Šeštadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentiniu sūriu, kava, pienas, arbata.
Pietūs: troškinti sparneliai, įvairių kruopų košė.
Vakarienė: blynai, uogienė, pienas.
Penktadienis
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai
Pietūs: Man lietiniai su vištiena ir daržovėmis
Vakarienė: Sterko file su garintais brokoliais, morkom, žirneliais, šviežių daržovių salotos
Šeštadienis
Pusryčiai: Blynai man su lašiša, MB su uogiene
Vėlyvi pietūs: šviežių daržovių salotos su lašoša, brinzos sūriu, Baigėm likučius (lietinis su višta, žuvis su troškintom daržovėm)
Sekmadienis
Pusryčiai: Kiaušinienė, sumuštiniai su paštetu
Pietūs: Aš mieste
Vakarienė: kepta višta su bulvėm, marinuoti agurkai, balta mišrainė
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai
Pietūs: Man lietiniai su vištiena ir daržovėmis
Vakarienė: Sterko file su garintais brokoliais, morkom, žirneliais, šviežių daržovių salotos
Šeštadienis
Pusryčiai: Blynai man su lašiša, MB su uogiene
Vėlyvi pietūs: šviežių daržovių salotos su lašoša, brinzos sūriu, Baigėm likučius (lietinis su višta, žuvis su troškintom daržovėm)
Sekmadienis
Pusryčiai: Kiaušinienė, sumuštiniai su paštetu
Pietūs: Aš mieste
Vakarienė: kepta višta su bulvėm, marinuoti agurkai, balta mišrainė
Sekmadienis
Pietūs: pas mamą balandėliai, bulvių košė, saldumynai.
Vakarienė: pabaigėm troškintus sparnelius, įvairių kruopų košę.
Pietūs: pas mamą balandėliai, bulvių košė, saldumynai.
Vakarienė: pabaigėm troškintus sparnelius, įvairių kruopų košę.
Sestadieni Suvalkuose pasiprekinom, tai jau turim mesyciu ir siaip visokiu skanestu sventems
Sekmadienis
Pusryciai- kava, batonas su lydytu sureliu
Pietus- kepta vistiena orkaiteje su obuoliais, raug agurkai
Vakariene- ivairios mesytes, raug.agurkai, krienai, majonezas

Sekmadienis
Pietus- kepta vistiena orkaiteje su obuoliais, raug agurkai
Vakariene- ivairios mesytes, raug.agurkai, krienai, majonezas
Pirmadienis
Pietūs: vyras vežėsi kotletų su bulvių koše (mama pridėjo), mes namie orkaitėj keptos krūtinėlės ir bulvių.
Vakarienė: cukinijos blynai, sausainiai, pienas.
Papildyta:
Aš prieš pora savaičių dovanas vaikams supirkau beveik visas. Galvojau dar prieš šventes važiuot, bet nusprendėm, kad kūčios pas mus, o Kalėdos pas mamą, tai silkės ir čia nusipirksiu
Pietūs: vyras vežėsi kotletų su bulvių koše (mama pridėjo), mes namie orkaitėj keptos krūtinėlės ir bulvių.
Vakarienė: cukinijos blynai, sausainiai, pienas.
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2015 12 14, 15:25)
Sestadieni Suvalkuose pasiprekinom, tai jau turim mesyciu ir siaip visokiu skanestu sventems

Pirmadienis
Pusryciai- kava, batonas su lydytu sureliu, grudeta varske
Pietus- virta vistiena, zirneliu- morku- ryziu sriuba arbata
Vakariene- ruk. kumpelis, krienai, raug agurkai, man virti kiausiniai , arbata
Sergu
tai su arbatomis draugauju
Papildyta:
Aš prieš pora savaičių dovanas vaikams supirkau beveik visas. Galvojau dar prieš šventes važiuot, bet nusprendėm, kad kūčios pas mus, o Kalėdos pas mamą, tai silkės ir čia nusipirksiu 
nusisaut kiek zmoniu
eiles per visa parduotuve , Piko bazeje praeit negalima, i pieno skyriu net duris uzdare ir neleido ieiti, nes jau per daug zmoniu viduje buvo . Kauflande eiles nuo mesos skyriaus, tai pamacius toki vaizdeli, pirma mintis - viskas det atgal ir lekt pro duris
Pusryciai- kava, batonas su lydytu sureliu, grudeta varske
Pietus- virta vistiena, zirneliu- morku- ryziu sriuba arbata
Vakariene- ruk. kumpelis, krienai, raug agurkai, man virti kiausiniai , arbata
Sergu

Papildyta:
QUOTE(Grucė @ 2015 12 15, 07:37)

nusisaut kiek zmoniu

Pirmadienis
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai su paštetu
Pietūs: man višta su bulvėm, marinuoti agurkai, mandarinai, MB balta mišrainė
Vakarienė: Man balta mišrainė, pora moliūginių keksiukų, MB višta su bulvėm pabaigė.
O jūs merginos perkate Lenkijoje viską ir šaldote (mėsą, varškę ir pan.) ar perkate daugiau ten ilgo galiojimo produktus (aliejų, miltus, cukrų ir pan.)?
mickute7 sveikatos
Pusryčiai: Man jogurtas, MB sumuštiniai su paštetu
Pietūs: man višta su bulvėm, marinuoti agurkai, mandarinai, MB balta mišrainė
Vakarienė: Man balta mišrainė, pora moliūginių keksiukų, MB višta su bulvėm pabaigė.
O jūs merginos perkate Lenkijoje viską ir šaldote (mėsą, varškę ir pan.) ar perkate daugiau ten ilgo galiojimo produktus (aliejų, miltus, cukrų ir pan.)?
mickute7 sveikatos

QUOTE(mickute7 @ 2015 12 15, 07:41)
Jooo, prieš šventes ten smagu būna

QUOTE(Okokionera @ 2015 12 15, 08:13)
Mėsą šaldau. Varškės, jogurto perku tiek, kad suvalgytum, kol galiojimas pasibaigs. Perku daug miltų, nes duoną, batonus pati kepu. Bet aš kas mėnesį važiuoju, tai maždaug tokiam laikui ir perku, kad užtektų.
QUOTE(Okokionera @ 2015 12 15, 08:13)
mickute7 sveikatos

dekui

Siaip as vaziuoju retai i lenkus, vis neprisiruosiam

nors istikruju varske tai saldau, bet kai parsivezu is lenku mesos, tai kameroje nelieka vietos varskei

Antradienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentiniu sūriu, pabaigėm blynus, kava, pienas, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi krūtinėlės su bulvėm, mišrainės iš rūsio, namie- jautiena su pievagrybiais ir makaronais.
Vakarienė: makaronai.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentiniu sūriu, pabaigėm blynus, kava, pienas, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi krūtinėlės su bulvėm, mišrainės iš rūsio, namie- jautiena su pievagrybiais ir makaronais.
Vakarienė: makaronai.
Antradienis
Pietus- pabaigem vistiena su zirneliu sriuba
Pavakariai- kepti karbonadai, virtos bulves, pekinas- konser.zirneliai- majonezas
Vakariene- grudeta varske, arbata
Pietus- pabaigem vistiena su zirneliu sriuba
Pavakariai- kepti karbonadai, virtos bulves, pekinas- konser.zirneliai- majonezas
Vakariene- grudeta varske, arbata
Ačiū už atsakymus
antradienis
Pusryčiai: man jogurtas, MB sumuštiniai su paštetu
Pietūs: grikiai, vištiena, cukinija, marinuotas agurkas, man dar pyrago gabaliukas
Vakarienė: Man salotos (kininis kopūstas, paprika, agurkas, krabų lazdelės, salieras, česnakas), MB makaronai su tunu.

antradienis
Pusryčiai: man jogurtas, MB sumuštiniai su paštetu
Pietūs: grikiai, vištiena, cukinija, marinuotas agurkas, man dar pyrago gabaliukas
Vakarienė: Man salotos (kininis kopūstas, paprika, agurkas, krabų lazdelės, salieras, česnakas), MB makaronai su tunu.