Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

JORKŠYRO TERJERAI

user posted image

Niekada nepamirškime, kodėl mes čia renkamės ir kas mus vienija... O gi patys tobuliausi šuniukai pasaulyje - JORKŠYRO TERJERAI. Jorkšyro terjeras - tai šuo, kuris sugebės perkopti didžiausius kalnus, pagauti vikriausią kiškį ar katę, pereiti tankiausius miškus, pralinksminti savo šeimininką, kai jam liūdna, švelniai prisiglausti ir savo švelniu, tarsi rožės žiedlapis, liežuvėliu laižydamas ašaras tau nuo veido priminti, kad tu esi ne vienas, kad šalia tavęs - tavo ištikimiausias ir amžinas draugas... Jie kantriai sėdi ir laukia kol šeimininkas į auksines sruogas įsegs puošnų kaspinuką, bet, nors ir atrodo puošniai ir daugeliui savo tobula išvaizda kelia klaidingas asociacijas, JORKŠYRO TERJERAS daugeliui jau sugebėjo įrodyti, kad jorkšyro terjeras - tai ne pagalvinis šuniukas, o TIKRAS šuo, kuris gali viską! Taigi, linkime jiems dar daugiau sveikatos, geros nuotaikos, daugybės skanukų ir kaspinukų.

TAI DIDELIS ŠUO MAŽAME KŪNE - JIS TĄ ŽINO, NEPAMIRŠKIME IR MES!

* * * * *

D. U. K.

KERGIMUI DĖL SVEIKATOS - NE

KERGIMO „MALONUMAI“

DAUG NAUDINGOS INFO

VET KLINIKOS LT

PARODŲ TVARKARAŠTIS
* * * * *


Daugintojai, perpardavinėtojai ir kitaip kenkiantys gyvūnams žmonės šioje temoje yra nepageidaujami, jų žinutės bus ignoruojamos!!!!!!
Klausiate KODĖL?! Atsakymas temos narės dilgelyt post'e:
[size=1][/size]

ISTORIJOS, kurios VISADA yra NUTYLIMOS (galime pačios didinti jų skaičių) ir VAIZDINIAI ĮRODYMAI (straipsnio pabaigoje):
1. Sutikta jorkšyro terjero kalytės šeimininkė guodžiasi ir dalijasi patirtimi su kita jorkšyro terjerą auginančia savininke: „Mums gimė keturių šuniukų vada. Du iš jų be analinių angų, trečias su vilko gomuriu. Tik vienas iš vados sveikas.“.
2. Šeima su vaikais nusipirko dehelmintizuotą jorkšyro terjero šuniuką, kurio abu tėveliai turi (?) kilmės dokumentus (dažniausiai pasitaikantis daugintojų blefas!). Nuvedus pas veterinarą, paaiškėjo, kad šuniukas apsikrėtęs kirmelėmis! “Niekada nemačiau, kad pas tokį mažą šuniuką būtų tiek daug kirminų...“. Atomazga – šuniukas daugintojams grąžintas, visa šeima profilaktiškai gydosi nuo helmintozės.
3. TV3 „Savaitės komentaras“ reportažas (2015 04 12) – šuniukai (deja, kartais ir kilmingi, todėl būtina tikrinti ir veisėjus!) laikomi triušių narvuose kraupesnėmis už baisiausias sąlygas. Nevalyvai laikomi šuniukai dažnai vieni nuo kitų užsikrečia įvairiomis ligomis, tame tarpe, ir šunų maru, ko pasekoje, maži šuniukai miršta.
4. Jūsų istorija...
Atsakyti
Poissone aciu uz naujus namus! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už namučius 4u.gif

Mūsų Pifiukui ko gero tiko naujas maistas, pleiskanėlių mažėja ir akytės mažiau ašaroja. O apetitas kad pagerėjo thumbup.gif Nors svorio ar tik nebus pamažėjęs, nesvėriau, bet maudant toks liesesnis pasirodė g.gif Visgi matyt buvo patukęs nuo Rc.

Niekaip man neišeina gumytės įrišti, kirpėja taip gražiai buvo surišus, o aš įrišu, dukra tuoj liepia ištraukti, sako tu jam akytes ištempei doh.gif Dar į akis nelenda, jaučiu reikia palaukti.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 11 05, 23:17)
Ačiū už namučius 4u.gif

Mūsų Pifiukui ko gero tiko naujas maistas, pleiskanėlių mažėja ir akytės mažiau ašaroja. O apetitas kad pagerėjo thumbup.gif Nors svorio ar tik nebus pamažėjęs, nesvėriau, bet maudant toks liesesnis pasirodė g.gif Visgi matyt buvo patukęs nuo Rc.

Niekaip man neišeina gumytės įrišti, kirpėja taip gražiai buvo surišus, o aš įrišu, dukra tuoj liepia ištraukti, sako tu jam akytes ištempei doh.gif Dar į akis nelenda, jaučiu reikia palaukti.

Sveika. 4u.gif Koki maista pasirinkot?
Dukte kokia rupestinga. Cia ta mazoji? Protingas vaikas. thumbup.gif As irgi kazkur maciau, kai akys istemtos. As risu tik virsugalvy. Is sonu, arciau akiu neimu plauku. Risu neistempus plauku, ir dar surisus atpalaiduoju. Patraukiu gumyte ausktyn, o plaukus zemyn. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 06 lapkričio 2015 - 13:33
QUOTE(virga @ 2015 11 06, 14:20)
Sveika.  4u.gif Koki maista pasirinkot?
Dukte kokia rupestinga. Cia ta mazoji? Protingas vaikas.  thumbup.gif As irgi kazkur maciau, kai akys istemtos. As risu tik virsugalvy. Is sonu, arciau akiu neimu plauku. Risu neistempus plauku, ir dar surisus atpalaiduoju. Patraukiu gumyte ausktyn, o plaukus zemyn.  mirksiukas.gif

Pasirinkom Trainer Fitnes.

Jo, mažoji. Šiaip tas šuniukas teoriškai ir yra jos, o praktiškai, maniau, kad visas rūpestis teks man. Na, bet rūpinamės abi, ir maudom kartu, ir vedžiojam ir žaidžiam. Valo jo "nelaimes" ji nemažiau nei aš, vandenukas jos rūpestis. Ir Pifiukas ją dievina, kaip jis graudenasi, kai ji į mokyklą išeina, taip gailiai inkščia verysad.gif O kai grįžta, nebežino iš laimės kur dėtis. Mes visi galim išeiti ir pareiti, jei dukra bus, mūsų net nematys.
Atsakyti
Sveikos visos Jorksyru myletojos smile.gif

Norim jungtis ir mes i jusu tema smile.gif
Atsakyti
Sveika azsukusi i tema smile.gif mielai junkites i diskusija smile.gif
Atsakyti
Musu mergyte dar mazute, bus puse metu neuzilgo jau, o atvyko ji i Jav net is lietuvos. Ne tik kad atlaike tokia ilga kelione, bet yra labai guvi, meili, sveikute ir tikra namu princese. Jorkiuko laukem nei daug , nei mazai 10 metu, vistik esu uz atsakinga sunelio auginima. Laukem kol busim tam pasiruose, uzaugo vaikai atejo laikas augintiniui, kuriam galim skirt tiek pat demesio kaip ir jiems. Mergyte atkeliavo is veisejos, kuri pati labai atsidavus sunims, labai juos myli ir labai dziaugiames savo apsisprendimu. Tokio nuosirdaus zmogaus neteko sutikt. Bendraujam iki siol visais klausimais. 😍
Atsakyti
puse metu ne tokia jau ir maza smile.gif laukiam pasirodant smile.gif
Atsakyti
Sveika, Meta 4u.gif Prašom prisistatyti su šuniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 06, 19:34)
puse metu ne tokia jau ir maza smile.gif laukiam pasirodant smile.gif

Looo, laikiat savo maziuko? Skaiciau FB, Veislyne Kvarteto simfonija gimė 2015-09-25 kilminga jorkšyrų terjerų vada 1patinukas ir 3kalytės.
Mama -Jamaica mini dao PL 0/1
Tėvas- Adoro genijus PL 0/0
Gal nori sitos vados suniuka? Ar jau uzsisakei? Tiesa, sakei, kad vaziuosit ziuret. Neuzfiksavau kada. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Ieskau patarimu. Siandien parsivezem jorksyriuke 1,5 men. Seimininke nieko nedave isvykstant, sake, kad sunyte valgo sausa maista, bet kazkaip itartinai kokius 5 grudelius suvalge ir viskas. Po to uzmigo, atsikele, palakste 15 min, vel pavalge ir vel nuejo miegot. Ar cia taip normalu? Maisteli nupirkom royal canin junior, bet net nezinau, gal vandenuke reiktu isbrinkinti? Ir normalu, kad taip daznai miega? Patarkit, kaip elgtis su tokiu maziuku suneliu.Pas vet eisim tik pirmadieni...
Atsakyti