QUOTE(Rabambule @ 2015 12 04, 13:21)
Tai o kur jusu batai buna taip ir nesupratau? Negi hole? As nepakenciu nei vieno bato, tapkes ant akiu, tai visi batai holo spintos stalciuose, stalciai isdeti ikejos balta plovele virtuvei skirta ir viskas. Pareini, nusivalai prie duru gerame kilime ir pirmas dalykas - dedi i stalciu. Kai tvarkai namus prasiurbi stalcius, nes prisinesa per kuri laika smeliuko, zemiu. Yra vaiku stalvius, mano ir vyro atskirai 

Pagrinde lauko drabužinėj ant lentynų, nesezoniniai dėžėse viršutinėse lentynose. Tačiau yra ir prie lauko durų ant kilimėlio - nematau tame nieko tragiško

Nežinau, kiek tų stalčių/spintelių man reikėtų, kad visus batus susikrauti - tiek vietos prie durų neturiu. Be to, ilgaauliai, aulinukai ten irgi nelabai kaip telpa (apie stalčių kalbu).
Šitas varijantas:

man išvis nesuprantamas... Kai atvertas "stalčiukas", batai dar normaliai stovi, o kai jis uždaromas, kaip tada jie? Virsta į priekį ir remiasi ne padu, o viršutine dalimi į stalčiuko plokštės kraštą?
Toks sprendimas:

geresnis, tačiau apsisunkini save, kai reikia išvalyti daug mažų skyrelių.
Tačiau žinoma, žmonės skirtingi. Kiti nori idealios tvarkos, maksimalios estetikos, slepia bet kokius gyvenimo požymius (batus, virtuves, skalbykles... ). Aš į visa tai žiūriu kiek paprasčiau