Apie miegą nekalbu, pas mus irgi būna dažni naktiniai pokalbiai, o dabar dar ir cypauti išmoko, tai išvis smagu, keletą naktų net sesę prižadino. Išbandėm įvairius receptus, maudynės prieš miegą, masažas su levandų aliejuku(sako jis veikia raminančiai), skirtingus miegojimo laikus, tik vieta ta pati, visada šalia mamuko

. Bet niekas nepadeda. Užmiega kokia 22.00-22.30, pamiega pusvalandį, nubunda ir prasideda diskusijų šou, nes reikia būtinai su juo bendrauti, kitaip pradeda zirsti

. Užmiega kokia 00.30-02.00 ir tada jau iki ryto, ryte užvalgo, o tada dar gali parpti nors ir iki 12val. tai jei sunki naktis būna, tai ir parpiam abu. Mama sakė, kad aš tokia pati buvau kokius 4 mėn. taip miegodavau

, o po to išaugau.
Kakojam ne kasdien, bet pastebėjau, kad kai tik suvalgau kokią activia, tai kitą dieną padaro, kaip už tėvynę.
O kaip dantukai, dar neturit? Mes dar ne, bet pirštai ištisai burnoje ir seilėjasi su burblais, o dabar dar išmoko purkšti kaip žuvis, net man taip neišeina
Papildyta:
QUOTE(pjurgitukas @ 2016 01 15, 23:24)
Nemazi. Mes dar nepasiekem 7kg. Reiks ir mum pradet pratintis prie puodulio bet sakiau daugiau vasara kazkaip iki darzelio noriu kad jau sauskelniu nereiktu.
Aš irgi noriu, kad į lopšį išeitų be sauskelnių. sako tos daugkartinės padeda greičiau atprasti nuo sauskelnių. Na žiūrėsim, gal pavyks, mergina 2,5 m. atprato, bet iš karto ir naktį nesikėlė