Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

FURBY is argos nupirkti tom, su kuriomis vakar bendravau. tikrinkite el.pasta 4u.gif
o trasu dar neatsirado... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogellis @ 2015 11 09, 20:46)
Laabai retai....

gaila, reiktų cool.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 09, 21:05)
GAP eu kokios nuolaidos buna? Niekaip neatgaminu. 30 off didziausia? 

ar nebuvo čia kada 40% off? g.gif
o gal koks asmeninis kodukas buvo atėjęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 09, 21:03)
Gal kas turit polo marškinėlius palygint, kurie geresni šie
http://direct.asda.c...default,pd.html ar šie
http://www.clothinga...y/invt/ag439200

Man asmeniškai jokio skirtumo...
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2015 11 09, 21:45)
Jei kas uzsskinetu, ir as prisijungciau  4u.gif  Arba gal dar kas turit atliekamu?

Ir man laaabai reikia zuvu tauku, tu braskiniu kramtomu nuo 3 metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 09, 14:45)

Aš tokius pas SM narę pirkau už 25EUR pasižiūrėkite pas paskawy gal nereiks nei siųstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 09, 22:14)
Man asmeniškai jokio skirtumo...

Mes gi dar nenupirkom tų marškinėlių ax.gif , šią savaitę su viena mama organizuosim pirkimą, tai gal clothingattesco geriau apsimoka pirkt kai kodukai yra. Bet į LT 20 svarų siuntimas. Reik skaičiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 09, 21:29)
Mes gi dar nenupirkom tų marškinėlių ax.gif , šią savaitę su viena mama organizuosim pirkimą, tai gal clothingattesco geriau apsimoka pirkt kai kodukai yra. Bet į LT 20 svarų siuntimas. Reik skaičiuoti ax.gif

Pirkit per UK adresą, pasiskaičiuokit kiek ten kg pirksit, manau bet kokiu atveju per UK pigiau išeis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 09, 21:29)

Mes tai žiūrėjom kur mūsų spalvos reikiamų dydžių buvo... Tik patariu neprasidėti su mergaičių modeliais, imkit visiems berniukiskus...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 09, 22:34)
Pirkit per UK adresą, pasiskaičiuokit kiek ten kg pirksit, manau bet kokiu atveju per UK pigiau išeis.

Ilgai užtruks, dar logotipus išsiuvinėt reikia, be to virš 30 reikia ax.gif , nelabai pigiau bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 09, 22:38)
Mes tai žiūrėjom kur mūsų spalvos reikiamų dydžių buvo... Tik patariu neprasidėti su mergaičių modeliais, imkit visiems berniukiskus...

Tai pas mus vien berniukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 09, 21:40)
Ilgai užtruks, dar logotipus išsiuvinėt reikia, be to virš 30 reikia ax.gif , nelabai pigiau bus ax.gif

Tikrai bus pigiau... Nekainuos jų siuntimas 20 svarų. Ir užtruks taip pat, tikrai ne ilgiau. O kam jūs siuvinėjat? Brangiau gi. Pigiau dėt kaip reklamos, ir pigu ir gerai laiko...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 09, 22:42)
Tikrai bus pigiau... Nekainuos jų siuntimas 20 svarų. Ir užtruks taip pat, tikrai ne ilgiau. O kam jūs siuvinėjat? Brangiau gi. Pigiau dėt kaip reklamos, ir pigu ir gerai laiko...

Ne taip parašiau, uždėt logotipus. Nesu pirkus PA adesu, bijau rizikuot, be to gilintis kaip ten kas, be to nuolaida kompensuos siuntimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 lapkričio 2015 - 21:48
Sakykite, o PA adresas nesikeitė paskutiniu metu?
Jau kokius metus ar pusantrų nesinaudojau, o dabar noriu pirkti zulily.co.uk , kažin, ar galiu vesti? g.gif
Jų psl, prisijungus, man rodo su IG11 0TP kodu, gal kuri galite patikslinti, prašau? 4u.gif
Atsakyti