Trečiadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūriu, kava, arbata.
Pietūs: vis dar kepsniai "Lokio pėda", marinuotos šparaginės pupelės, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: sūnus bulvyčių kepėsi, vyras lašinių su duona, torto.
Trečiadienis
Pusryčiai: Man jogurtas. MB sumuštiniai
Pietūs: Man kalakutiena+ryžiai+garintos daržovės, MB tortą su arbata sakė valgė
Vakarienė: MB Kalakutiena+ryžiai+garintos daržovės, man lavašas su daržovėm ir krabų lazdelėm.
Gruce, gal visgi pasidalinsi, kas tie paslaptingieji kepsniai "Lokio pėda" ?
Pusryčiai: Man jogurtas. MB sumuštiniai
Pietūs: Man kalakutiena+ryžiai+garintos daržovės, MB tortą su arbata sakė valgė
Vakarienė: MB Kalakutiena+ryžiai+garintos daržovės, man lavašas su daržovėm ir krabų lazdelėm.
Gruce, gal visgi pasidalinsi, kas tie paslaptingieji kepsniai "Lokio pėda" ?

QUOTE(Okokionera @ 2016 01 28, 09:27)
Atsiprašau, nemačiau, kad klausei. Čia FB užmačiau tokį video- išmušti karbonadus, paprieskoniuot (aš česnako dėjau, ten rodė imbiero dar), tada voliot kiaušinyje (vat nepamenu ar prieš tai miltuose voliojo

QUOTE(Grucė @ 2016 01 28, 11:15)
Atsiprašau, nemačiau, kad klausei. Čia FB užmačiau tokį video- išmušti karbonadus, paprieskoniuot (aš česnako dėjau, ten rodė imbiero dar), tada voliot kiaušinyje (vat nepamenu ar prieš tai miltuose voliojo
), ir apdėt per burokinę tarką tarkuotom, padruskintom ir nusunktom bulvėm. Ten kepė keptuvėje, aš viską dėjau į orkaitę. Pabaigoj pabarstyt tarkuotu fermentiniu sūriu. Skanu, tik ne tris dienas iš eilės valgyt 

O bulvės ne sausos gaunasi?

QUOTE(Okokionera @ 2016 01 28, 10:49)
Ne, iš mėsos riebalo vistiek gauna.
O gal galite pasakyti kokią pinigų sumą savaitei skiriate maistui ir kiek asmenų? Dėkoju

QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 01 28, 16:04)
O gal galite pasakyti kokią pinigų sumą savaitei skiriate maistui ir kiek asmenų? Dėkoju 

Išleidžiame apie 30-40 eur savaitei 2 žmonėm, bent kartą valgom ne namie (į sumą neįeina).
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 01 28, 15:04)

Mes 5 esam- trys normaliai valgantys ir dvi dar pusėtinai- apie 100 eurų praktiškai kas mėnesį palieku Lenkijoj- miltai, aliejus, cukrus ir t.t., o paskui apie 40 eurų savaitei dar kažko nuperku (ne visada, būna savaičių, kad visai neperku, nes, tarkim, vasarą, auginam paukščius, turim mėsos, savo bulvės, daržovės).
tadam pirmas meniu
Ketvirtadienis:
1-kava , avizine kose
2-bulviniai blynai , kefyras
makaronai su kalakuto farsu , pievagrybiais
Ketvirtadienis:
1-kava , avizine kose
2-bulviniai blynai , kefyras
makaronai su kalakuto farsu , pievagrybiais
Ketvirtadienis
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai
Pietūs: Man ryžiai su daržovėmis
Vakarienė: Ryžiai, vištos krūtinėlės, salotos.
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai
Pietūs: Man ryžiai su daržovėmis
Vakarienė: Ryžiai, vištos krūtinėlės, salotos.
Ketvirtadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūriu, tortas, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi rūkytą šlaunelę, duonos, šparaginių marinuotų, aš- silkės mišrainės pirkau, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: pirktiniai gruziniški koldūnai chinkali (norfoj akcija 2 už 1 kainą), vaikai dar dribsnių su pienu.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūriu, tortas, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi rūkytą šlaunelę, duonos, šparaginių marinuotų, aš- silkės mišrainės pirkau, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: pirktiniai gruziniški koldūnai chinkali (norfoj akcija 2 už 1 kainą), vaikai dar dribsnių su pienu.
Penktadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, arbata.
Pietūs: keptas mėsos vyniotinis su raugintais kopūstais, keptos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: morkų salotos su bananais, apelsinais ir obuoliais, vaikai gruzdinosi bulvyčių ir dešrelių, darėsi padažo.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, arbata.
Pietūs: keptas mėsos vyniotinis su raugintais kopūstais, keptos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: morkų salotos su bananais, apelsinais ir obuoliais, vaikai gruzdinosi bulvyčių ir dešrelių, darėsi padažo.