Tešlai:
1/2 stiklinės vandens
1/2 stiklinės miltų
50 g sviesto
2 kiaušiniai
truputis sviesto formai patepti
kremui:
300 g. grietinėlės
1 stiklinė vyšnių sirupo (gali būt kitoks)
1 pok. grietinėlės standintojo arba 2 šaukštai želatinos
puošimui:
vyšnių iš uogienės ir kokoso drožlių(kaip kam tinka, gali būt kažkas kito)
Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame plikytatešlą ir kepam 20-25 cm ilgio lazdeles(kaip ruošt plikyta tešlą žr. temoj apie plykyta tešla)
kremui išplakame grietinėlę, po šaukštą supilam vyšnių sirupą ir sudedam grietinėlės standintoją (arba atitinkamai paruoštą želatiną). Su konditeriniu švirkštu kremu pripildome lazdeles, jas dedam sluoksniais, nuolat pertepdamos kremu.
puošiam vyšniom ir kokoso drožlėm (ar kuo kitu). palaikom šaltai kol systings ir valgom. Skanaus.
nežinau ar pavyko įkelt nuotrauką
http://keep4u.ru/ful...a7c42fcca47/jpg]
