Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Mergaites, ar drugstore dar turit 20 proc nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2015 11 15, 11:36)
Nežinau kaip įlįsčiau į 28 dydį su 103 sėdyne (šiai dienai su tiek ir dėviu 30 dydį, manau,kad 1cm labai nekeičia esmės) ... g.gif Net per liemenį nesueitų, nebent Jūsų talija yra labai siaura ir tikrai neturit nei vieno papildomo lašinio ant šonų arba džinsai ne midi ,o  aukštu liemeniu?

Pirmas mano užsakymas čia buvo šitie Lev's , size 7M, šiaip perku rūbų 8 size. Jeans liemuo nėra aukštas, esu 73/102 cm. Labai gražiai tiko šitas modelis. Dar gražiau atrodo size 28 Slight Curve, pirkau Panoramoje su didžiule nuolaida, mokėjau virš 200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2015 11 15, 09:37)
Mergaites, ar cia kokia klaida, ar 11.03 siuntelej yra ir mano daikciuku? Tik siandien skaiciukus gavau  unsure.gif

QUOTE(klistutia @ 2015 11 15, 10:52)
Sumaise data manau. As irgi gavau su tokia data. O prekes issiustos penktadieni 4u.gif

Siandien gavot 13d siunteles skaiciukus. Keiciau issiuntimi data ale turbut kazka ne taip patvirtinau. Persiprasau:(
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2015 11 15, 10:38)
Mergaites, MK laikroduku apyranke pacios trumpinot? Ir kaip? Aciu visoms uz atsakyma

o prie mano MK laikroduko buvo sagteles tokios kaip apyrankė,kiek nori prisisegi kiek nereikia nusegi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruteee @ 2015 11 15, 12:08)
Mergaites, ar drugstore dar turit 20 proc nuolaida?  4u.gif

Nea, galiojo iki vakar
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2015 11 15, 12:36)
Nežinau kaip įlįsčiau į 28 dydį su 103 sėdyne (šiai dienai su tiek ir dėviu 30 dydį, manau,kad 1cm labai nekeičia esmės) ... g.gif Net per liemenį nesueitų, nebent Jūsų talija yra labai siaura ir tikrai neturit nei vieno papildomo lašinio ant šonų arba džinsai ne midi ,o  aukštu liemeniu?

4u.gif

Aš ir manau, kad būtų neįmanoma įlysti būtent į tokio modelio džinsus, apie kuriuos kalbėjome, nes jų sudėtis 74% Cotton, 15% Polyester, 10% Elastomultiester, 1%  , kalbant apie kitokius, kur sudėtis tik medvilnė ir elastanas, tada galbūt. Kiek turėjus džinsų, paprastai visų, kurie su polyesteriu sudėtyje, reikė dydžiu didesnių nei įprastai.
Atsakyti
40% off kasike - bcbg

Nuoroda

Rankiniu sale:

Nuoroda

Michael Kors

Kors laikrodukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 15 lapkričio 2015 - 19:00
QUOTE(Vinija @ 2015 11 15, 13:08)
Manau kaina skiasi ar trumpinot gelezine ar keramikine..minejau jau temoje, kad keramikine ne visi meistrai puole taisyt 2 atsisake, nesem i grovana ( pobrangiai patrumpino) biggrin.gif

Trumpinau metaline Marc Jacobs laikrodzio apyranke, reikejo issimti tris segmentus.
Atsakyti
Labai laukiu:

uniqlo - daug nuolaidu - http://www.uniqlo.com/us/

polo - 30% off sumazintos sale kaineles - kainos galutines - http://www.ralphlaur...;ab=global_sale

aeropostale - 40% off clearance su kodu - nuoroda
Atsakyti
sephora - 20% off-galioja siadien ir rytoj

junkites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 15 lapkričio 2015 - 20:07
Na noreciau ir as jungtis prie Levis. Tai su 90 cm klubais tada gal 27 dydis? Dzinsu jau nepirkau kokiu 5 metus:-(
Atsakyti
Laba, o prie MACYS dar galima jungtis? ax.gif
Atsakyti