Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai su lyd sūriu Pietūs: man makaronai su jautienos faršu, daržovėm, MB kriaušes, bandeles valgė Vakarienė: Man "sriuba" (sultinys, virta vištos krūtinėlė, morkos, žirneliai visa tai užpilta ant icebergo ir špinatų), grūdėta varškė, MB makaronus su faršu.
Antradienis Pusryciai - kava, batonas su desra Pietus- cirviniai blynai ir blynai su kokosu ir obuoliais, valgem su melyniu uogiene Vakariene - damusinejom blynus, kam virti kiausiniai, mandarinai
Pusryciai: Man jogurtas, puse sumuštinio su tepamu sūriu, MB sumuštiniai su tep sūriu Pietūs: Man makaronai su faršu, bananai, obuolys Vakarienė: Salotos su vištos krūtinėle (icebergas, špinatai, pomidoras, agurkas, svogūnų laiškai, kepintos saulėgrąžos, vištos krūtinėlė, granatų sirupas, makadamijų aliejus)
Pusryciai- kava, batonas su varskes uztepele Pietus- kotletu likuciai ir bulviu kose, mar. paprikos, darbe dar vakaryksciu blynu turejom su uogiene Pavakariai- Plakta kiausiniene su pienu ir sparaginemis pupelemis ( vis dar is kameros) mar. zali pomidorai Vakariene- grikiu kose su pienu