Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

Ketvirtadienis

Pusryciai - kava, sureliai
Pietus - desreles su bulvemis, salotas ( is koleges isaugintu salotu-ridiku-rukolu)
Vakariene- vakarykstes bulves pakepintos, vistienos kepeneles , pomidorai su grietine

user posted image

Penktadienis

Pusryciai- kava, sureliai
Pietus- kepeneles, agurkas-salieru stiebai-ridikeliai- majonezas
vakariene- virti kiausiniai su majonezu ir pomidorai su grietine
Atsakyti
Šeštadienis

Pusryčiai vakarykščiai blynai, dešra, duona, kava, arbata.
Pietūs: makaronai su vištienos ir daržovių padažu, burokėlių salotos.
Vakarienė: rūgštynių sriuba, virta ožkiena, duona, majonezas.
Atsakyti
Sestadienis

Pusryciai- kava, keksiukai su krabu lazdelemis
Pietus- sveciuose
Vakariene - vel sveciuose lotuliukas.gif

user posted image

Sekmadienis

Pusryciai- kava
Pietus- kugelis su sparneliais
Vakariene- kriauses, skumbrijos konservai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 23 gegužės 2016 - 05:12
Sekmadienis

Pusryčiai dešra, duona, kava, arbata, dukros- dribsnių su pienu.
Pietūs: pas mamą kotletai, virtos bulvės, pomidorai, saldumynai, arbata.
Vakarienė: batonas, uogienė, pienas, kam trūko- dar lašinių ar mėsos vyniotinio su duona.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryciai- kava, sureliai
Pietus- vakarykstis kugelis
Pavakariai- kiaulienos troskinukas su morkomis ir saldytomis sparaginemis pupelemis, pekinas-svogunu laiskai-agurkai-pomidorai-salieru stiebai- grietine
Vakariene- jogurtas, kefyras, kriause
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai dešra, mėsos vyniotinis, duona, kava, arbata, dukros- dribsnių su pienu.
Pietūs: vyras vežėsi virtos ožkienos, duonos, aš- makaronų su mėsos ir daržovių padažu.
Vakarienė: pabaigėm rūgštynių sriubą.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2016 05 23, 05:11)
Sestadienis

Pusryciai- kava, keksiukai su krabu lazdelemis
Pietus- sveciuose
Vakariene - vel sveciuose  lotuliukas.gif

[

Ekonom variant biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano su dukra meniu:

Pusryčiai: dukrai duoniukai su varškės užtepu, man-prabangūs akcijiniai pakepinti šparagai (ryšulio už 1,29 eur užteko dvejiems pusryčiams, pakepiau su pomidorais ir baziliku). Kava, arbata

Pietūs: dukra ekskursijoje be jokių pietų- įdėjau "burgeriukus"-bandeles su iceberg salota ir keptu kotletu. Man-nieko, nesinorėjo.

Vakarienė: kepta kiaulienos išpjova, man su troškintais kopūstais, dukrai-su bulvių koše.

Beje, dabar tikrai labai taupau, skiriuosi su vyru ir +esu bedarbė. Pamiršau ką reiškia parduotuvėje imti ką nori, bet, nepaisant to, puikiai verčiuosi ir skaniai gaminu iš akcijinių produktų. Gerai, kad daržovės atpigo šiek tiek....
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2016 05 24, 22:31)

Beje, dabar tikrai labai taupau, skiriuosi su vyru ir +esu bedarbė. Pamiršau ką reiškia parduotuvėje imti ką nori, bet, nepaisant to, puikiai verčiuosi ir skaniai gaminu iš akcijinių produktų. Gerai, kad daržovės atpigo šiek tiek....

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai taip
Atsakyti
Antradienis

Pusryciai
- kava, surelis
Pietus- pabaigem kugeli,
Vakariene- varskes apkepas su braskiu uogiene ir grietine, pienas
Atsakyti
Antradienis

Pusryčiai dešra, sūris, mėsos vyniotinis, duona, kava, arbata, dukros- dribsnių su pienu.
Pietūs: virta ožkiena, duona, pekino kopūstų- kukurūzų salotos, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: ožkienos šašlykai, ryžiai, kečupas, pekino- kukurūzų salotos.

QUOTE(Sanraiz @ 2016 05 24, 22:31)

Pamiršau ką reiškia parduotuvėje imti ką nori, bet, nepaisant to, puikiai verčiuosi ir skaniai gaminu iš akcijinių produktų. Gerai, kad daržovės atpigo šiek tiek....

Ekonom, jei nieko nesineši, bet ar dažnai taip būna? biggrin.gif

Aš ir akcijinius, ir besibaigiančio galiojimo dažnai prigriebiu, ypatingai mėsos- įmetu šaldiklin ir galiojimas prasitęsia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2016 05 25, 08:30)

Aš ir akcijinius, ir besibaigiančio galiojimo dažnai prigriebiu, ypatingai mėsos- įmetu šaldiklin ir galiojimas prasitęsia  ax.gif

Aš ir šituos medzioju, tiek kad žalios mėsos iskainavimai dažniausiai dabar tik 25%, tai nelabai apsimoka, va kai randi kažką po 50 %, tai jau prigriebiu !
Atsakyti
Treciadienis

Pusryciai- kava, grudeta varske
Pietus- varskes apkepas, arbata kas sv.virtos kiaulienos desreles su salotomis
Vakariene- virti kiausiniai, pomidorai su grietine, ger.jogurtas
Atsakyti