Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

Merginos,o tiesa,kad TR vaistai gerokai pigesni?Kiek ten kainuoja gonalio svirkstas? g.gif crinone?
Atsakyti
QUOTE(Kudla @ 2015 12 01, 20:38)
Merginos,o tiesa,kad TR vaistai gerokai pigesni?Kiek ten kainuoja gonalio svirkstas? g.gif crinone?

Pirmoj temos žinutėj yra visa info apie vaistukus, tikrai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 12 01, 19:43)
Merginos, kurios man rasote i am, as dar negaliu perakaityti. Kas liecia vaistu parvezima, ar jiems reikalingas receptas? Koki kieki galima vezti?

gal gali brūkštelt savo el.paštą?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 01, 10:08)
Mes gyvenom ten pat,  bet realiai ilgam laikui tai čia ne kas,  o dar ir statybos už lango... Kambario nevale nei karto, rankšluosčių irgi nekeitė.. Nu žodžiu manau galima rasti ne ką prasčiau ir pigiau. Kol gyvenom čia, buvom radę apartamentus prie taksim už 21€ parai ir tikrai atrodė nepraščiau. Tai po savaitės gyvenimo sutarėm po 25€ už naktį.

777 bandziau tau rasyti zinute, bet deja..gal gali parasyti pavadinimus apartamentus kur buvai radusi uz 21 ir 25?
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai)
O koks cia tyrimas tarpinis? Keliu dienu reikia daryti? Dèl leidziamo manirgi taip sake, jei kraujuociau.  4u.gif

Na tai paprastas progesterono tyrimas is kraujo. Tiesiog patikrinti jo lygi, ar ne per mažai.. na kiek suprantu merginos daro 4-5 dpi.

QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 12 01, 21:17)
Merginos, kaip jus jausdavotes stimuliacikos metu, ypac vidury, ar nebudavo, kad galva skauda, temperarura pakyla?

Man taip pat nieko neskaudejo ir pasalinio poveikio nejauciau. Bet cia kiekvienai skirtingai.

QUOTE(maugute156 @ 2015 12 01, 21:20)
man kazkaip lengvai stimuliacijos praeina, nieko panasaus nebuvo, tik, kad i gala kiausides jau jauciasi.
O del skrydzio kai pagalvoji, kaip butu gerai cikla pries skrisi panaudoti pvz kontraceptini pleistra, tada nuplesi ir tiksliai zinai kada prasideda smile.gif
Ir dar klausimas kada reikia buti klinikoj prasidejus mm? Jeigu buciau antros dienos pavakare, pries ju darbo pabaiga turbut jau nebetiktu? O gal dar ir 3 diena galetu pradet stimuliuot?  g.gif

Na kai prasides mmm rasyk is karto koordinatorei. Suderins konsultacijos laika, nuejus siaip sau gali tekti laikti kol kur nors iterps. Konsultacijos dazniausiai skiriamos is ryto.

QUOTE(maugute156 @ 2015 12 01, 22:02)
777 bandziau tau rasyti zinute, bet deja..gal gali parasyti pavadinimus apartamentus kur buvai radusi uz 21 ir 25?

Neperskaitau visiskai až verysad.gif žinok nepamenu tų apartamentų, tiesiog ieškojau booking.com ir viskas. Kadangi jau turėjau kur gyvent tai net ir neužsirašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 01, 21:20)
man kazkaip lengvai stimuliacijos praeina, nieko panasaus nebuvo, tik, kad i gala kiausides jau jauciasi.
O del skrydzio kai pagalvoji, kaip butu gerai cikla pries skrisi panaudoti pvz kontraceptini pleistra, tada nuplesi ir tiksliai zinai kada prasideda smile.gif
Ir dar klausimas kada reikia buti klinikoj prasidejus mm? Jeigu buciau antros dienos pavakare, pries ju darbo pabaiga turbut jau nebetiktu? O gal dar ir 3 diena galetu pradet stimuliuot?  g.gif

na be gyd žinios tik nenaudok kt gi ir hormonai kitaip ir pan, jei norėsi naudoti kt tai pasitark su Elis nes čia jau gausis kaip vos neslopinimas pries ivf ,o tau neliepe climaros klijuoti?

man reikėjo 2cd 9 val ryte pridaviau kraujuką išrašė vaistus ir sulaukus sms po kiek leistis pradėjau stimuliaciją. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 01 gruodžio 2015 - 21:43
QUOTE(siaures meskute @ 2015 12 01, 21:42)
na be gyd žinios tik nenaudok kt gi ir hormonai kitaip ir pan, jei norėsi naudoti kt tai pasitark su Elis nes čia jau gausis kaip vos neslopinimas pries ivf ,o tau neliepe climaros klijuoti?

man reikėjo 2cd 9 val ryte pridaviau kraujuką išrašė vaistus ir sulaukus sms po kiek leistis pradėjau stimuliaciją. 4u.gif

ne, o nuo kada tuos pleistrus reikia klijuotis? jie pagerina kiausialasciu kokybe? g.gif Man kaip tik rugseji kokybe buvo prasta...
Kazkaip greitai paskutine konsultacija su Emre praejo, tepasake, kad viskas gerai ir laukiam atvykstant, daugiau nieko neaiskino g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 01, 22:49)
ne, o nuo kada tuos pleistrus reikia klijuotis? jie pagerina kiausialasciu kokybe?  g.gif  Man kaip tik rugseji kokybe buvo prasta...
Kazkaip greitai paskutine konsultacija su Emre praejo, tepasake, kad viskas gerai ir laukiam atvykstant, daugiau nieko neaiskino  g.gif

ne kokybė gal sakyčiau, o tai kad foliai vienodžiau augtų. bet kitoms neliepia. tai gal ir tau neliepė tik aš maišau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 12 01, 22:00)
ne kokybė gal sakyčiau, o tai kad foliai vienodžiau augtų. bet kitoms neliepia. tai gal ir tau neliepė tik aš maišau.  4u.gif

tai as noreciau viska padaryt, kad tik butu viskas gerai, o nuo kada juos reikia pradet klijuotis?
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 01, 20:49)

Kazkaip greitai paskutine konsultacija su Emre praejo, tepasake, kad viskas gerai ir laukiam atvykstant, daugiau nieko neaiskino  g.gif

Mano taip pat unsure.gif Kaip supratau laikas juos taip spaudė nes salė pilna žmoniu buvo unsure.gif Aš kol apsirengiau jos net nebesutikau doh.gif Ji buvo jau išejusi iš kabineto ir vertėjai palikusi viso info. Taip idomiai labai pasijaučiau unsure.gif
Atsakyti
Na pvz man prieš stmuliaciją uždrsudė naudoti kt ar dufastoną, sake kad nenori jokiu pspildomu vaistu ir kad mmm ateitu natursliai, nenori prastinti kokybes. O man labai sunku su mmm, užtai ir pirkau bilietus tik ju sulaukus. Na gal kiekvienoj situacijoj skirtingai, bet as gslvojau kad kt ar pleistriukus skiria labiau prieš FET g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 02, 08:32)
Na pvz man prieš stmuliaciją uždrsudė naudoti kt ar dufastoną, sake kad nenori jokiu pspildomu vaistu ir kad mmm ateitu natursliai, nenori prastinti kokybes. O man labai sunku su mmm, užtai ir pirkau bilietus tik ju sulaukus. Na gal kiekvienoj situacijoj skirtingai, bet as gslvojau kad kt ar pleistriukus skiria labiau prieš FET g.gif

na pleistrai ir kt labai veikia estrodoli bet skirtingai tad vaistus reiktu vartoti tik su gyd nes jie tikrai itakoja ciklą, man ir liepė prieš pirmą ivf nieko nevartoti . o va dabar paskyrė climarą.
Atsakyti