Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

štai ir atėjo laikas parodyti ką man pavyko padaryti iš vazos
user posted image
atiduodu jūsų teismui
Atsakyti
keletas žuvų nuotraukų
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ramashka.s, thumbup.gif . Tik aš gal geriau ten krevetes leisčiau, nes ta danija tai labai vargingai ten atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ten krevetes ir gyvena. danijos buvo tik pradziai
Atsakyti
QUOTE(ramashka.s @ 2016 01 19, 12:09)
atiduodu jūsų teismui

Saunumelis, beveik kaip pas "Lyja lietus" is kito akva forumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka.s @ 2016 01 19, 11:09)

Jau cia net zodis vaza netinka wub.gif
Tikrai super thumbup.gif

QUOTE(11alpina @ 2016 01 19, 13:26)
keletas žuvų nuotraukų 

Kokios spalvos bigsmile.gif grazus zuviukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlė @ 2016 01 18, 16:35)
Labas visoms  smile.gif Prašau atsakyti į kelis klausimus blush2.gif Išpildžiau gyvenimo svajonę - įsigijau akvariumą  lotuliukas.gif Su visais priedais. Dabar malonioji dalis - jo įrengimas. Prisiguglinau ir supratau, kad noriu akmeningo akvariumo su keliais augalėliais. Taigi, įsigijau grunto, akmenukų, augaliukus pirksiu kažkokius. Iškilo klausimas dėl akvariumo sienelės: klijuoti kažką ar ne? Patarkite, kaip yra gražiau ir kokius variantus galima būtų naudoti? Kažkur skaičiau, kad reikia užklijuoti prieš pilant vandenį, kad paskui jau akvariumo nejudinti... g.gif

įdėmiau skaityk forumą. Į tavo klausimą ju atsakinėjau 14psl
Papildyta:
nu blin biggrin.gif forumas man dukart tą pačią žinutę išmetė... dabar atsinaujino ir viskas tvarkoje. sorry wink.gif

už pagyrimus ačiū, dabar nuo peršerimo ir šviesos neišjunginėjimo nakčiai prisiauginau dumblių visokiausių, bet krevetkos sugriauš, nes mačiau kad lygtai valgo juos. Kai pievutė bus išvis tanki gal bandysiu kokį mini iwagumi padaryti. Paliksiu tik HC riciją ir dar ką nors viena.
Papildyta:
11alpina labai gražios žuvų spalvos. Gal įmestum viso akvariumo nuotrauką? smile.gif
Atsakyti
Mergaites help.gif help.gif scare.gif gal kuri zinote del kokios priezasties ant akvos dangcio pradejo augti kazkokia zalia brucstva ? doh.gif Gyvu augaliuku jame nera g.gif
Gal reikia kazko dar ipilti be geruju bakteriju ir Aqua Safe? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 19 sausio 2016 - 20:47
pažįstamas brūdas, turėjau tokio kai ciklidinį akvariumą auginau. Kaip iš patirties supratau čia nuo prasto vėdinimo taip būna
Atsakyti
QUOTE(ramashka.s @ 2016 01 19, 22:35)
pažįstamas brūdas, turėjau tokio kai ciklidinį akvariumą auginau. Kaip iš patirties supratau čia nuo prasto vėdinimo taip būna

g.gif g.gif o kaip man padidinti ta vedinima ? unsure.gif dangtyje skyluciu pridaryt scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2016 01 20, 09:26)
g.gif  g.gif o kaip man padidinti ta vedinima ?  unsure.gif dangtyje skyluciu pridaryt  scare.gif

As bent palaikyciau be to dangtelio kur zuvim sert g.gif
Idomu ar bus skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 01 20, 10:45)
As bent palaikyciau be to dangtelio kur zuvim sert  g.gif
Idomu ar bus skirtumas.

Sestadieni keisiu vandeni, viska plausiu ir po to bandysiu palaikyti be dangtelio smile.gif Dekui uz patarima smile.gif
Atsakyti