Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki, jūs čia viską žinot biggrin.gif gal patarsit, kur LT nupirkt paaugusiam vaikui dviratį? Vaikui beveik 7 metai, moka jau ir su suaugusių dviračiu važiuot, bet sunku užlipt ir nulipt, reiktų tokio tarpinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2015 11 12, 08:29)
Vis dar renku cocoounter iki nemokamo siuntimo Kaune. saule222pirkimai@gmail.com

kur atsiėmimas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Kur perkate eye q mumomega? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 09:20)
Ir mano sunus tokius turejo. Pakabindavau aulais zemyn ir puikiai isdziudavo. Man tik jie nepatiko tuo, kad per ta skyle kur susijungia aulas vanduo varydavo. Sitie buvo pirmieji jo crocsai ir jis buvo dvimetis - balos valde, smegenu nebuvo biggrin.gif

aš džiovinau ant radiatoriaus, varčiau juos ir nė velnio, tiesa, radiatorius šildavo tik vakarais. bet atrodyrų jau apverti, kad šiluma eitų į vidų ir nė velnio doh.gif tris dienas pirkėjai negalėjau išsiųst batų biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū patarusioms dėl dovanėlių mergaitei 4u.gif Visgi matyt nuo vaiko priklauso. Turime furbį koki 3 metai, tai visiškai nereikalingas žaislas doh.gif

Dėl micro paspirtukų galiu irgi pasisakyti, nes panelė juo važinėja jau 4-5 metai, kai jų čia pas mus visai dar nebuvo gavome dovanų. Visur kur nuvažiuodavom visi klausdavo kur pirkome, net gatvėje stabdydavo biggrin.gif Superinis daiktas, mano merginos transporto priemonė visą vasarą biggrin.gif Dar ir broliui liks, puiki kokybė. Kas neturite būtinai būtinai įsigykite 4u.gif
Atsakyti
Renku iki nemokamo siuntimo is http://www.mangooutlet.com/LT/women Kaune. Truksta 27 eur iki nemokamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2015 11 12, 09:06)
Labas rytas 4u.gif

Ačiū patarusioms dėl dovanėlių mergaitei 4u.gif Visgi matyt nuo vaiko priklauso. Turime furbį koki 3 metai, tai visiškai nereikalingas žaislas doh.gif

Dar maniškės norų sąraše yra Vinci Doh ir kalbantis paukščiukas Digi bird. Tai gal vietoj plastilino gaus ką nors iš šitų. 4u.gif
http://pigu.lt/searc...=vinci doh&ac=s
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 06:56)

Man reikia mamai tokiu, kurie gerai ir ilgai issilaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 12, 10:07)
man irgi nepatinka klumpės, nes vaikų kojos ištisai drėgnos ar net šlapios nuo prakaito. mes nešiojam namie, tai kai sėda žiūrėt TV arba šiaip sėdi, žaidžia, liepiu nusimaut, kad kojos pakvėpuotų. vis gi kokia čia avalynė, jei kelia problemų. bet niekaip nesugulvoju kuo vaikus namie apaut  g.gif kol mažesni, tai su sandaliukais, o vyresniems taip ir neišsprendžiau problemos. iš tikro juk čia yra pigios gumos gabalas, bet prasukta tokia reklama ir kaina išpūsta kosminė už šlamštą. bet gerai, kad žmonėms taip pavyksta prasukt biznį biggrin.gif

Na kaip namine avalyne tai sakyciau prasciausias variantas unsure.gif kaip JMD rase toj pacioj Maximoj galima isigyt medziagines tapkutes su lipuckom,net su odiniu vidpadziu buna. Man kraupu ziuret kaip tevai vaikus darzely laiko su tais Crocsais!!!paskui stebisi kodel vaiko peda blogai formuojas...pas mus net atmintinej buvo parasyta-Crocsu ne. Tai ir gerai, jei tevai smegenu neturi, parasys jiem ant lapuko blush2.gif

QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 10:09)
Slapios ne nuo zoles o todel kad suprakaituoja. Jei jus prie +12 dedat zieminius crocsus kurie nekvepuoja, tai ko noret biggrin.gif man net mintis nekiltu auti vaikui dabar tu batu. Va, kai lauke bus 0, tada jie tiks.
Papildyta:

Kad ir maxej yra pilna lengvu fainu tapkuciu po namus.

Tai man tada klausimas nafik jie reikalingi blush2.gif per pliurza vaikas 6 metai vare su Ecco, gyvenime koja slapia nebuvo, bet su tais Puffer mazosios koja prie kokiu plius 5 saltoka buvo...as tikrai prie minuso nekisciau vaiko i gumos gabala unsure.gif
P.S. Man jis irgi dziuvo 2 paras ant sildomu grindu...
Atsakyti
Labas rytas, gal kas VERTBUDET ketinate Vilniuje uzsakineti ? Mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 12, 10:24)
Man reikia mamai tokiu, kurie gerai ir ilgai issilaiko g.gif

Na kvapai, zinoma, bais subtilus ir individualus dalykas. Bet sitie man tragedija. Atsiprasau ju megeju biggrin.gif nosis nosiai nelygi.
Geriau nueik su ja ir tegul issirenka parduotuveje. O tu surasi pigiau. Antra ant vienos odos tas pats kvapas laikos ilgiau ant kitos visiskai net nesiskleidzia ir numirsta. Visada bandyk.
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Bet mums Crocs aulinukai tobuli. I balas drauzdiu lipti, bet per slapia zole varo sau ir nieko. Kojos sausos, o ir negaila po kranu kist, kad purva kasdienini darzelio nuplauti biggrin.gif Taip, kad baigiam ta tema biggrin.gif
Atsakyti