Sveika Amariliai,
darbe greitu metu laukia nemaži pasikeitimai, dideli iššūkiai, labai pergyvenu ar man pavyks su jais tinkamai susidoroti ar teisingai einu juos pasirinkdama, gal galėtumėt pažiūrėti ką kortos rodo šiuo klausimu?
Taip pat domina santykiai su dabartiniu draugu, prieš metus irgi taro kortos parodė, jog šis žmogus yra mano saugotojas gyvenime, bet as dažnai tuo abejoju, labiau kenkėjas pavadinčiau. Kartais norisi viską mesti ir išeiti bet tuo pačiu kankina jausmas, kad tai būtų blogas sprendimas, nes šis žmogus turi būti mano gyvenime ir visos mano identifikuotos blogybės tėra nereikšmingi dalykai palyginus su tuo kas mūsų laukia ateityje.
Dėkoju iš anksto už atsakymą, lauksiu..
Vakar tooooki dieda sutikau.... griuk negivas!!!
Gal kas is merginu gali paziuret, kol mano Amarilkinas atostogauja?
Ar jis bus mano?
Ar patikau jam?

Ar jis bus mano?

QUOTE(Amariliai @ 2016 01 16, 14:33)
o, tik dabar pamaciau. Sveikinimai
Ramiu naktu 
A kaip Tau pavyksta tingeti, kai palikuonys namie?
Man fantazijos truksta

A kaip Tau pavyksta tingeti, kai palikuonys namie?

Kaip tai neimanoma? tiesiog rekiu guledama lovoj

[quote=Amariliai,2016 01 16, 10:25]
Andro, su Gimtadieniu
Vau ačiū, visur mane randi.
Andro, su Gimtadieniu

QUOTE(Irony @ 2016 01 15, 22:56)
Irony, labai tiksliai pasakyta

QUOTE(Rita003 @ 2016 01 18, 17:36)
Prašau, sėkmės jums

Mačiau jau yra kreipimasis ir asmeniškai į mane, ateisiu padėliot ryt ar poryt keliom merginom

Labas vakaras, aš seniai klausiau, atsakymo nesulaukiau, bet kadangi vis dar aktualu - tai kartoju, gal kuri padėliosit
Kas manęs laukia meilės sritį netolimoj ateity? Ar neliksiu vieniša?

QUOTE(uckuduke @ 2016 01 18, 22:17)
Labas vakaras, aš seniai klausiau, atsakymo nesulaukiau, bet kadangi vis dar aktualu - tai kartoju, gal kuri padėliosit
Kas manęs laukia meilės sritį netolimoj ateity? Ar neliksiu vieniša?

O čia kaip suprasti tą "ar neliksiu vieniša"? Jūs turit kažką ir apie tuos santykius klausiat ar vieniša esate ir dairotės kavalieriaus?
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 15, 21:25)
O gal paziuretumete jei kitaip suformuociau klausima : kokios darbo perspektyvos 6men laikotarpyje?ka turreciau padaryti kad rasciau sirdziai miela ir gerai apmokama darba?

Sveikos!
Kažkur pusantrų metų net negalėjau pažiūrėti į vyrų pusę, tiek buvau nudegus, bet ėmė ir atsirado labai didelė simpatija.. bendradarbiui vardu M. Ar negalėtumėt labai trumpai užmesti akį, kokie jo ketinimai/jausmai mano atžvilgiu? Užmezgėm slaptą romaną, bet po visų liūdnų patirčių labai bijau prisirišti prie žmogaus, kuriam būčiau tik žaislas. Tai pirma rimta simpatija po tokio ilgo laiko ir matau kaip mano paranojos ir nepasitikėjimas (atėjęs iš nepavykusių santykių) žlugdo vos tik užsimezgusią pažintį..
Kažkur pusantrų metų net negalėjau pažiūrėti į vyrų pusę, tiek buvau nudegus, bet ėmė ir atsirado labai didelė simpatija.. bendradarbiui vardu M. Ar negalėtumėt labai trumpai užmesti akį, kokie jo ketinimai/jausmai mano atžvilgiu? Užmezgėm slaptą romaną, bet po visų liūdnų patirčių labai bijau prisirišti prie žmogaus, kuriam būčiau tik žaislas. Tai pirma rimta simpatija po tokio ilgo laiko ir matau kaip mano paranojos ir nepasitikėjimas (atėjęs iš nepavykusių santykių) žlugdo vos tik užsimezgusią pažintį..

QUOTE(V.i.k.A @ 2016 01 16, 21:24)
Vakar tooooki dieda sutikau.... griuk negivas!!!
Ar jis bus mano?
Ar patikau jam?

Ar jis bus mano?

kur radai

QUOTE(Ritandra @ 2016 01 19, 10:25)
aha, mane šitie patys klausimai labai domina, Vika?