Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

QUOTE(Grucė @ 2016 01 15, 11:39)
Vis su pavydu skaitau  lotuliukas.gif Maniškis ką moka tai lašinių atsipjaut ir duonos, ir tai kažkaip skersai išilgai išpjausto  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
irnesakyk.gif ir MB panasiai, gal kiek tingi, galkiek nemoka, nes as visa laika gaminu, nu bet makaronu su desrelemis isvirs ir pakepins, dar kokios kiausinienes galiu sulaukt.

Penktadienis

Pusryciai- kava, sureliai
Pietus- kam vakarykstes strimeles, kam hot dogines desreles su bulvemis
Pavakariai- rugstyniu sriuba, obuoliai
Vakariene- kiaulienos vyniotinis pakepintas su kiausiniu ( MB gamino biggrin.gif ) balta misraine, arbata, pyragas
Atsakyti
Penktadienis

Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, kakava, arbata.
Pietūs: keptas kumpis, virtos bulv4s, marinuotos sparagines pupeles, dukros- darzely.
Vakarienė: blynai, uogiene.

Mano vyras augo seimoj, kur mama turbut tik sriuba ir kotletus gamino, buvo vyresne sesuo, kuri greiciausiai dare visus kitus buities darbus, taip kad kas susije su skalbimu, gaminimu, namu tvarkymu, tai jis nemoka absoliuciai nieko. Kita vertus, as irgi nei malkas kapoju, nei santechnika vedzioju, nei pecius kurenu. Pasidalinam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 16 sausio 2016 - 10:02
QUOTE(Grucė @ 2016 01 16, 09:56)

Mano vyras augo seimoj, kur mama turbut tik sriuba ir kotletus gamino, buvo vyresne sesuo, kuri greiciausiai dare visus kitus buities darbus, taip kad kas susije su skalbimu, gaminimu, namu tvarkymu, tai jis nemoka absoliuciai nieko. Kita vertus, as irgi nei malkas kapoju, nei santechnika vedzioju, nei pecius kurenu. Pasidalinam  lotuliukas.gif

MB pagrandukas, vyresni sesuo ir brolis daugiau viska gamindavo, ypac sesuo mazaji mylejo, priziuredavo kol tevai darbe, tai va viskas paduota budavo
Atsakyti
Šeštadienis

Pietūs: bulvinės bandos, svogūnų- spirgučių padažas, grietinė.
Vakarienė: marinuota skumbrė, duona, arbata.

Atsakyti
Sekmadienis

Pietūs: kepti kiaušiniai su svogūnų- spirgučių padažu, sūnus- kiaušinienės kepėsi.
Vakarienė: bulviniai kukuliai su mėsa, grietinė, pienas.
Atsakyti
Grucė bulvinės bandos ir bulviniai kukuliai su mėsa gal plačiau galima? ax.gif

Mano MB mama niekada nedirbo, tai irgi viskas pas jį namuose paduota būdavo, nors ir teko pačiam pora metų pagyventi, tai pramoko daugiau. Bet didysis lūžis įvyko kartu apsigyvenus, kai labai greit sudaužiau svajones, kad vergausiu prie puodų.. Nėra pas mus tokio dalyko, kad noriu valgyt, o kitas bėga gaminti. Nori - eini ir pasidarai, arba tyliai lauki kol kitas norės labiau biggrin.gif Labai rimtų kažkokių darbų buities kaip remontai neturim, na bet stalčius remontuoju aš jei išlūžta, bet niekada nesu lyginus ar kokią sagą įsiuvinėjus - čia MB sritis... Na tai irgi sakykim pasiskirstom biggrin.gif

Pentadienis

Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštinia
Pietūs: man ryžiai, brokoliai, vištiena
Vakarienė: turėjom svečių tai visokie užkandukai (sūriai, riešutai, čipsai..)

Šeštadienis

Vėlyvi pusryčiai: Kepti kiaušiniai, sumuštiniai su dešra, pomidorai, marinuoti agurkai
Vakarienė: Senelio gimtadienį buvom, tai visko daug..

Sekmadienis

Pusryčiai: MB sumuštiniai, aš svečiuose baltos mišrainės
Pietūs: Sumuštiniai su kepsniukais (lauktuvių įdėjo), agurkai
Vakarienė: vištienos krūtinėlės su daržovėmis (brokoliai, morkos, žirneliai), sausainiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 18 sausio 2016 - 08:50
QUOTE(Okokionera @ 2016 01 18, 08:45)
Grucė bulvinės bandos ir bulviniai kukuliai su mėsa gal plačiau galima?  ax.gif

Bandoms- bulvių tarkiai+ virtos maltos bulvės+ grietinė+ druska. Pagal viską reikėtų ant kopūstų lapų pilt ir pečiuj kept, bet pyliau plonai į skardas ir kepiau orkaitėj. Tada gerai būtų sumirkyt riebaluose.
O kukulius vakar per Gustavo enciklopediją rodė ir dukra žūtbūt jų užsimanė doh.gif Virtos maltos bulvės, druska, miltai, kiaušinio trynys- padarom tešlą. Iš maltos mėsos ir prieskonių padarom kukuliukus ir apkepam keptuvėj. Tada padarom bulvinius kukulius su mėsos kukuliukų įdaru lotuliukas.gif Apverdam 5 min., sudedam į skardą užpilam grietinėlės, užtarkuojam sūrio ir pakepinam, kol apskrus. Darbo daug, skonis kaip virtų bulvių cepelinų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2016 01 16, 10:56)
Penktadienis
Kita vertus, as irgi nei malkas kapoju, nei santechnika vedzioju, nei pecius kurenu. Pasidalinam  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Atsiprašau, bet... Kelis kart per savaitę pas jus vedžiojama santechnika? doh.gif Ar tai sulyginami darbai su kasdieniu trepsėjimu apie puodus? doh.gif
Atsakyti
Pirmadienis

Pietūs: mėsos kukuliukai su padažu, marinuotom šparaginėm pupelėm ir duona- vyrui, silkė su duona- man, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė:vyras pabaigė bulvinius kukulius su mėsa, pieniška makaronų sriuba.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 19, 05:43)
lotuliukas.gif Atsiprašau, bet... Kelis kart per savaitę pas jus vedžiojama santechnika?  doh.gif  Ar tai sulyginami darbai su kasdieniu trepsėjimu apie puodus?  doh.gif

O tai man dabar ką, kiekvienai glušei išsamią ataskaitą duot, kokius darbus jis namie daro? lotuliukas.gif Kas gyvena nuosavam name, ūkiškai, tikrai žino, kad normalus vyras ant sofkutės grįžęs iš darbo neguli.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai: man jogurtas, MB sumuštiniai
Pietūs: Man vištienos krūtinėlė su daug daržovių, javinukai
Vakarienė: MB pas mamą, aš praleidau.

Grucė ačiū už receptus, bet man per daug darbo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 19 sausio 2016 - 09:27
QUOTE(Okokionera @ 2016 01 19, 09:26)
Grucė ačiū už receptus, bet man per daug darbo  blush2.gif

Nu jo, užtrunka. Tuos kukulius tai abejoju ar dar kada gaminsiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2016 01 19, 09:48)
Pirmadienis
O tai man dabar ką, kiekvienai glušei išsamią ataskaitą duot, kokius darbus jis namie daro?  lotuliukas.gif Kas gyvena nuosavam name, ūkiškai, tikrai žino, kad normalus vyras ant sofkutės grįžęs iš darbo neguli.

Kiekvienai glušei, žinoma, neverta. Bet jei jau jaučiat pilietinę pareigą viešai pasakoti apie kiekvieną kavos puodelį, tai ir mandagumo pasimokyti nepakenktų. O tai rašo čia visokios vištos, o už savo tekstus paskui atsakyti ir nebesugeba žmoniškai.
Atsakyti