Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

sveikos.
Labai gražūs jūsų miegaliai, merginos. Diinka, svarbu gerai grįžote, kad ir pavargę.

Na ką galiu pasakyti - Pelenė labai bijo, labai. Miauksi. verysad.gif
Tai mano katės sunerimę. Nika šnypščia ant jos, o Tašė absoliučiai rami - apuostė, ausis patikrino ir nubangavo pilvuko klostelėm prie šaldytuvo, nes MB jai duoda šaukštuką pieno - tas jai buvo daug svarbiau. schmoll.gif
Pelenė susirado vietytę po baro spintele, ten užėmė kovines pozicijas ir galvoju, ar Nika ją išleis pasiusiot, ar ne. unsure.gif Labai bijo, rankose jaudinasi, dėl bet kokio glostymo - ją buvau ištraukus iš už WC - labai bijo - jaučiau, kaip plaka širdutė ir kiek drąskėsi. Bet taip proto ribose.
Nakčiai kates pasiimsime, ji liks viena, manau, su wC ir su maistu bus viskas gerai. Beje, ji suėdė visą Nikos davinį ir privarė į Nikos WC. Tai katės abi vyresnės sėdi tam WC ir uodžia kvapą.
Nika lakstė su Pelenės peliuku narsuose, maigė maigė ir tas užcypė - kaip lėkė pametus, vos manęs neparvertė. blink.gif

Šiandien daug įspūdžių - supratau, kad katės charakteris - genetika + jos patirtis, todėl tikrai vertinu mylinčius jas žmones.
Katukai kavinėj prižiūrėti ir mylimi. wub.gif
Tašė neduoda šukuoti pilvo, taisysiu pagal galimybes jai tą jos drąskyklę, ant šono ir pilvo radau 2-3 sąvėlas, vešime vetui, bet turiu pasakyt, jog nelipa šukuotis, nes Nika drąskyklę sulaužė. Ryt lekiu į Kauno bazes ir pas mamą gimtadienin, todėl katės bus atskirtos, nes nenoriu ekscesų, suleisime, kai grįšim namo.
Pelenei nupirkome papildomą induką konservui. Sausiaką mano panos ėda iš 1 dubenuko, o konservams turi skirtingus. Tai ir Pelenei nupirkome. Rausvą.
WC kol kas 2, abu naudojami.
Tiek naujienų, labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 lapkričio 2015 - 23:49
Erode kantrybes viskas susiklostys wink.gif
Mama mano sanatorijoj, bet idomu, kodel vis atsakyme nezino niekas....
Busy, faina spalvot ane? Del migrantu, kol kas neplusta jie cia, nes neileidzia, bet savu musulmonu pakanka sociai. As gyvenu mieste , kuri pati karaliene atidavus musulmonams... siandien kaip niekad man tiesiog kraujas uzvirdavo ir baime, pamacius tas visas kamikadzes-nindzes, is kur as zinau, kas ten slepiasi po tais skudurais, kai tik akys tesimato? kas pasakys, kad ten ne diedas? o zmoniu mieste, tai kaip skruzdeliu... zodziu isileido Europa savo pabaiga pati..... nu kaip atvert tiem valdzios atstovam akis, kad tie migrantai jei ir ne teroristai, tai eiliniai pasalpu surinkejai, kurie nedirbo ir nedirbs gyvenime... cia daznai parodo vaizdus is Kale, kaip jie bando i UK prasmukt, tai ka jie patys sneka "noriu i UK, nes ten duoda kur gyvent moka pasalpas".....
Pas mane jau kelinta diena puksi , tikiuosi fejerverkai, ne kazkas kitkas :blink:MB siandien parejo vemiantis ir triedziantis, aiskinu, kad roto virusas greiciausia, nes tempra 38, tai, kaip ozys man isaiskino, kad nuo desros, kur mama atsiunte, ir gincykis kiek nori, jo tiesa ir viskas, ,zodziu, ziuresim kaip ryt, nes vemt nemoka, tai kamavos visa diena, ant galo ismusiau kaip ta padaryt reikia, tai pasirodo ponas mano mielas nekramtes desra suryjes doh.gif , tai dabar ir zinok kas anam? rotas ar trumpas protas????? Magnuna, gal ir neieskok to diedo, su anais kaip su mazais vaikais, o jei susirgs tai zinok ir mirtininka namie turesi.... doh.gif
Labai fainos pasisedejimo foto , pavydu jum verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(vilkra @ 2015 11 14, 21:55)
vaje- kokia nusiplūkusi Kruopa. Ir kaip giją šitaip nuplūkinai? Nes Trioškei dabar pats dūkimas, skraidymas ir medžioklės sezonas.

biggrin.gif Taigi šeštadienis Kruopai yra ėjimo į svečius diena - jau nuo ankstyvo ryto skundžiasi ir priekaištauja man, kad katytės į svečius nenešu, nes mano tėvukai gal būt jau nuo 3 val. atsikėlę katytės laukia, o tinginę mamka vis dar lovoje vartosi ir niekaip nesikelia doh.gif galiausiai į svečius nunešta Kruopa visą dieną triūsia - gi reik patikrinti ar visi laiku ir gerai savo darbus atlieka, reikia viską ir visus pakontroliuoti, namus apeiti ir sužiūrėti ar viskas geri ir vietose padėta ir dar daugybę darbų katytė turi atlikti umn.gif Vakare jau būna nusidirbusi ir nori namo, o parnešta namo krenta užtarnauto poilsio smile.gif
Erode - pirmosios dienos bus sunkiausios kol Pelenytė ir senbuvės apsipras 4u.gif
Šponkiuk - kaip praėjo naktis mažylei? 4u.gif
Azu - biggrin.gif prajuokinai su tuo pasakojimu apie rūpesčius su vyriškos giminės atstovais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2015 11 15, 01:44)
Erode kantrybes viskas susiklostys wink.gif
Mama mano sanatorijoj, bet idomu, kodel vis atsakyme nezino niekas....
tai pasirodo ponas mano mielas nekramtes desra suryjes  doh.gif , tai dabar ir zinok kas anam? rotas ar trumpas protas????? Magnuna, gal ir neieskok to diedo, su anais kaip su mazais vaikais, o jei susirgs tai zinok ir mirtininka namie turesi....  doh.gif
Labai fainos pasisedejimo foto , pavydu jum  verysad.gif

Labukas,

Azu, dėl mamos - kantrybės. Jei ji laukia pathistologinio tyrimo, jis bus maždaug po 3 savaičių tik.

Jetus, Azu, you made my day... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Foto tai nemačiau, Extriuk, gal galiu gauti? FB esu Jurga Vardu

Vakar dar buvau MB tetą aplankyt. Gal nerašiau čia, bet moteriškė iš daktarų baimės ir operacijų bbaimės savaitę namie gulėjo su pilvo išvaržos strigimu. Kol atvažiavo vaikai ir pamatė, kad nekrozuoja jos pilvo siena.
Išveže kaip mat, bet vėlokai. Operaciją atlaikė (5 val.), 3 savaitės reanimacijoj. Dabar sunku valgyt dėl pilvo, burnos (po intubacinio vamzdelio), skrandžio skausmo.
Vakar aprengiau, nusšluosčiau visą, bet rėkia nuo kiekvieno judesio. Skauda. Tikiu.
verysad.gif

Maža katytė Pelenė naktį miaukė, bet buvo atskirta nuo kačių, jos visą naktį budėjo prie durų kambario, tik paryčiui abi iškrito kietu miegu. Todėl nebuvau palaikyta kėlimosi metu, dabar ruošiamės, varom pas mamą jubiliejun.

Nustatyta Pelenės dislokacija, katės ten neina ir bendrai, Nika Tašės nebemuša, o Tašė abejingai reaguoja į naujokę.

Bučkis visoms, naujienos kitos - vakare.
Atsakyti
Bet tai kai Tašė ramių nervų, šaunuolė tikra drinks_cheers.gif Pelenė tikrai pripras, kai tik Nika nustos ožiuotis, prie Tašės juk priprato 4u.gif

Kruopai geros svečiavimosi dienos drinks_cheers.gif

Dabar beliko sulaukti Šponkiaus ataskaitos.

Azu, greičiausiai trumpas protas, nei rotas biggrin.gif Mamukui sveikatos linkėjimai

O aš šiandien filmavau savo puces iš antros lango pusės. Dar nesu niekada mačiusi, kad Kiara tiek daug vartytų akis, tiek dažnai sutrauktų ir paleistų vyzdžius biggrin.gif Instinktas...
Atsakyti
Pelenytė greit apsipras.O dičkės jos neskriaus kol neturi suaugusios katės kvapo.O kai turės, tai senės jos nebenuveiks lotuliukas.gif

Vėl pas mus lyja, nu nekenčiu lietaus doh.gif Dar sodas pilnas lapų, ale jaučiu sulauks pavasario.Užsnigs (gal) ir bus gerai.

Atsakyti
Pas mane viskas gerai, Magnunos šildyklės neprireikė, guli boksiuke arba ant putlasčio dėžės. Mergina apetitą turi, dėžutėj atlikti visi reikalai smile.gif Tik šnypštalas didelis, bet po kelinto paėmimo jau ir murkė kai glosčiau ir kasinėjau smile.gif
Atsakyti
oi, nu... ooho
Atsakyti
Kiara :-D
Azu, taikliai tu cia apie sergancius diedus thumbup.gif
Erode,berods Magnuna vakar buvo retransliavus nuotraukas cia i sm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 15, 12:50)

10balų... thumbup.gif
Atsakyti
Įdomu stebėti, kai katinas medžioja akimis hihihi.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu foto 11 psl.Aš kai snukiaknyge nesinaudoju, baisiai džiaugiuosi galimybe pamatyti čia.

Kiaros akys kaip apuoko, ale sugebėk taip akis išpūsti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 lapkričio 2015 - 12:55