Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveika Amariliai,
darbe greitu metu laukia nemaži pasikeitimai, dideli iššūkiai, labai pergyvenu ar man pavyks su jais tinkamai susidoroti ar teisingai einu juos pasirinkdama, gal galėtumėt pažiūrėti ką kortos rodo šiuo klausimu?

Taip pat domina santykiai su dabartiniu draugu, prieš metus irgi taro kortos parodė, jog šis žmogus yra mano saugotojas gyvenime, bet as dažnai tuo abejoju, labiau kenkėjas pavadinčiau. Kartais norisi viską mesti ir išeiti bet tuo pačiu kankina jausmas, kad tai būtų blogas sprendimas, nes šis žmogus turi būti mano gyvenime ir visos mano identifikuotos blogybės tėra nereikšmingi dalykai palyginus su tuo kas mūsų laukia ateityje.

Dėkoju iš anksto už atsakymą, lauksiu..
Atsakyti
Vakar tooooki dieda sutikau.... griuk negivas!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Gal kas is merginu gali paziuret, kol mano Amarilkinas atostogauja?

Ar jis bus mano? cool.gif Ar patikau jam?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 01 16, 14:33)
o, tik dabar pamaciau. Sveikinimai  4u.gif Ramiu naktu smile.gif
A kaip Tau pavyksta tingeti, kai palikuonys namie? biggrin.gif Man fantazijos truksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip tai neimanoma? tiesiog rekiu guledama lovoj smile.gif kaip nereguoja i rekimus duodu telefona arba plancete lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2016 01 16, 10:25]
Andro, su Gimtadieniu 4u.gif

bigsmile.gif Vau ačiū, visur mane randi.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 01 15, 22:56)

Irony, labai tiksliai pasakyta 4u.gif , ačiū dar kartelį už man skirtą laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2016 01 18, 17:36)
Irony, labai tiksliai pasakyta  4u.gif , ačiū dar kartelį už man skirtą laiką  4u.gif

Prašau, sėkmės jums 4u.gif
Mačiau jau yra kreipimasis ir asmeniškai į mane, ateisiu padėliot ryt ar poryt keliom merginom 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, aš seniai klausiau, atsakymo nesulaukiau, bet kadangi vis dar aktualu - tai kartoju, gal kuri padėliosit bigsmile.gif Kas manęs laukia meilės sritį netolimoj ateity? Ar neliksiu vieniša?
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2016 01 18, 22:17)
Labas vakaras, aš seniai klausiau, atsakymo nesulaukiau, bet kadangi vis dar aktualu - tai kartoju, gal kuri padėliosit  bigsmile.gif Kas manęs laukia meilės sritį netolimoj ateity? Ar neliksiu vieniša?

O čia kaip suprasti tą "ar neliksiu vieniša"? Jūs turit kažką ir apie tuos santykius klausiat ar vieniša esate ir dairotės kavalieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 15, 21:25)
O gal paziuretumete jei kitaip suformuociau klausima : kokios darbo perspektyvos 6men laikotarpyje?ka turreciau padaryti kad rasciau sirdziai miela ir gerai apmokama darba?

verysad.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kažkur pusantrų metų net negalėjau pažiūrėti į vyrų pusę, tiek buvau nudegus, bet ėmė ir atsirado labai didelė simpatija.. bendradarbiui vardu M. Ar negalėtumėt labai trumpai užmesti akį, kokie jo ketinimai/jausmai mano atžvilgiu? Užmezgėm slaptą romaną, bet po visų liūdnų patirčių labai bijau prisirišti prie žmogaus, kuriam būčiau tik žaislas. Tai pirma rimta simpatija po tokio ilgo laiko ir matau kaip mano paranojos ir nepasitikėjimas (atėjęs iš nepavykusių santykių) žlugdo vos tik užsimezgusią pažintį.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2016 01 16, 21:24)
Vakar tooooki dieda sutikau.... griuk negivas!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gal kas is merginu gali paziuret, kol mano Amarilkinas atostogauja?

Ar jis bus mano?  cool.gif Ar patikau jam?

nail.gif nagi net man idomu lotuliukas.gif bus jis tavo ar ne?

kur radai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 01 19, 10:25)
nail.gif  nagi net man idomu  lotuliukas.gif  bus jis tavo ar ne?

kur radai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, mane šitie patys klausimai labai domina, Vika? biggrin.gif
Atsakyti