Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(sagyte @ 2015 11 12, 20:35)
Kriiste perrimciau viena ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

i AZ prasom mirksiukas.gif Miestas koks?
Atsakyti
mielai peimciau viena 5in trasa, kur per akcija pirkot, ji kas perigalvotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 12, 20:04)
prie mytoys Vilniuj su 30% rūbam batam gal kas norit jungtis? smile.gif

Kada planuojat pirkti?
Nežinau kada man pavyks krepšelį surinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 11 12, 20:00)
Gal kuri noretu prisijungti prie http://www.yoox.com/lt/women pasidalinti siuntimui? Siandien vakare darysiu uzsakyma  4u.gif

UZSAKYTA 4u.gif
Atsakyti
As su tokiu klausimu..kazkada kazkuri rase apie tuos Eye q zuvu taukus,kad atseit tam tikrais atvejais gali isprovokuot hiperaktyvuma...priminkit ka? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra norinciu (priimciau 2 zmones) pirkti Micro paspirtukus is http://www.3s-sports...dex/sCustom/130?

Siuntimo kaina i LT 14.95, dalintume is 3.

Vilnius, Santariskes, nesiunciu.
Atsakyti
Nu ir pavarėt čia ant crocsu, jabytute. Raminkitės ir klausykit vyresnių. Turiu 19 porų ir nesiskundžiu - nei perteklium, nei trūkumu. Nuo šliopkių iki žieminių, visų kategorijų. Išdėlioju kartais, pasižiūriu - nu gražu, spalvota. Aš juk mažų vaikų neturiu, niekas mano niūrių lapkričio vakarų lego kaladėlėm nepaspalvina, tad tie įvairiaspalviai džiaugsmas akim. Ir jie neprivalo būti nešiojami, dar išsipurvins, spalvos pabluks. Būčiau ir daugiau jų turėjus, bet draugės bjaurybės mane ar užgirdė kuom, ar užmaitino, kad gera valia kelias poras perleidau.
Neliesk mano crocsų neliesk...
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 11 13, 00:15)
Nu ir pavarėt čia ant crocsu, jabytute. Raminkitės ir klausykit vyresnių. Turiu 19 porų ir nesiskundžiu - nei perteklium, nei trūkumu. Nuo šliopkių iki žieminių, visų kategorijų. Išdėlioju kartais, pasižiūriu - nu gražu, spalvota. Aš juk mažų vaikų neturiu, niekas mano niūrių lapkričio vakarų lego kaladėlėm nepaspalvina, tad tie įvairiaspalviai džiaugsmas akim. Ir jie neprivalo būti nešiojami, dar išsipurvins, spalvos pabluks. Būčiau ir daugiau jų turėjus, bet draugės bjaurybės mane ar užgirdė kuom, ar užmaitino, kad gera valia kelias poras perleidau.

Atsakyti

Vo! Eisim sliopancu nuomotis pas Jole bigsmile.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nuo Crocs grįžtam prie pirkimų. Gal kas norėtų prisijungti iš amazon.de? Norėčiau į LT parsisiųsti arba per TUKĮ, žiūrėčiau kaip pigiau gaunas. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 12, 18:54)
Zinau, kad jau 1000 kartu rasyta, bet kai pati susiduriu pirma karta  doh.gif  kaip i gap grazinti netikusi daikta ir tas grazinimo laikas skaiciuojasi nuo issiuntimo ar nuo gavimo dienos? Arba gal kuri noretu?  blush2.gif S dydis, spalva snow cap. Man tiesiog per trumpas. Aciu atsakiusioms.
http://m.gap.eu/prod...mp;outlet=false

Nuo gavimo g.gif
Atsakyti