Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(vasara77 @ 2015 11 21, 19:16)
Sveikos,

gal kas galetu padeti ax.gif  Gal atsilieptu jautrios nikeliui, paprastiems metalams ir nesiojancios ar bandziusios nesioti swarovski auskarus? Kaip su alergija? Ar nealergizuoja?
Lauksiu atsakymu ax.gif
Aciu 4u.gif

As esu jauri metalui, paprasu auskaru niekada nenesioju, bet swarovski nesioju ir diskomforto jokio thumbup.gif nesioju juos kasdien ir jokiu nemaloniu pojuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 11 21, 20:10)
As esu jauri metalui, paprasu auskaru niekada nenesioju, bet swarovski nesioju ir diskomforto jokio  thumbup.gif  nesioju juos kasdien ir jokiu nemaloniu pojuciu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats!
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 11 21, 19:35)
o kuo ta alergija pasireiškia?  unsure.gif

Aš nžn ar esu alergiška ar ne, bet turiu SW auskarus ir galiu užsidėti tik labai trumpą laiką. Pradeda man ausys lyg puliuot lyg niežtėti, parausta. Labai nemalonus jausmas. Tai nžn ar to klausiat...

Šiaip nešiot galiu nenusiimdama tik auksą ir sidabrą.

Man ir jei ilgiau su swarovskiais pabunu, ima persteti 4u.gif
Atsakyti
labai nedaug truksta uniqlo iki papildomos nuolaideles 4u.gif

prisijunkite
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2015 11 21, 18:16)
Sveikos,

gal kas galetu padeti ax.gif  Gal atsilieptu jautrios nikeliui, paprastiems metalams ir nesiojancios ar bandziusios nesioti swarovski auskarus? Kaip su alergija? Ar nealergizuoja?
Lauksiu atsakymu ax.gif
Aciu 4u.gif

Aš turiu alergiją nikeliui, bet su SW auskarais vaikštau dažnai ir problemų neturiu, nors šiaip paprastų auskarų negaliu nešioti.
Atsakyti
Labai laukiame kompanijos is:

Levi - 40 proc nuolaida viskam su koduku, nedaug truksta iki free shipo
Jcrew - 30 proc arba 50 proc nuolaida su koduku, truksta iki free shipo
Polo - 15 proc nuolaida su koduku, labai nedaug truksta iki free shipo
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2015 11 21, 20:47)
Man ir jei ilgiau su swarovskiais pabunu, ima persteti  4u.gif

Keista, as gan nepakanti metalui, jokio laikrodzio su metaline apyranke ir dirzo su metaline sagtimi negaliu nesioti, bet siuos auskarus galiu.
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 11 21, 17:19)
Keista, as gan nepakanti metalui, jokio laikrodzio su metaline apyranke ir dirzo su metaline sagtimi negaliu nesioti, bet siuos auskarus galiu.

aš mąstau kad čia turbūt kaip sureaguos individualiai. Nes aš šiaip nesu jautri metalams. Tik auskarai turi būti auksas/sidabras. Žiedai jei ne auksas/sidabras - pirštas juoduoja. Nieko daugiau.

O dar galvoju, kad gal mano auskarai sunkūs g.gif gal dėl to tempia... bet dėl to pūliukai neatsirastų g.gif
Atsakyti
saksfifthavenue - 20% off- tik siandien - GALIOJA KOSMETIKAI

Atsakyti
gal http://www.saksoff5th.com/ yra kokia pap nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2015 11 21, 22:34)
gal http://www.saksoff5th.com/ yra kokia pap nuolaida?  4u.gif

nera
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2015 11 20, 19:42)
Galiu viena perleisti  4u.gif  Parasykite man i AZ.

Parašiau, bet atsakymo negavau ax.gif
Atsakyti