Laba, o Uniqlo nesirenka? Ziuriu, jau reik koreguot norus

QUOTE(dita09 @ 2015 11 08, 16:17)
Ačiū už nuorodą. Atsiprašau, bet kur kainos ieškoti?

QUOTE(pauliniausia @ 2015 11 09, 11:09)
Mergaitės, padėkite prašau
neberandu uniqlo populiariųjų lengvų striukikių, nei mergaitėms nei moteriškų.
http://www.uniqlo.com/us/
gal kas norite keistis į mažesnę? aš turiu M reiktų L, mažintos jos

neberandu uniqlo populiariųjų lengvų striukikių, nei mergaitėms nei moteriškų.

http://www.uniqlo.com/us/
gal kas norite keistis į mažesnę? aš turiu M reiktų L, mažintos jos

Man dydi atitiko, nesioju XS emiau XS - tiko, bet kas uzsisakines pasakysiu, kad laaaabai jau jos plonytes, nors raso, kad bus lengvutes, bet tokio plonumo nesitikejau, siaip man patiko tiek kokybe, tiek pasiuvimas.
Pirmokeliu mamytes, gal galit patarti is kur uzsisakinejote vaikuciams kuprines? Jau praejo keli men, galit pasidalinti ar patiko, ar nuvyle. As pirmenybe teikciau kuprines lengvumui. Aciu labai kas pasidalins patirtimi

QUOTE(Rita003 @ 2015 11 09, 11:38)
Man dydi atitiko, nesioju XS emiau XS - tiko, bet kas uzsisakines pasakysiu, kad laaaabai jau jos plonytes, nors raso, kad bus lengvutes, bet tokio plonumo nesitikejau, siaip man patiko tiek kokybe, tiek pasiuvimas.
Pirmokeliu mamytes, gal galit patarti is kur uzsisakinejote vaikuciams kuprines? Jau praejo keli men, galit pasidalinti ar patiko, ar nuvyle. As pirmenybe teikciau kuprines lengvumui. Aciu labai kas pasidalins patirtimi

mes nešojame landsend kuprinę, esame patenkinti, nes kaip berniukas nei saugo nei nieko numeta bele kur, bele kaip

Bet mergaitei gali jau imčiau iš poterrykid, nes jose yra susideti gražia parkerius pieštukus tokio skilpeles, man tas tvarkingumo duoda, nes landsens tokio patogumo nėra, na ir mano berniukai vis tiek nesidetu

QUOTE(kriisti @ 2015 11 09, 12:58)
Bet mergaitei gali jau imčiau iš poterrykid, nes jose yra susideti gražia parkerius pieštukus tokio skilpeles, man tas tvarkingumo duoda, nes landsens tokio patogumo nėra, na ir mano berniukai vis tiek nesidetu 

Paziurejau poterrykid, daug viskokiu kupriniu, kaip reiks issirinkt

QUOTE(Rita003 @ 2015 11 09, 12:16)
Labai paprasta sodinat vaiką ir renkasi jis, aš berniukui taip leidau, parodžiau, kurias galime pirkti ir jis išsirinko ir ramu

Su mergaite darysiu tą patį, parodysiu kur gera kaina ir rinksis

QUOTE(Rita003 @ 2015 11 09, 11:38)

prieš 3 metus berniokui ėmiau DAKINE iš ebags.com - iki šiol puikios būklės

http://www.ebags.com...origin=left_nav
QUOTE(kriisti @ 2015 11 09, 10:58)

Labai esam patenkintos potterybarnkids kuprine

Tokia Large antrokė ūgis ~ 130 cm

QUOTE(kriisti @ 2015 11 09, 13:20)
Labai paprasta sodinat vaiką ir renkasi jis, aš berniukui taip leidau, parodžiau, kurias galime pirkti ir jis išsirinko ir ramu 

Maniske rinktusi princeses is maximos

QUOTE(rapoja @ 2015 11 09, 13:20)
Grazi kuprine, koks jos svoris nerandu, o Small neuztektu? Ir del kainos dar padekit, matau yra nuolaida, ar dar galima geresnes sulaukti?
QUOTE(Rita003 @ 2015 11 09, 11:33)
Grazi kuprine, koks jos svoris nerandu, o Small neuztektu? Ir del kainos dar padekit, matau yra nuolaida, ar dar galima geresnes sulaukti?
Pirkau vasarą.Svoris paskaičiavimuose 0.61 / pirkau už 39 dol (pigiau kažin ar būna