QUOTE(pirštų flirtas @ 2015 11 04, 09:03)
aš visų gimtadienyje dalyvavusių vaikų tėvams (ne patiems vaikams, o tėvams) parašyčiau sms (arba el pašto adresus gal turite, juk kažkaip vaikus į gimtadienį kvietėt) su tekstu, kad šventės metu įvyko nemalonus incidentas, vaikui dingo nemaža pinigėlių suma. ir kad būtumėte dėkingi už tėvų supratimą ir bendradarbiavimą. siųsčiau ne vieno "įtartino", o visų dalyvavusių vaikų tėvams. gali būti, kad kuris kitas vaikas kažką pastebėjo ir jums pasakys.
nesmagu būtų tokį sms ar laiškutį gauti, bet dar nesmagiau, jei kažkas už nugaros apkalbinėtų, kad gal mano vaikas pavogė, o aš sužinočiau atsitiktinai kada nors, ir nebeturėčiau galimybės patikrinti.
normalūs tėvai normaliai ir sureaguos, pasidomės, patikrins vaikus. bet žinoma visokių reakcijų bus.
kitąmet į gimtadienį sunkiau vaikus prisikviesit
kita vertus, jei esat įsitikinę, kad pinigėlius tikrai kažkas iš svečių išsinešė, jūsų pareiga apie tai svečių tėvus informuoti.
nesmagu būtų tokį sms ar laiškutį gauti, bet dar nesmagiau, jei kažkas už nugaros apkalbinėtų, kad gal mano vaikas pavogė, o aš sužinočiau atsitiktinai kada nors, ir nebeturėčiau galimybės patikrinti.
normalūs tėvai normaliai ir sureaguos, pasidomės, patikrins vaikus. bet žinoma visokių reakcijų bus.
kitąmet į gimtadienį sunkiau vaikus prisikviesit

ta pati norejau parashyti