QUOTE(Kaira @ 2015 11 12, 10:07)
man irgi nepatinka klumpės, nes vaikų kojos ištisai drėgnos ar net šlapios nuo prakaito. mes nešiojam namie, tai kai sėda žiūrėt TV arba šiaip sėdi, žaidžia, liepiu nusimaut, kad kojos pakvėpuotų. vis gi kokia čia avalynė, jei kelia problemų. bet niekaip nesugulvoju kuo vaikus namie apaut

kol mažesni, tai su sandaliukais, o vyresniems taip ir neišsprendžiau problemos. iš tikro juk čia yra pigios gumos gabalas, bet prasukta tokia reklama ir kaina išpūsta kosminė už šlamštą. bet gerai, kad žmonėms taip pavyksta prasukt biznį
Na kaip namine avalyne tai sakyciau prasciausias variantas

kaip JMD rase toj pacioj Maximoj galima isigyt medziagines tapkutes su lipuckom,net su odiniu vidpadziu buna. Man kraupu ziuret kaip tevai vaikus darzely laiko su tais Crocsais!!!paskui stebisi kodel vaiko peda blogai formuojas...pas mus net atmintinej buvo parasyta-Crocsu ne. Tai ir gerai, jei tevai smegenu neturi, parasys jiem ant lapuko
QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 10:09)
Slapios ne nuo zoles o todel kad suprakaituoja. Jei jus prie +12 dedat zieminius crocsus kurie nekvepuoja, tai ko noret

man net mintis nekiltu auti vaikui dabar tu batu. Va, kai lauke bus 0, tada jie tiks.
Papildyta:
Kad ir maxej yra pilna lengvu fainu tapkuciu po namus.
Tai man tada klausimas nafik jie reikalingi

per pliurza vaikas 6 metai vare su Ecco, gyvenime koja slapia nebuvo, bet su tais Puffer mazosios koja prie kokiu plius 5 saltoka buvo...as tikrai prie minuso nekisciau vaiko i gumos gabala
P.S. Man jis irgi dziuvo 2 paras ant sildomu grindu...