O šnd užsakius TBS dar ateitų iki Kalėdų?

QUOTE(myma @ 2015 12 08, 19:31)
Skaičiukai išsiųsti, lauksiu žinių kaip kam kur siųsti
primenu, kad kas kooperuojasi galima siųsti ir paštu 2-3-4 sudėjus taip bus pigiau

primenu, kad kas kooperuojasi galima siųsti ir paštu 2-3-4 sudėjus taip bus pigiau

QUOTE(Baukidė @ 2015 12 08, 20:15)
Gal būtų norinčių paštu kooperuotis
(Vilnius, būnu Pašilaičiuose, Jeruzalėje, Kirtimuose)
Norėsiu, jei kas. 

Vilnius - Lazdynai, Naujamiestis
1. Digin*
QUOTE(Baukidė @ 2015 12 08, 19:15)
Gal būtų norinčių paštu kooperuotis
(Vilnius, būnu Pašilaičiuose, Jeruzalėje, Kirtimuose)

man pagal kol kas pasiulytus rajonus kaip ir cia butu patogiau, bet gal dar reikia paziureti, kiek susidarys zmoniu, ir ar labiau apsimoka siustis pastu, ar autobusu

Vilnius (Pašilaičiai, Jeruzalė, Kirtimai)
1. Baukidė
2. Krempudra
QUOTE(Krempudra @ 2015 12 09, 08:01)
man pagal kol kas pasiulytus rajonus kaip ir cia butu patogiau, bet gal dar reikia paziureti, kiek susidarys zmoniu, ir ar labiau apsimoka siustis pastu, ar autobusu
1. Baukidė
2. Krempudra

1. Baukidė
2. Krempudra
Mergaitės, mums rūbelių reikia savaitgaliui, kooperacija labai vangiai vyksta, tai aš nelauksiu, paprašiau Mymos išsiųsti. Krempudra, jeigu norite kooperuotis, rašykite Mymai

QUOTE(Krempudra @ 2015 12 09, 08:01)
1. Baukidė
2. Krempudra

1. Baukidė
2. Krempudra
QUOTE(Baukidė @ 2015 12 09, 08:56)
Mergaitės, mums rūbelių reikia savaitgaliui, kooperacija labai vangiai vyksta, tai aš nelauksiu, paprašiau Mymos išsiųsti. Krempudra, jeigu norite kooperuotis, rašykite Mymai 

Sveikos,
Jeigu priimate, noriu kartu

na tai bandom daryti nauja sarasa
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
as siuntini galeciau paimti penktadieni arba pirmadieni, atsiemimas butu pasilaiciai arba zirmunai. jei siuntinys anksciau arba savaitgali, gal tuomet kazkas kitas galetu paimti?
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
as siuntini galeciau paimti penktadieni arba pirmadieni, atsiemimas butu pasilaiciai arba zirmunai. jei siuntinys anksciau arba savaitgali, gal tuomet kazkas kitas galetu paimti?
Šiauliai
1.indrusia
2.Kristiiiras
1.indrusia
2.Kristiiiras
sveikos, per stotį siųsiu vakare ir bus ryt ryte visi siuntinukai
Jungiuosi tuomet ir aš čia:
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
3.renata.r
4. Digin*
// pardon, aš kiek žalia šiuose atsiėmimų reikaluose
, tai dabar turėčiau mymai parašyti, kad prijungtų mane prie šio rinkinio?
Ir 4 gavėjos vienam siuntimui - tai jau viskas, ar ne? Ar dar reikia palaukti kitų?
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
3.renata.r
4. Digin*
// pardon, aš kiek žalia šiuose atsiėmimų reikaluose

Ir 4 gavėjos vienam siuntimui - tai jau viskas, ar ne? Ar dar reikia palaukti kitų?
QUOTE(Kristiiiras @ 2015 12 09, 10:20)
Merginos kas paims šitą siuntinį kontaktų laukiu iki 18val ir tada ryt 11:30val bus Vilniuje
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
3. renata.r
4. Digin*
Vilnius
1. Krempudra
2. Anesia
3. renata.r
4. Digin*