
Papildyta:
Dekui visoms uz informacija . Mes ir turejom maziuka akvariumeli ir viena diena kazkaip visos eme ir ismire ir paskutinioji neatlaike. Vien del maziuko kuris myli labai zuvytes norisi pazadinti akvariuma tai va gavom is giminaites dovanu akvariuma nemaza. Dabar reikes gyvybes inesti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xsakurax @ 2016 01 02, 16:28)
O jau siandien tai isvis nesilta. Labai dekui uz atsakyma
Papildyta:
Dekui visoms uz informacija . Mes ir turejom maziuka akvariumeli ir viena diena kazkaip visos eme ir ismire ir paskutinioji neatlaike. Vien del maziuko kuris myli labai zuvytes norisi pazadinti akvariuma tai va gavom is giminaites dovanu akvariuma nemaza. Dabar reikes gyvybes inesti.  blush2.gif

O, tai laukia džiaugsmingi rūpestėliai thumbup.gif Sėkmės startuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 01 02, 17:40)
O, tai laukia džiaugsmingi rūpestėliai thumbup.gif  Sėkmės startuojant 4u.gif

Dekui dekui ir mokytistuo paciu informacijos semtis is protingesniu 4u.gif
Atsakyti
Šiaip jau mūsų temelės pirmame puslapyje daug pradžiamokslio sukrauta. Dar yra visagalis Googlė, tai ten kantrybės turint , beveik viską įmanoma atrasti. Nemažai internete ir filmukų kaip paleisti akvą. Jei užsienietiškų tekstų nesupranti, tai vien tik žiūrint daug ką galima suprasti. Ypač, jei jau akvą anksčiau turėjote.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 01 02, 18:21)
Šiaip jau mūsų temelės pirmame puslapyje daug pradžiamokslio sukrauta. Dar yra visagalis Googlė, tai ten kantrybės turint , beveik viską įmanoma atrasti. Nemažai internete ir filmukų kaip paleisti akvą. Jei užsienietiškų tekstų nesupranti, tai vien tik  žiūrint daug ką galima suprasti. Ypač, jei jau akvą anksčiau turėjote.

Anksciau turejome su gupijom ir vienu seneliu kardonesiu dabar jau rimtesnis bus.
Atsakyti
g.gif g.gif o gal jau man gupija i nesti i "gimdykla "? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 02 sausio 2016 - 20:53