Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Man irgi 14 val. puikiai tinka smile.gif
Penktadienio 13 d nusigandęs Giliukas thumbup.gif
Moliuką sveikinam su šeštaisiais metais 4u.gif labai gražiai pasipuoyęs pozuoja biggrin.gif
Atsakyti
Padabintas Molis thumbup.gif tris kart valio clap_1.gif

Giliuko penktadienis thumbup.gif
Atsakyti
Valiooo Moliukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Giliukas lotuliukas.gif

na, mums šiandien buvo penktadienis 13-ta kavinėje - dienos pietus nešė 45 min., o grįžus į darbą, direktorius prie durų jau laukė..... blush2.gif na, laukė šiaip ne todėl, kad apbart, bet vis tiek gėda doh.gif
Atsakyti
Dėkui Giliukui už pagyras, labai susipergyveno vaikas sužinijęs datą biggrin.gif

O mums tai tikrai 13, pries savaitę vyras vežė mašiną remontuoti ir ale reikėjo pakeist tokią tarpinę gumytę, sako 8 eu kainuos, dabar neturim užsakysim atvaryk mašiną ir pasaisysim, šiandien ryte skambina sako užsukit 10min ir pakeisim, tai ką jus sau galvojat, pasirodo, ta gumytė viena nesikeičia reikia keisti visą sistemą ir kina 180 eu doh.gif Kažkoks kosmosas blink.gif
Atsakyti

Moliukui 4u.gif

Gliukas žino jau kas yra 13 penktadienis biggrin.gif

aš tai niekad nesureikšminu, bet dabar pagalvojau, gal ir mane palietė g.gif
prieš darbą buvau kirpykloj, užtrukau...atsirado darbų reikėjo kaip galima sakubiau pasiekti darbą, aš be mašinos, pėstute min50 min (taip ir planavau eiti) bet skubu galvojau sutaupysiu laiko pabandysiu bent didesnę kelio dalį autobusu pavažiuoti, pažiūrėjau maršrutą, kaip tik važiuoja ta gatve (man reikėjo varnių tiltu per Nerį persikelti iš šilainiu, toliau jau Jonavos gatve pėstute....čia kaunoietėms) Taigi įsėdau į autobusą perveža mane per tilta, pasiruošiu lipti, pravažiuoja stotelę, paskui sekančią blink.gif vien žo sustoja tik prie klinikų (nuo vieno kalno užvažiavau ant kito...iš ten į reikiamą pusę jokio autobuso, taigi teko kulniuoti pėstute , beveik bėgte beveik tą patį ką bučiau iš kirpyklos ėjus.....
Atsakyti
daugiau vilniečių nebus kačių kavinėj?
Atsakyti
Moliuka su žuvadieniu!
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 11 13, 14:55)
na, mums šiandien buvo penktadienis 13-ta kavinėje - dienos pietus nešė 45 min., o grįžus į darbą, direktorius prie durų jau laukė.....  blush2.gif  na, laukė šiaip ne todėl, kad apbart, bet vis tiek gėda  doh.gif

Ooo man tai taip būna kai sumanau anksčiau papietaut, tai būtinai kur nors pakeliui valdžią susitinku biggrin.gif
Atsakyti
Na, užsakiau 7 vietas kačių kavinėje ryt 14 val. Rasos vardu.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 13, 15:57)
Na, užsakiau 7 vietas kačių kavinėje ryt 14 val. Rasos vardu.

thumbup.gif
Atsakyti
Erendira - puikuma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Runcius labai jaukiai susižiūrėjo man wub.gif
Giliuko fizionomijos thumbup.gif wub.gif
Molį, gimtadienio proga prispaustą prie sienos, sveikinu labai labai 4u.gif 4u.gif bet tai kokio kuklumo ryžikas, akis nusukęs, galvytę nuleidęs- žavus katinas thumbup.gif
Dėl Šponkiaus mazgio džiaugiuosi, išsikapstys tikriausiai mažius 4u.gif
Ainu registras naujoje temoje:
user posted image
Atsakyti