Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

nu ir nuotykiai doh.gif

o pas mane tai namu baubas laksto.. juka patapo karstykle, mazesni augalai tuose vazonuose pakrypo i sonus..

o cia kitas mazgis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 lapkričio 2015 - 18:58
Užjaučiu Vilkra 4u.gif laikykis

Juka katams kaip džiunglės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2015 - 19:04
QUOTE(busycat @ 2015 11 20, 18:58)
Užjaučiu Vilkra 4u.gif laikykis

Juka katams kaip džiunglės  biggrin.gif

o ju ten ne viena tai nuo vienos ant kitos doh.gif fb ikeliau video
Papildyta:
truputi foto:

atsigavusi Zugi
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip tinka žalias kilimas prie pilkųjų biggrin.gif o ir šiaip toks šiltas atrodo, pavasariškas
Atsakyti
aha, man kilimas namuos po akvariumu labiausiai patinkantis daiktas biggrin.gif

Špygelė:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 20, 20:30)
aha, man kilimas namuos po akvariumu labiausiai patinkantis daiktas biggrin.gif

Špygelė:

Nu kokia kokia.. nuostabi mažiukė.... wub.gif
Atsakyti
Vilkra puikiai tave suprantu, mano 5 kokie norai, kad vaje doh.gif Aš jai paėmiau Kalėdų senelio foto sakau, matai koks jis senas??? Perskaitęs kiek tu visko nori tikrai susirgs, negąsdink senelio ir ko nors mažiau norėk biggrin.gif

Plius sužinojau, kad darželyje ji bus žuvelė iš jūros gelmių,no idea, kaip kuom aprengt, nes jinai pas mane aršiau Jagelavičiūtės, Petruškevičiaus Statkevičiaus stiliaus atžvilgiu, ieškojau keleto suknelių nuomose, tai viska išbrokavo doh.gif
Atsakyti
Nu bet Jūsų ir nuotykiai čia šiandie. doh.gif
Magnuna, gerai, kad taip baigės viskas.

Atsakyti
Penktadieniaujam.
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Erode,puikios žinios thumbup.gif wub.gif ,kaip spalviškai dera Fogi ir Nikutė wub.gif O Tašytė išliks savo vietoje,svarbu, dabar Nika jos nebegainioja,nes turi kuo užsiimti mirksiukas.gif

Magnuna,na bet ir nuotykis ,būčiau į kelnes prileidusi blush2.gif prisiminiau ir aš vieną nutikimą su raktais,tai maniškis --vieni niekai palyginus su tavo nuotykiu blush2.gif

Kažkurią čia žiemą,gal prieš dvejus metus,žinau , kad buvo kokie 20 laipsnių šalčio,pripustyta daug,na žodžiu ,gerokai šalta,nes kailinius nešiojau apsivilkusi,parvažiavom su sese iš parduotuvės ir pastatėm mašiną garaže.Atsidarėm bagažinę ir tuos pirkinių krepšius pradėjom dėlioti ,kad patogiau būtų nešti ,o raktus rankoje turėjau ant piršto žiedą užmovusi,kad nenukristų į garažo duobę,visą laiką apie tai galvodavau,nes ten toks tarpas tarp lentų,tiesiai ties ta vieta kur bagažinė atsidaro.Susipainiojo man pirštai tarp tų pirkinių krepšių rankenų,norėjau pataisyti,ir rakteliai nuo piršto pliumpt ir nuslydo...ir tiesiai į tą tarpą doh.gif doh.gif ....o kadangi garažas nuomojamas,tai aš toje duobėj nebuvau buvusi,o ten pasirodo visokio chlamo palei tas kopėčias pripilta,ale kažkokių plytgalių,statybinių atliekų ir tt,žodžiu ,smulkūs ten visokie reikalai doh.gif ...tai pirmiausia reikėjo mašiną dar patraukt nuo to įlipimo į duobę,nes iš viso nebūčiau tilpusi,nukėlėm su sese tas lentas ir žiūrim iš viršaus su telefonu pasišviesdamos ,gal kur užsikabino,nu nieko nesimato...niekur.... doh.gif Nu tai ką....20 laipsnių šalčio,20 valanda vakaro,pusto,garažo durys atidarytos,nes vis šiokia tokia šviesa nuo sniego,Asta nusirengia kailinius,nusivinioja šaliką,kad nesipainiotų po akimis ir lipa į ta duobę...ir plikom rankom,nes pirštines buvau namie pamiršusi,pasišviesdama telefonu šiukšlių krūvoj nardo ieškodama nukritųsių raktų doh.gif doh.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Dar pridėkim tai ,kad blogai matau patamsyje,tai praktiškai tik apčiuopos būdu reikalas vyko doh.gif . Atrakcija truko gal 10 minučių,bet radau visai ne po tais laiptais,o kažkur šone,kaip ten jie nušoko,tai vienas dievas težino...tai va,nuo to laiko-raktai bet kokiu atveju kišenėje,išimami kai prireikia ir vėl saugiai tupi ten.Atsipirkau stipriu peršalimu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visiems miegaliukams 4u.gif

Įspūdingi Šponkiuko namų baubai ax.gif ,džiaugiuosi, kad tokių neturiu.
Kaip gražiai Erodės katytės suglaudę užpakalius guli wub.gif

Pamokančios istorijos su raktais.Iš savo patirties jau žinau, kad raktai yra laikomi arba rankinėjė, arba striukės kišenėje .Man yra tekę durų raktus namų ir darbo nuleisti į kanalizaciją.Tulike moviausi džinsus ir raktai buvę galinėje kišenėje, sėkmingai nugarmėjo vamzdin. Skaudi, bet veiksminga pamoka. Draugė taip yra praradus telefoną, mažiukas toks buvo, tai niekur neužstrigo .
Atsakyti
Sveikos, radau labai gražią visom prasmėm katytę wub.gif po kol kas šeimininkai jos neatsiranda, bet įkeliu ir čia skelbimą, nes bet kuriai iš jūsų galėčiau ją padovanoti blush2.gif

Baltoji katytė rasta Šiauliuose, Lyros gatvėje, lietui lyjant. La Perla - tai vardas, kuris iškart šovė į galvą smile.gif. Gražuolė turi puikų šermuonėlio kailiuką, geltonas akytes, iiiilgus ūsiukus, grakščią figūrą, labai gerą charakterį ir nuostabų balselį. La Perla laukia savo šeimininko, nes kažkokiu būdu sugebėjo pabėgti iš namų ir pasiklysti, nesitiki, kad tokią geruolę katytę būtų kas išmetęs... Bet nesulaukus senojo šeimininko, katytei būtinai bus reikalingas naujasis, pats geriausias, koks tik gali būti, kuris įsipareigos La Perlą sterilizuoti, skiepyti, gydyti, jei susirgs ir labai labai mylėti visą jos ilgą ilgą gyvenimą. Lauksiu pasiūlymų į až ar tel. 868375492.
VIDEO https://www.facebook...90/?pnref=story
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
FB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 21 lapkričio 2015 - 14:17