Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Grei @ 2015 11 12, 10:04)
drinks_cheers.gif Aš taip pat šias saviškei pirkau labai gera kaina amazone, bet jau po PIRMO užsidėjimo nuplyšo lipučkė, teko nešti siųti. Padas po dienos darželyje paprakaitaves. Antrą kart nepirkčiau.

Aš tokias saviškei jau 2 vasaras aunu, ir sekančiai nupirkau. Mano jos vasarai po kiemą, po daržą, po pliažą - idealios. Po kranu pakišai, šepečiu pašiūravai - ir vėl kaip naujos.

Tačiau tas lipdukas vienoms irgi atsiklijavęs... Pačios basutės dar puikios būklės ,ir sesei dar tiks , tačiau kaip prilipinti lipduką atgal? Išbandėm jau 3 rūšių klijus, bet nelaiko. Gal kas yra suradęs stebuklingus, kurie laikytų? AR vienintelė išeitis nešti pas batsiuvį?

Kalba eina apie šias basutes :

user posted image
Atsakyti
Man puslapis visai nevarto smile.gif Užklausiau jo klausimų įvairiausių, galėsiu pasidalinti atsakymais, jei domina.
Ar sandėliuoja, kur Lietuvoje atveža, ar maistą galima pirkti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 12 lapkričio 2015 - 10:56
QUOTE(Bishojo @ 2015 11 12, 11:48)
Man ir apskritai mano šeimai patys geriausi, švelnūs plaukai paleka, mano blondiniškus dažytus plaukus tausoja ir saugoja, kad net kirpėja klausia su kuo aš galvą plaunu, nes nenusausėję visai - tai Ducray http://www.cocooncen...400ml/5504.html  4u.gif

O va, kondicionieriaus nerandu gero... Pats geriausias Babuškos Agafjevos  biggrin.gif

supratau, nes kažkaip vis nerandu sau tinkamo reiks pabandyti, o man condicionierius gera Lietuviškas Melisana berods taip vadinasi.
ką dar sau gero iš ten perkate ?
Atsakyti
gal kuri klaipediete noretu prie zooplus.de prisijungti iki nemokamo siuntimo?
Atsakyti
Vat ir aš dar savo nuomonę parašysiu apie Crocsus. Mes ne "ant asfalto" gyvenam, tai rudenį mums patys tie batai. Jie universalūs tiek šlapiam sezonui, tiek žiemai. Kalbu apei boots. Šiemet bandžiau kitokius variantus, bet gavosi taip, kad pripirkau batų, o reikia išeit į lauką ir vėl nežinai kokiais auti... Pirkau Demar guminukus su vilnone kojine viduje, tai jie dabar per šilti. Turi Ecco, tai kai išėjo su jais ir grįžo tokiais murzinais, kad man gaila batų pasidarė doh.gif Su guminukais dabar laksto, bet reikia papildomas kojines užmaut, nes jei per balas ir oras vėsesnis, tai žiūrėk su šaltom kojom grįžta. Čia toks mano bandymas buvo šiemet, bet ir vėl grįžtu prie varianto: Crocs Boots (rudeniui ir žiemai, kai šlapia) ir antri batai Ecco (nors dar šis variantas ne paskutinis, reiks dar ir kitokių firmų batus išbandyti) 4u.gif Darželyje maniškis laksto su Ecco basutėmis, kuriomis vasarą lauke būdavo. Merginos truputį daugiau tų batų turi smile.gif , bet kai šeimoj 5 asmenys, tai įsivaizduokit kas dedasi pas mus koridoriuj doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 12 lapkričio 2015 - 11:00
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 11, 23:26)
jo jo - aciu labai wub.gif

g.gif ot kokios visos puole kopinti g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka gero radot ?
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2015 11 12, 11:57)
supratau, nes kažkaip vis nerandu sau tinkamo reiks pabandyti, o man condicionierius gera Lietuviškas Melisana berods taip vadinasi.
ką dar sau gero iš ten perkate ?

Iš dar tokių pastoviai einamų produktų, tai būtinai šitos veido valymo putos nerealios man - http://www.cocooncen...50ml/19966.html smile.gif Nu žiauriai tinka ir patinka biggrin.gif

O daugiau tai tą pabandau, tai aną, neturiu nieko ką kartočiau smile.gif

O ką kitos perka iš tokių pastoviai kartojamų produktų?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 12, 10:50)
na dabar pavarykit man argumentų kuom tokios crocs basutės netinkamos  ax.gif  ar jūs tik ir težinot,kad crocs yra TIK klumpės ir viskas?  ax.gif  ax.gif 

user posted image

ar tokie smile.gif
http://www.crocs.eu/...-...ize&prefv2=

mums šitie irgi nepasiteisino, nes vaikui graužė dirželis. vis gi kieti jie, o gal dar blogai užsisegdavo, tai iki žaizdos prigrauždavo.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 11:00)
nu Bluntyt, tu napyk taip smarkiai, bet man crocsai, kokie jie bebutu stebukliniai, bet tai tikrai ne tie batai, skirti lakstyt nuo ryto iki vakaro grupeje ir tuo labiau namie. Su jais labai gerai lauke, per grumstus ir balas, varyt po asfalta, papludimy, kaime, dar kazkur. Net i miesta man yra klaikus. Neturiu pati nei vienu ir net netraukia ta guma. Perku vaikui grynai del tu sumetimu, kad kol smegenu mazai ir batus varo nemastydamas, ir odiniu po balas varyt gaila. Paskui man nebus jokiu crocsu. Jei ipratinsiu vaiksciot su crocsais, slepset ir sliurint su tais kaliosais, dar tetruks treningu isdubusiais keliais, tai ir uzaugs man toks belekoks.

mes tai klumpes gerai dar pritaikom prie baseino lauke vasarą, nes vis batai atsiduria baseine doh.gif tai jau šiemet nusibodo dživint mažiuko odinius sandaliukus. čia tikrai crocs pasitarnauja.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 12, 12:00)
g.gif  ot kokios visos puole kopinti  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ka gero radot ?

spakainiai biggrin.gif tikrai ne visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 11 12, 10:00)
Bet tai vis vien ar saldūs ar gaivūs labiau patinka. CK Euphoria gerai laiko, toks šiltesnis kvapas, man jis tikrai moteriškas  smile.gif Mano mamai labai patinka Lancome La vie est belle (o man per saldu jau) Tikrai labai individualu su kvapais ir sunku ką patarti.

Zinokit, kokius turi, tokiais kvepinasi biggrin.gif nedarau is to problemos biggrin.gif siaip kvepinasi ir gaiviais ir tasi kaip sakau, smirdaliukais 4u.gif
Atsakyti
Renku My Toys su -30proc. drabužiams/batams
Vilnius, Pašilaičiai, galiu siųsti.
Siuntimą dalinsiu santykinai pagal prekių kainą.
loramloram@gmail.com
gal kas nors dar nori jungtis? 140eur ir bus pilnas krepšelis, o siuntimas pigesnis smile.gif pirksiu 12val.

Renku My Toys su -11proc. viskam, išskyrus Pampers, Stokke, Hesba, Doona ir žaidimų konsoles
Vilnius, Pašilaičiai, galiu siųsti.
Siuntimą dalinsiu santykinai pagal prekių kainą.
loramloram@gmail.com
prašom jungtis - pirksiu vakare
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 12, 12:05)
spakainiai  biggrin.gif tikrai ne visos  lotuliukas.gif

biggrin.gif ax.gif
Atsakyti