Mergaites, jei daryciau paprasta nt, ar yra prasmes? Vaistu likuciu gal jau nebera organizme? O isitvirtint turi per max. 5 dienas? Dar 2 dienos iki hcg
Nuojauta, laikykites...
...
Mergaites, jei daryciau paprasta nt, ar yra prasmes? Vaistu likuciu gal jau nebera organizme? O isitvirtint turi per max. 5 dienas? Dar 2 dienos iki hcg
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 04, 18:49)
Nuojauta, laikykites...
...
Manau, kad gali daryti jau vaistu likuciu neturetu buti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 04, 17:22)
O dar klausimelis kaip merginos perka fraxiparina ar zibora be receptu jei turkai neskiria? Fraxiparinas Tr pigesnis nei lt?
Aš per du skrydžius clexane parsivežiau beveik visam nėštumui, nes jis pigesnis nei lt-pasilyginkit pačios kainas TR vaistinėj įvedę vaisto pavadinimą
QUOTE(angelas sargas @ 2015 12 04, 17:29)
Rosita, kaip tavo pilvelio gyventojai
o tu ir fraxiparina diena pries isodinima pradejai leistis?
Ačiū, auga abu mažyliai vienodai, spardosi išsijuosę
QUOTE(angelas sargas @ 2015 12 04, 17:35)
Merginos kurios turejot FET, kuria ciklo diena buna isodinimas?
Man berods irgi 19c.d.
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 04, 10:59)
Gavau tavo žinutę, tik nežinau, ar tu gausi manąją - vis atgal pareina
QUOTE(LISKAUS @ 2015 12 04, 18:44)
LISKAUS, gal matei šiandien, kiek žirniukų?
QUOTE(angelas sargas @ 2015 12 04, 18:35)
Merginos kurios turejot FET, kuria ciklo diena buna isodinimas?
Man irgi 19 c.d.
QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 04, 22:33)
Gavau tavo žinutę, tik nežinau, ar tu gausi manąją - vis atgal pareina
Dėl vaistų nesuk galvos, jie valgyt neprašo. Man tu ir pilvinukas rūpit! Kada dabar apžiūrai eisi?
aš po tokių liūdnų žinių šoke visą dieną
nuojauta
nemačiau nieko,ir gydytoja vos įžiūrėjo embrioną 2 mm,drebu kaip lapas drebulės iš baimės,nes ir aš jokių vaistų skystinančių nei po vieno ivf nevartojau,tai nuo šiandien gert hjetemagnyli pradėjau
dar kartą nuojauta tau
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 04, 19:49)
Na gal išbandei NT?
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 04, 11:59)
Aš ir pati taip maniau, bet gi turkai visagaliai, blyn... Tiesiog aspirinogerti negaliu dėl opos, o fraxiparino neišdrįsau be gydytojos leistis. Gyd. sakė, kad labai svarbi pati pradžia 
Nuojauta , laikykis , jei sako yra vilties tai spauskim kumščius už mažiuką
o tu dareis afs?
Vasaros žiedai darei nt
persikute gauni mano žinutes?
persikute gauni mano žinutes?
QUOTE(siaures meskute @ 2015 12 05, 10:38)
Dar ne, siandien einu pirkti nt, nes neturiu:) galvojau issilaikyti iki hcg
Gal zinot, kurid jautriausias? Benu randu,jog rodo prie 10 ten kazkokiu vienetu, o kt aprasymuose raso dienas tik
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 12 05, 09:22)
777, norejau paklausti- ar jus memorial aptarete pvz, kiek deti ? 1 ar 2?
NT darysiu siandien, jei rodys blogai, tai nenoriu net pagalvoti.. Nors gal testas nejautrus ar dar anksti
Nuojauta
O pas mane nekokios naujienos
Nuo spiralės išėmimo vis dar kraujuoju
jau 20 dienu
košmaras kažkoks. Manau sujauks visus planus.
O pas mane nekokios naujienos