Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 21, 18:30)
Elis sirguliuoja (gal jau dekretas?) t.y. ligonineje jos nera, bet emailus raso:)

Jau ketvirtadieni kai buvom vizite, elis minejo kad pasigavo kazkoki virusiuka, o vaistu del nestumo nenori labai naudoti. Tikekimes greitai pasveiks 4u.gif

QUOTE(Rudsiuke @ 2015 11 21, 20:33)
Dėl tepliojimo nesijaudink, nes man Turkijoj GN darė 5 cd ir vis dar tepliojo. Pati profesorė sakė, nors ir teplioja galima daryti.  4u.gif

Na va tai ramu dabar siuo klausimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 11 21, 21:20)
Oi ačiū  4u.gif  nuraminai  wub.gif  4u.gif

nu va liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lorde, kaip tavo žirniukai? Jau PUPO gal? wub.gif

Turkaitės, gražaus derliaus jums! Jau po truputį rimtesnį suoliuką palaikymui ruošiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 22, 10:41)
Lorde, kaip tavo žirniukai? Jau PUPO gal?  wub.gif

Turkaitės, gražaus derliaus jums! Jau po truputį rimtesnį suoliuką palaikymui  ruošiu 4u.gif

Ruoskit ruoskit, labai reikia! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 22, 11:41)
Lorde, kaip tavo žirniukai? Jau PUPO gal?  wub.gif

Turkaitės, gražaus derliaus jums! Jau po truputį rimtesnį suoliuką palaikymui  ruošiu 4u.gif

Sveikutes,taip jau pupo, vakar vakare velai buvo tranferis isodino sake very good viena zirniuka (normal),o viena prastesni uzsaldem, jiems darytas PGD .Dabar ilgas laukimas.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 22, 10:14)
Sveikutes,taip jau pupo, vakar vakare velai buvo tranferis isodino sake very good viena zirniuka (normal),o viena prastesni uzsaldem, jiems darytas  PGD .Dabar ilgas laukimas.

thumbup.gif sveikinu! Kolkas su PUPO statusu, po savaitės sveikinsim ir su nestuke.gif wub.gif
Linkiu, kad per šias Kalėdas būtum 2 in 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 22, 11:14)
Sveikutes,taip jau pupo, vakar vakare velai buvo tranferis isodino sake very good viena zirniuka (normal),o viena prastesni uzsaldem, jiems darytas  PGD .Dabar ilgas laukimas.

Is pupo tiesiai i nestuke.gif ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 22, 09:14)

Sveikinu thumbup.gif wub.gif 4u.gif Linkiu Kalėdinio noro išsipildymo wub.gif wub.gif wub.gif
Sėdžiu jau orouoste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 22, 10:14)

Sekmytes didziausios, kumstukai suspausti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2015 11 22, 11:51)
Sveikinu  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif Linkiu Kalėdinio noro išsipildymo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sėdžiu jau orouoste  bigsmile.gif

Geros skrydzio linulyte, pataikysi ant gero oro assa.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif dziaugiuos kad jau yra pasisekusiu mergaiciu.Sveikinu 4u.gif
O as galiu pasidziaugti tik tiek kad mano kariotypas geras.nors ir streso ivare kai liepe persidaryt.
Dabar dar lauksiu mmm kad galeciau pakartot po ju GN.o tada laukt turku ppalaiminimo.ilgai cia man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 22, 11:17)
Geros skrydzio linulyte, pataikysi ant gero oro  assa.gif

Ačiū 4u.gif Idomus jausmas bus nuo -15 iki +18 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 11 22, 12:22)
Sveikutes. 4u.gif dziaugiuos kad jau yra pasisekusiu mergaiciu.Sveikinu 4u.gif
O as galiu pasidziaugti tik tiek kad mano kariotypas geras.nors ir streso ivare kai liepe persidaryt.
Dabar dar lauksiu mmm kad galeciau pakartot po ju GN.o tada laukt turku ppalaiminimo.ilgai cia man doh.gif

Puikios naujienos! thumbup.gif ir veiksmų planas sudarytas bigsmile.gif Vadinasi šviesa tunelio gale jau matyti 4u.gif

Linulyte, grįžti į vasarą vacation1.gif Sėkmės klinikoj ir neužmiršk atsipalaiduoti smile.gif
Atsakyti